10-30-13 09:07 PM
1,575 ... 5556575859 ...
tools
  1. ThaMunsta's Avatar
    Is the blackberry Task Manager / Device Monitoring in this leak or is that still in development?
    09-06-13 10:37 AM
  2. 1magine's Avatar
    Weird. Sachesi just gave me .1581. Anyone else seeing this one?
    09-06-13 11:20 AM
  3. shabbs's Avatar
    Weird. Sachesi just gave me .1581. Anyone else seeing this one?
    .1521?

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-right-846795/
    09-06-13 11:38 AM
  4. Peevish's Avatar
    Most likely this is learned behaviour from what you've previously typed. If it persists I'd be inclined to "clear learnt words" in Settings.

    Posted via CB10
    I've tried that a few times.

    Posted via CB10
    09-06-13 01:19 PM
  5. geenaxion's Avatar
    Are gameloft games now playable with this OS?

    Keepin' it fresh Z10
    09-06-13 01:32 PM
  6. mlb5000's Avatar
    What say you all? Worth upgrading from 1047?
    09-06-13 01:34 PM
  7. Norg's Avatar
    What say you all? Worth upgrading from 1047?
    Absolutely, without hesitation.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    09-06-13 02:37 PM
  8. mlb5000's Avatar
    Sweet, I guess I know what I'm doing this weekend.

    Posted via CB10
    09-06-13 02:40 PM
  9. moh_ossama_96's Avatar
    can i hide that tool in q10
    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1443 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-android-bb10-how-3.jpg
    09-06-13 02:56 PM
  10. swishhh's Avatar
    can i hide that tool in q10
    Click image for larger version. 

Name:	android-bb10-how-to-3.jpg 
Views:	2928 
Size:	44.6 KB 
ID:	199073
    If you're referring to the black bottom bar in the picture the answer is no.

    Posted via CB10
    09-06-13 03:01 PM
  11. Djlatino's Avatar
    can i hide that tool in q10
    Click image for larger version. 

Name:	android-bb10-how-to-3.jpg 
Views:	2928 
Size:	44.6 KB 
ID:	199073
    With 10.1, you can remove it with that icon with the X if I recall.
    09-06-13 03:04 PM
  12. Norg's Avatar
    Sweet, I guess I know what I'm doing this weekend.

    Posted via CB10
    I've been using 1443 OS for more than a week and although battery performance was so-so at first, I'm now getting 12 hours+ with moderate level use. Also, important to note that many many of the quirks in 1047 have been improved and corrected in 1443. The only thing bugging me since upgrading is that my Z is more finicky when as it connects to my Cell network. Hoping an eventual new release will improve that too. Otherwise, really smotth and enjoy using my Z10 more than ever. Have fun upgrading and be sure to backup your settings, apps and media all separately. And then to perform a progresive restore in the reverse order.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    Last edited by gliveron; 09-06-13 at 03:32 PM.
    09-06-13 03:06 PM
  13. mopar_fxr's Avatar
    can i hide that tool in q10
    Click image for larger version. 

Name:	android-bb10-how-to-3.jpg 
Views:	2928 
Size:	44.6 KB 
ID:	199073
    How many threads are you going to ask this in? The answer is still no lol. 10.2 it is permanent... there are even a couple threads specific to this question.

    Posted via CB10
    PJD642 likes this.
    09-06-13 03:07 PM
  14. moh_ossama_96's Avatar
    With 10.1, you can remove it with that icon with the X if I recall.
    im 10.2
    09-06-13 03:07 PM
  15. Pilchard's Avatar
    Haven't had time to read through all these pages but have others been experience constant reboots with this leak? I notice it especially if I knock my phone on my desk, it reboots. Or shake it really hard. I had no had this issue until I loaded this OS... but it seems odd to be a software issue.
    Sounds like a loose battery
    09-06-13 03:15 PM
  16. mlb5000's Avatar
    I've been using 1447 OS for more than a week and although battery performance was so-so at first, I'm now getting 12 hours+ with moderate level use. Also, important to note that many many of the quirks in 1047 have been improved and corrected in 1443. The only thing bugging me since upgrading is that my Z is more finicky when as it connects to my Cell network. Hoping an eventual new release will improve that too. Otherwise, really smotth and enjoy using my Z10 more than ever. Have fun upgrading and be sure to backup your settings, apps and media all separately. And then to perform a progresive restore in the reverse order.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    Do you have a link to those backup-restore instructions? I've only ever used Link to do a full backup.
    09-06-13 03:22 PM
  17. kfroese's Avatar
    Sweet, I guess I know what I'm doing this weekend.

    Posted via CB10
    This is a great leak but....there are hints in the forum of another OS getting leaked this weekend or early next week...
    Last edited by kfroese; 09-06-13 at 03:42 PM. Reason: added the quote to give this message context
    09-06-13 03:27 PM
  18. kfroese's Avatar
    Device: Q10
    Device Model: SQN100-1
    Issue/Question: ActiveSync emails come in for less than a day before stopping
    What action caused the issue? Upgrading to 10.2.
    What did you try to resolve the issue? Lots of stuff. See discussion that follows.
    Discussion:
    My work email server is running ActiveSync 14.1. I'm pushing everything: mail, calendar, contacts, tasks, memos. This works great for about two days after a fresh OS10.2 install (I've install .1047 twice and .1443 once). Thereafter, at least once a day, my phone quits recieving email and calendar updates (presumably the other stuff isn't updating but I haven't checked). To re-enable sync, I send an email from my work account to my personal account, reply to it, and then volume+/- reboot the phone. That usually keeps it going for another day.
    Deleting my work email account and setting it up again usually keeps the sync going for 1-2 days before it dies again.
    Same thing if I have the IT guy make ActiveSync forget my phone.

    It is getting kind of annoying to have to check against my PlayBook (which has no issues getting mail) or Outlook or Webmail to see if my phone is still pulling messages. Any suggestions?
    09-06-13 03:32 PM
  19. Norg's Avatar
    Do you have a link to those backup-restore instructions? I've only ever used Link to do a full backup.
    I now use the Sachesi utility to perform most backups/restores. It can also be used to install bar files and other cool things... suggest you start reading the "Sachesi firmware extractor" post, it's located in the Stickied group of posts. Be patient as be ready for some trial and error.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    09-06-13 03:39 PM
  20. James Blight's Avatar
    When I installed this os my about screen in settings menu showed 10.2.0.200 rather than the expected 1433.

    1371 displayed properly. Is this normal or did something go wrong?

    Posted via CB10
    09-06-13 05:36 PM
  21. kfroese's Avatar
    When I installed this os my about screen in settings menu showed 10.2.0.200 rather than the expected 1433.

    1371 displayed properly. Is this normal or did something go wrong?

    Posted via CB10
    If you didn't mis-type those version numbers, then yes, something did go very wrong.

    If you meant Software Release 10.2.0.210 and OS Version 10.2.0.1443, then it is displaying correctly. And search is your friend - this question has been asked several times in this thread already.
    09-06-13 05:40 PM
  22. James Blight's Avatar
    My bad, the os version displayed as 10.2.0.210. I found this odd because previously it displayed as 10.2.0.1371. I expected it to display as 10.2.0.1443.


    Posted via CB10
    09-06-13 05:51 PM
  23. Norg's Avatar
    My bad, the os version displayed as 10.2.0.210. I found this odd because previously it displayed as 10.2.0.1371. I expected it to display as 10.2.0.1443

    Posted via CB10
    That is correct, OS version 10.2.0.1443 is included in the 10.2.0.210 OS release package.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    09-06-13 06:01 PM
  24. Djlatino's Avatar
    Hey can anyone hook me up with the FB and Twitter bar for this (Z10), I wanna see it'll fix the notification issues everyone is having on1047
    09-06-13 06:29 PM
  25. DanishHaidri's Avatar
    SLT100-2 / 1443

    It has been more than a week since I have been running on 1443. The device would normally be ice cold when not in use but as soon as I start typing an email or watsapp it starts burning up? Any ideas on how to prevent this from happening? Are other users experiencing the same issue? I have done a batter pull a few times when it has happened but same thing happened with the battery back in?

    Posted via CB10
    09-06-13 08:14 PM
1,575 ... 5556575859 ...

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 09-03-13, 12:02 AM
  2. BB Link won't connect my phone and laptop
    By John Scholz1 in forum BlackBerry Link
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-13, 12:01 AM
  3. Anyone in for an Android Phone?
    By dreamquartz in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-13, 03:20 PM
  4. I am looking for help sideloading a specific app.
    By cf105forever in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-13, 02:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD