10-30-13 09:07 PM
1,575 ... 4748495051 ...
tools
  1. fjfisher601#AC's Avatar
    It's Sunday morning, this leak was,loaded and all restores,etc were completed late Thurs afternoon. All is good,except Gallery. RFA and wife hot spot working battery life,solid and the temp is down to 73. A keeper for sure.

    Posted via CB10
    09-01-13 11:51 AM
  2. VeniceBB's Avatar
    Hangout live in 5 minutes: YouTube
    09-01-13 11:54 AM
  3. KenV54's Avatar
    Hangout live in 5 minutes: YouTube
    Says video is unavailable. Was I just too late?
    09-01-13 12:21 PM
  4. VeniceBB's Avatar
    Says video is unavailable. Was I just too late?
    New link due to technical difficulties: https://t.co/G8gw72gMJr
    09-01-13 12:24 PM
  5. Lucas D's Avatar
    A Question i have for the Google Hangout live stream - The reason i dont use cloud that much for much data, is because here in Australia we pay so much money for data its like gold, not everyone has wifi or wifi around the citys so we are always on 3G/4G and big files cannot be kept on cloud i keep just documents and pdf files only on cloud

    Edit not really a question but just chiming in.

    Also love how we can keep contacts on the cloud so easy when someone like me changes phones every 6 months
    09-01-13 12:39 PM
  6. BigwhiteUK's Avatar
    @fjfisher pleased your wife's hot spot is working again pmsl

    Posted via CB10
    PJD642 and kfroese like this.
    09-01-13 12:53 PM
  7. Niels B's Avatar
    That's the way I like it!
    Attached Thumbnails BerryLeaks Presents: 10.2.0.1443 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-img_00000006.png  
    Last edited by Niels B; 09-01-13 at 03:27 PM.
    bluegreen1965 likes this.
    09-01-13 02:27 PM
  8. Adam Szucs's Avatar
    Device: Z10
    Device Model: STL100-3
    Issue/Question: After updating all the Bar files from this leak (i split the autoloader for my device and extracted the bar files) which i loaded onto my existing 10.2.0.1047 leak, the "dxtg" launcher will not run properly.

    On first reboot it came back, and was working, then when i opened an app it "crashed"/disapeared and would not return until i had an app running and slide over to the tiles frame.

    Not sure if anybody has encountered a similar problem, i tried loading a prior launcher form 10.2.0 with no success. I was wondering if anybody has sys.dxtg.launcher.bar for 10.2.0.1047 on hand so i dont need to download the whole leak for one measly file, and have it not even fix it.

    What action caused the issue? loading updated bar files over .1047
    What did you try to resolve the issue? reboot, different sys.dxtg.launcher.bar file

    **EDIT:** DXTG is the call, search, and camera dock, correct me if i am wrong! but thats the only bar that did not load and the only problem thus far i have noticed
    Dxtg is docs to go

    Tapped on my Z10 in CB10 | #BerryLeaks
    09-01-13 03:28 PM
  9. WWBlondieDo's Avatar
    Device: Z10
    Device Model: STL100-3
    Issue/Question: After updating all the Bar files from this leak (i split the autoloader for my device and extracted the bar files) which i loaded onto my existing 10.2.0.1047 leak, the "dxtg" launcher will not run properly.

    On first reboot it came back, and was working, then when i opened an app it "crashed"/disapeared and would not return until i had an app running and slide over to the tiles frame.

    Not sure if anybody has encountered a similar problem, i tried loading a prior launcher form 10.2.0 with no success. I was wondering if anybody has sys.dxtg.launcher.bar for 10.2.0.1047 on hand so i dont need to download the whole leak for one measly file, and have it not even fix it.

    What action caused the issue? loading updated bar files over .1047
    What did you try to resolve the issue? reboot, different sys.dxtg.launcher.bar file

    **EDIT:** DXTG is the call, search, and camera dock, correct me if i am wrong! but thats the only bar that did not load and the only problem thus far i have noticed
    Try turning off parental controls - that's a known issue with PC and these 10.2 leaks. :-)

    Posted via CB10 on my AWESOME Z10! *BerryLeaks Nation* STL 100-4 now running: 10.2.0.1371/1443 apps wu-brid! ;-)
    09-01-13 04:16 PM
  10. Joey Vajda's Avatar
    Dxtg is docs to go

    Tapped on my Z10 in CB10 | #BerryLeaks
    Well then hahaha! What's the bar for the search phone and camera doc? Is it a known problem with the leak or just my hybrid

    Posted via CB10
    09-01-13 04:16 PM
  11. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    2 things I noticed about this leak, skype wont show anymore in the hub, second I think its an old problem but ever since leak 1047 theres no more voice guidance in maps even though it is selected



    Posted via CB10
    I've seen this posted before but I just tried it out a few hours ago and it worked for me on my Q10 SQN100-2/10.2.0.1443

    Posted via CB10
    09-01-13 04:17 PM
  12. dpoverlord's Avatar
    Ok loaded a full charge battery again apps being run are only whatsapp. Nothing else is being loaded. Sent a few messages, sent some texts. Loaded up maps then closed after getting directions. Started @ 12:30 now it's 5:16pm.

    On the yellow about to go red and be out of a battery. My 9650 could last almost the whole day on it's battery.

    This phone feels hot. The whole day. Device / app manager shows a 48-67% cpu usage on system files. This does not sound normal. I did try loading my old text messages which showed as blank bubbles. However, they never appeared and the blank bubbles are gone now as well.

    This morning some old text msg's mysteriously appeared. I am lost as to what to do next. VZW is sending a new battery and offered to replace the blackberry with a new one.

    Any ideas???
    09-01-13 04:19 PM
  13. Joey Vajda's Avatar
    Try turning off parental controls - that's a known issue with PC and these 10.2 leaks. :-)

    Posted via CB10 on my AWESOME Z10! *BerryLeaks Nation* STL 100-4 now running: 10.2.0.1371/1443 apps wu-brid! ;-)
    I think youre probably right! I'm using pc for the different lock screen and background wallpapers, i also some how glitched my "social" folder, where i dropped the social folder within itself and looped it so it disappeared, but when I used PC they came back, rather then reload the bars and my side loads within the folder, I'm lazy, sometimes!

    Posted via CB10
    WWBlondieDo likes this.
    09-01-13 04:20 PM
  14. Norg's Avatar
    18 hours and still counting.. I still have 12% left on the battery

    Posted via CB10 using Z10 running OS 10.2.0.1443
    Wish that was the case for me, I'm lucky if I get 8 hours per day these past few days and I'm barely using my phone, just leaving it sit. I performed my upgrade without any restored settings all from scratch. What ticks me off even more, is that it was running way longer on 1047. I'm basically hoping that my device will eventually settle in and start running as it was on 1047. The only things that's different since Friday is that I'm using my device in Montreal on Rogers Wireless as opposed to AT&T when in the states.

    ... In the meanwhile, Anyone have any suggestions !!

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    09-01-13 05:01 PM
  15. VeniceBB's Avatar
    Ok loaded a full charge battery again apps being run are only whatsapp. Nothing else is being loaded. Sent a few messages, sent some texts. Loaded up maps then closed after getting directions. Started @ 12:30 now it's 5:16pm.

    On the yellow about to go red and be out of a battery. My 9650 could last almost the whole day on it's battery.

    This phone feels hot. The whole day. Device / app manager shows a 48-67% cpu usage on system files. This does not sound normal. I did try loading my old text messages which showed as blank bubbles. However, they never appeared and the blank bubbles are gone now as well.

    This morning some old text msg's mysteriously appeared. I am lost as to what to do next. VZW is sending a new battery and offered to replace the blackberry with a new one.

    Any ideas???
    How long ago did you load the OS? Especially the first 24/48 hours this is normal behavior as the OS is settling in and syncing everything up, re-indexing everything. This will suck the energy out of your battery so best to keep it on the charger overnight.

    If it's been longer, try a hard reboot using the volume keys (+ and - at the same time, hold them until you see the rounded square that slowly fills up. This can sometimes take 30 seconds or longer, but don't let go of the volume buttons until you see this happening)
    If that doesn't fix things, take the battery out of your BB, leave it for half an hour, then put the battery back in and start it again.

    Edit: Since we're still getting quite a number of similar questions about the battery I've posted a general notice on the OP
    Last edited by VeniceBB; 09-01-13 at 05:25 PM.
    09-01-13 05:11 PM
  16. dpoverlord's Avatar
    How long ago did you load the OS? Especially the first 24/48 hours this is normal behavior as the OS is settling in and syncing everything up, re-indexing everything. This will suck the energy out of your battery so best to keep it on the charger overnight.

    If it's been longer, try a hard reboot using the volume keys (+ and - at the same time, hold them until you see the rounded square that slowly fills up. This can sometimes take 30 seconds or longer, but don't let go of the volume buttons until you see this happening)
    If that doesn't fix things, take the battery out of your BB, leave it for half an hour, then put the battery back in and start it again.
    Ok will go ahead and do that. I installed the o's on Thursday/ late Wednesday. It started on the sms's Friday afternoon when I was on the road. The battery drained and shut off and last night it drained again. Then took 6 hrs to load up.

    I have done a hars reset but never took the battery out for more than 1 min
    09-01-13 05:25 PM
  17. blockbuy's Avatar
    As thus hard reset is mentioned, whats the deal with tbe flashy led when you hold the volume buttons? Have tried this reset and it takes ages with the led rotating through it's colours.

    Posted via CB10
    09-01-13 06:00 PM
  18. CpE CKS's Avatar
    Z10, STL100-2, 10.2.0.1447

    I encountered a problem with voice recorder.

    In BBM and remember, it won't start recording when I press the record button.

    In file manager, it won't play other voice notes.

    ... I don't know if it's just me, but for me it seems like the light sensor works better in this leak.

    Posted via CB10
    09-01-13 06:44 PM
  19. agesparza's Avatar
    Awesome battery life, light use 36 hours! Medium use full day..

    Posted via CB10
    09-01-13 06:50 PM
  20. albertinik's Avatar
    Ok loaded a full charge battery again apps being run are only whatsapp. Nothing else is being loaded. Sent a few messages, sent some texts. Loaded up maps then closed after getting directions. Started @ 12:30 now it's 5:16pm.

    On the yellow about to go red and be out of a battery. My 9650 could last almost the whole day on it's battery.

    This phone feels hot. The whole day. Device / app manager shows a 48-67% cpu usage on system files. This does not sound normal. I did try loading my old text messages which showed as blank bubbles. However, they never appeared and the blank bubbles are gone now as well.

    This morning some old text msg's mysteriously appeared. I am lost as to what to do next. VZW is sending a new battery and offered to replace the blackberry with a new one.

    Any ideas???
    Yes 48 hrs to let the OS settle down. It's a cult!

    Inviato da BlackBerry Z10
    09-01-13 07:00 PM
  21. Lucas D's Avatar
    Am i even on this version i swear i downloaded and installed but but the software version does not match this version mmmBerryLeaks Presents: 10.2.0.1443 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-img_00000052.png
    09-01-13 09:05 PM
  22. Kris Simundson's Avatar
    Am i even on this version i swear i downloaded and installed but but the software version does not match this version mmmClick image for larger version. 

Name:	IMG_00000052.png 
Views:	2094 
Size:	48.4 KB 
ID:	197789
    SW is 210 OS is 1443

    Posted Via Q10 running 10.2.0.xxxx | BerryLeaks Co-founder
    09-01-13 09:08 PM
  23. bnwg's Avatar
    Am i even on this version i swear i downloaded and installed but but the software version does not match this version mmmClick image for larger version. 

Name:	IMG_00000052.png 
Views:	2094 
Size:	48.4 KB 
ID:	197789
    10.2.0.210 software release = 10.2.0.1443 OS

    Posted via CB10
    09-01-13 09:09 PM
  24. n8tiveg's Avatar
    Well for me everything running quite smoothly. Except I can't get Waze to work. Anyone got Waze working on this OS?

    Posted via CB10
    Works for me

    Posted via CB10
    09-01-13 09:11 PM
  25. KenV54's Avatar
    Awesome battery life, light use 36 hours! Medium use full day..

    Posted via CB10
    There really seems to be no strong consensus on the battery life issue using a core OS 1443.

    I have pretty fair battery life with my 1047/1443 apps overlay (100-3, AT&T) with what I would call moderate use (browser, some emails, CB, a few calls, listening to Sirius-XM radio). It is as good as or better than past leaks. Also, I haven't experienced much overheating, and when I have, a hard reboot has solved the problem. Maybe something was running in the background i wasn't aware of.
    09-01-13 09:12 PM
1,575 ... 4748495051 ...

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 09-03-13, 12:02 AM
  2. BB Link won't connect my phone and laptop
    By John Scholz1 in forum BlackBerry Link
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-13, 12:01 AM
  3. Anyone in for an Android Phone?
    By dreamquartz in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-13, 03:20 PM
  4. I am looking for help sideloading a specific app.
    By cf105forever in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-13, 02:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD