09-12-13 11:22 AM
957 ... 7891011 ...
tools
  1. macbruno's Avatar
    Outlook or Enterprise Activation?
    Regular Outlook account... I can login just fine through Chrome, but no luck on the Z10
    08-22-13 04:42 PM
  2. Vito B's Avatar
    Yes, I lost all my Password Keeper entries after installing 10.2.0.1323 leak and upgrading the Password Keeper via BlackBerry World to version 10.2.0.17 (because I like its new black theme and new features). Had to restore data with Link.
    Can someone try even if they are not using Password Keeper with 1 test entry whether or not the data is preserved AFTER loading the newest leak 10.2.0.1371 AND upgrading Password Keeper via BlackBerry World. This would be much appreciated.

    Posted via CB10
    Last edited by Vito B; 08-22-13 at 04:59 PM.
    08-22-13 04:42 PM
  3. rizaru_rin's Avatar
    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-meme1.png

    Sorry I just couldn't resist it

    Posted via CB10
    c_86, coldfir3, 00stryder and 3 others like this.
    08-22-13 04:44 PM
  4. macbruno's Avatar
    When setting up email accounts. Try going into the advanced settings right away instead of wizard. Set it up thru there instead.

    Z10STL100-3/10.2.0.1xxx member/co-founder Berryleaks. From CB10. My channel C000B3B57. Team channel C00032537
    Done it!!!

    Thank you very much!!!! Worked like a charm!
    08-22-13 04:45 PM
  5. Vito B's Avatar
    When I loaded .1323 the entries were there after I did restore via Link. Although after upgrading Password Keeper via BlackBerry World to a newer version the entries were gone. You probably wouldn't want to experiment with your 30+ entries if this still happening with .1371 leak, that's why we need someone who doesn't use Password Keeper to test it with 1 or 2 probal entries. Anybody?
    08-22-13 04:46 PM
  6. red72's Avatar
    Thank you toobs623, and the Leak Team.Wiped-loaded-and ready to play.
    toobs623 likes this.
    08-22-13 04:48 PM
  7. avfc1983's Avatar
    I will have to say this. Many bug fixes over 1047. Mobile Hotspot works, some people including myself had issues on 1047. BlackBerry Protect now stays on after reboot, and my battery life is far better than it was on 1323.

    Keep in mind many variables play into battery life such as signal strength, games being played, Internet surfing etc... but as a heavy user I am satisfied with the battery life of life of this build.

    It is very solid, and everything seems to work...

    Posted from my BerryLeak mind controlled Z10STL100-4/10.2.0.14xx LE, while drunk


    Posted via CB10
    08-22-13 04:48 PM
  8. Stwutter's Avatar
    Just loaded. Still very new, but definitely has settled much quicker than the last leak. Still seems there's no FB notifications in the hub.

    Posted via CB10
    bquinney likes this.
    08-22-13 04:48 PM
  9. in_loco_nomen's Avatar
    Build date? Please and thank you.

    Posted via CB10 | STL 100-3 | OS .1323 | by a Crackberry squircle addict
    08-22-13 04:52 PM
  10. shotgunboss's Avatar
    I got facebook notifications in my hub, I dont want them but I got them anybody wanna trade?

    Posted via CB10
    rjk123 likes this.
    08-22-13 04:53 PM
  11. zs85's Avatar
    Viber finally shows contacts with this runtime...
    08-22-13 04:56 PM
  12. non-vtec's Avatar
    worked fine for me
    did a wipe and now its working....must have been the "restore" i did with link before that may have messed something up originally....
    08-22-13 05:01 PM
  13. nwansukka's Avatar
    Will install tonight. thanks berry berry much The Berry team
    08-22-13 05:03 PM
  14. Pdinos3's Avatar
    Build date? Please and thank you.

    Posted via CB10 | STL 100-3 | OS .1323 | by a Crackberry squircle addict
    Aug 15

    Posted via CB10
    in_loco_nomen likes this.
    08-22-13 05:04 PM
  15. odzz23's Avatar
    No dice didnt work
    08-22-13 05:06 PM
  16. lekaelxi's Avatar
    thank you again berry Leaks for this new leak. so far everything is working fine on my side. restore of data from link went flawless. now I just have to wait till phone settles.

    edit: just saw that whatsapp is not showing in hub

    Z10 from ze Germany
    08-22-13 05:07 PM
  17. grumpyaeroguy's Avatar
    Loading it now.

    Again, many thanks to the team for providing leaks. I know I appreciate them very much,,,and I'm sure I speak for many more.

    Cheers to all of you.
    08-22-13 05:08 PM
  18. 1magine's Avatar
    Looks like larger Games are working again. Yeah NFS!
    08-22-13 05:12 PM
  19. Pdinos3's Avatar
    No dice didnt work
    What didn't work? The autoloader? First time loading a leak? Did you use 7zip to unzip it? Then try loading.

    Posted using CB10 Rockin STL100-3 Runnin latest 10.2.0.1371
    08-22-13 05:12 PM
  20. eprklims's Avatar
    Hey guys
    Thanks for the leak. I've read through the pages and didn't see anyone else with this issue. Hopefully I didn't miss it somewhere.
    I did a restore of SETTINGS only... as I wanted password keeper (everything else I could have lived without).
    I started downloading apps from BB World and it downloaded them all but it says 'installing' on two of them now and 'install pending' on around 45 of them. There doesn't seem to be a way to stop them as the pause doesn't respond, or delete and re-try. It installed probably 30-40 apps before and now it's stuck. So right now I've got a large queue of apps that seem to have downloaded but won't go through the install stage...

    I'm on Z10-STL 100-3
    Rogers
    10.2.0.1371

    I've tried volume up/down reset a couple times now and closing down app world etc. I've also tried to go in to the individual apps in app world but it just shows the same info...
    thanks for any advice!
    08-22-13 05:13 PM
  21. adamlau's Avatar
    Can we run this autoloader, allow it to finish and then inject the radio from 1323 using Sachesi to get phone working on a Q10?
    08-22-13 05:14 PM
  22. BlackScorpion3's Avatar
    Hey guys
    Thanks for the leak. I've read through the pages and didn't see anyone else with this issue. Hopefully I didn't miss it somewhere.
    I did a restore of SETTINGS only... as I wanted password keeper (everything else I could have lived without).
    I started downloading apps from BB World and it downloaded them all but it says 'installing' on two of them now and 'install pending' on around 45 of them. There doesn't seem to be a way to stop them as the pause doesn't respond, or delete and re-try. It installed probably 30-40 apps before and now it's stuck. So right now I've got a large queue of apps that seem to have downloaded but won't go through the install stage...

    I'm on Z10-STL 100-3
    Rogers
    10.2.0.1371

    I've tried volume up/down reset a couple times now and closing down app world etc. I've also tried to go in to the individual apps in app world but it just shows the same info...
    thanks for any advice!
    Swipe down in BlackBerry World click settings, general then reset BlackBerry world.

    Posted from my BerryLeak mind controlled Z10STL100-4/10.2.0.1xxx LE, while drunk
    Pdinos3 and eprklims like this.
    08-22-13 05:14 PM
  23. odzz23's Avatar
    What didn't work? The autoloader? First time loading a leak? Did you use 7zip to unzip it? Then try loading.

    Posted using CB10 Rockin STL100-3 Runnin latest 10.2.0.1371
    Nah I've been using leaks since the legacy devices but the restore function with link doesn't work which is annoying me. Going to start using Sachesi from now on.
    Pdinos3 likes this.
    08-22-13 05:16 PM
  24. Pdinos3's Avatar
    Hey guys
    Thanks for the leak. I've read through the pages and didn't see anyone else with this issue. Hopefully I didn't miss it somewhere.
    I did a restore of SETTINGS only... as I wanted password keeper (everything else I could have lived without).
    I started downloading apps from BB World and it downloaded them all but it says 'installing' on two of them now and 'install pending' on around 45 of them. There doesn't seem to be a way to stop them as the pause doesn't respond, or delete and re-try. It installed probably 30-40 apps before and now it's stuck. So right now I've got a large queue of apps that seem to have downloaded but won't go through the install stage...

    I'm on Z10-STL 100-3
    Rogers
    10.2.0.1371

    I've tried volume up/down reset a couple times now and closing down app world etc. I've also tried to go in to the individual apps in app world but it just shows the same info...
    thanks for any advice!
    I've had this happen when trying to reload 25 apps at a time. It stalls. May take up to 10 minutes and then they all load. They would all say pending and nothing would happen but eventually they loaded. This time I just loaded 3 because I went to make bbq (out of wi-fi range) will load the rest later.

    Posted using CB10 Rockin STL100-3 Runnin latest 10.2.0.1371
    eprklims likes this.
    08-22-13 05:17 PM
  25. bungaboy's Avatar
    Love without relationship is nothing

    Posted via CB10
    Nope. It's having some strange sex. LoL
    BerryWizard and Graheem like this.
    08-22-13 05:18 PM
957 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. Looking for Nike+ bar for 10.2
    By Stephen Cooper in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 14
    Last Post: 11-25-13, 11:11 AM
  2. How to Sign up for Dev Device?
    By slapthatfrog in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-13, 05:50 AM
  3. BBM out for Android?? [fake]
    By mugen27 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-23-13, 12:24 PM
  4. Killshot for Android Apps?
    By mmcpher in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-13, 12:40 AM
  5. Flipboard on OS 10.2 issue
    By chewblock in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-13, 11:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD