09-12-13 11:22 AM
957 ... 1516171819 ...
tools
  1. pili4's Avatar
    I haven't tried reloading anything because it takes hours to get everything set up....but I guess the initial loading and testing of the Weather app won't take long. Oh boy here comes a long night...
    But totally worth it if it works!

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    08-22-13 11:45 PM
  2. Psycho951's Avatar
    Downloaded MEGA file using Firefox. After it was done, I unpacked it and tried running exe. Error message popped up and said file was corrupted. Deleted and tried again. Same issue. Anyone else having this problem?
    I had this problem with WinZip, I switched to WinRAR and the file was fine. Hope this helps
    08-22-13 11:45 PM
  3. toobs623's Avatar
    No, I don't like doing restores.... I do clean installs every time.
    I need to clarify something, are you running files from 810? Or full 1371 autoloader?

    BerryLeaks
    08-22-13 11:46 PM
  4. arthropod88's Avatar
    I did restore. The account is not there. I tried to add it and Facebook is not an option. I just uninstalled the app... I am now rebooting. I will reinstall the app and see what happens.
    08-22-13 11:48 PM
  5. toobs623's Avatar
    I did restore. The account is not there. I tried to add it and Facebook is not an option. I just uninstalled the app... I am now rebooting. I will reinstall the app and see what happens.
    Good luck. Personally I always delete all accounts from the device before I backup and add them from scratch after restore. Simplifies the process.

    BerryLeaks
    08-22-13 11:49 PM
  6. Mozdony's Avatar
    Same thing happened to me on my STL100-3. I also tried re-downloading the leak and then reinstalling again. No help. I gave up and went back to 10.2.0.1323 and all was fine.
    08-22-13 11:50 PM
  7. Psycho951's Avatar
    I need to clarify something, are you running files from 810? Or full 1371 autoloader?

    BerryLeaks
    I have done both and have the same results. At 1st I thought it was 810(10.2.0.50) causing the issue, so I did a wipe and re-installed .1371 and left the 10.2.0.89. I then installed a sideload and android port from appworld and rebooted and had the same results.
    08-22-13 11:54 PM
  8. arthropod88's Avatar
    I also notice that is Blackberry World... My apps are all available for reinstall, even though they are actually installed.
    08-22-13 11:58 PM
  9. arthropod88's Avatar
    Facebook account is not an option to add an account...?
    08-22-13 11:58 PM
  10. Yeisonp's Avatar
    With debug

    BerryLeaks

    how??? with 810? is there any w ay?
    08-22-13 11:59 PM
  11. LewLew23's Avatar
    Everything seems fine, except I cannot get Facebook to load... I have uninstalled rebooted and reinstalled. I get the following
    Attachment 194840
    Attachment 194841

    Posted via CB10
    You're not the only one. I get this too. Tried rebooting after reinstalling the app and everything. And already deleted the account but there is no option to add it back in the accounts menu either.
    bquinney likes this.
    08-23-13 12:02 AM
  12. danfrancisco's Avatar
    Not sure if anyone else is experiencing this, but side loading via Sachibar on this build is blazing fast! As part of my leak setup ritual, I'll dump a dozen or so BARs into Sachibar and then go make a sandwich or play with the kids for 10 minutes. I usually average around 30-45 seconds per bar. But with this build, I barely got out of my chair when I saw "Sent. Sent. Sent. Sent." (you get the idea). Usually I see a lot of "50%...50%...50%... (repeat 20 times)... Sent"

    Let's hope the Android apps still perform as well as they did in 1323. And let's hope I can actually log into the ESPN Fantasy Football app now. It hasn't been working properly since 10.1.

    UPDATE: Still can't sign into the ESPN Fantasy Football app on this build. Rats. Someone mentioned in another thread that BBRY messed up Android runtime 4.2 something fierce in the 10.2 build and that it was going to wreak havoc across a bunch of side loaded Android apps. Any truth to that statement?
    08-23-13 12:07 AM
  13. toobs623's Avatar
    I have done both and have the same results. At 1st I thought it was 810(10.2.0.50) causing the issue, so I did a wipe and re-installed .1371 and left the 10.2.0.89. I then installed a sideload and android port from appworld and rebooted and had the same results.
    Damn I have no idea.

    BerryLeaks
    08-23-13 12:11 AM
  14. toobs623's Avatar
    You're not the only one. I get this too. Tried rebooting after reinstalling the app and everything. And already deleted the account but there is no option to add it back in the accounts menu either.
    I'm not saying it's fun, BUT, if you downgrade, restore, delete accounts, fresh backup and update it should work.

    BerryLeaks
    08-23-13 12:16 AM
  15. toobs623's Avatar
    Someone mentioned in another thread that BBRY messed up Android runtime 4.2 something fierce in the 10.2 build and that it was going to wreak havoc across a bunch of side loaded Android apps. Any truth to that statement?
    I don't use a ton of side loads but personally I have seen nothing but improvements.

    BerryLeaks
    08-23-13 12:17 AM
  16. LewLew23's Avatar
    I'm not saying it's fun, BUT, if you downgrade, restore, delete accounts, fresh backup and update it should work.

    BerryLeaks
    Meh, I don't use FB that much on my phone to warrant all of that, but if I get too annoyed, I'll try that, thanks I'm just super excited Hotspot is working again (just came from 1047). That was really all I needed <3
    toobs623 likes this.
    08-23-13 12:26 AM
  17. Young Z's Avatar
    A few things I noticed:

    I really like the new reminder sounds, maybe they aren't new, but listed in the main drop down now?

    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000002.png

    The quick alphabet scrolling works again in contacts:

    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000001.png

    Don't know if this is new or I never noticed it. Don't know what it does. If it's for balance, I'm surprised it's letting me see it since I don't have balance:

    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000003.png

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    thanasi likes this.
    08-23-13 12:36 AM
  18. rjk123's Avatar
    For the weather bar that Vito loaded (thanks!), is it a sideload to get it on to the new leak? Any other steps to remove the old bar?
    08-23-13 12:37 AM
  19. mopar_fxr's Avatar
    Don't know if this is new or I never noticed it. Don't know what it does. If it's for balance, I'm surprised it's letting me see it since I don't have balance:

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000003.png 
Views:	1198 
Size:	117.1 KB 
ID:	194857

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676[/QUOTE]

    I wish I could have access to this... but not being on a "work phone" or enterprise it is not open.... I think that was a big miss to not let reg users get to that...
    Just think, have kids that want to play in your phone, flip it over and let them have at it.. or have a lot of customers on your own that you don't want to accidently send something too... boom, separate category.
    Hard to think I would be the only one who would like. I know it would make my wife leave the apple world in a heartbeat
    Sorry off topic rant...

    Posted via CB10
    Ecm likes this.
    08-23-13 12:48 AM
  20. rajbir01's Avatar
    I loaded the 810 runtime and now my android apps don't work. Anyone else have the same problem?

    Posted via CB10
    08-23-13 12:48 AM
  21. ukmight's Avatar
    My observations on this build:
    1. The facebook seems to have been fixed if you redowload the app from the app world.
    2. The android apps take longer times for initialization when being opened for the first time after installation. Rebooting the device fixed this issue.
    3. Just had my device shut down at about 15% of battery. Possibly a miscalibration of the battery. Will motnitor this issue over the next few days.
    4. The wifi settings is still not fully resolved. The dialog box is stuck onto connecting to wifi, even though the wifi has been connected. I simply close the settings app when this happens. Have found this bug on every 10.2 release on my device.
    08-23-13 12:52 AM
  22. joshmc82's Avatar
    I can confirm I was able to post a video with instagram with this os

    Posted via CB10
    Was the video prerecorded?

    Posted via CB10
    08-23-13 12:55 AM
  23. 6120111's Avatar
    But totally worth it if it works!

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    Ugh, unfortunately reinstalling 1371 didn't fix the Weather bug for me. I then downgraded to 1323, confirmed Weather worked, but once I upgraded to 1371 again (no security wipes) the weather bug is back. So I guess it's one of those random problems that will be difficult to discover why it works for some folks and doesn't for others. For _me_ at least, not restoring and not doing a security wipe didn't help get Weather working correctly on 1371.

    I think since I'm starting over I'll go back to 1323 as I didn't really have any issues with that one (I have 3 spare batteries and leave my Z10 plugged in as much as possible...hehe...). Good luck to everyone else out there!! And thanks pili4 for motivating me to at least give this potential fix a try.
    pili4 likes this.
    08-23-13 12:58 AM
  24. ealvnv's Avatar
    For those having issues with the weather app, you can side load the yahoo weather app using the debug method and it works flawless


    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000002.png



    Limited Edition / Z10STL100-3/10.2.0.1371
    mopar_fxr and wu-wei like this.
    08-23-13 12:59 AM
  25. kaptanp3's Avatar
    i have already download OS 10.2.0.1371 , but not able to restor back

    phone got restart while trying to restor my data

    please help me
    08-23-13 01:05 AM
957 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. Looking for Nike+ bar for 10.2
    By Stephen Cooper in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 14
    Last Post: 11-25-13, 11:11 AM
  2. How to Sign up for Dev Device?
    By slapthatfrog in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-13, 05:50 AM
  3. BBM out for Android?? [fake]
    By mugen27 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-23-13, 12:24 PM
  4. Killshot for Android Apps?
    By mmcpher in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-13, 12:40 AM
  5. Flipboard on OS 10.2 issue
    By chewblock in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-13, 11:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD