09-12-13 11:22 AM
957 ... 1415161718 ...
tools
  1. QWKSNKE's Avatar
    STL 100-4 upgraded from 1047.

    Working great so far. And yes my weather apps are working correctly with multiple locations

    Posted via CB10
    08-22-13 10:38 PM
  2. anon721037's Avatar
    1156 radio doesn't work with this os and the Q.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    Thanks pili4 but I thought all I had to do was separate the loader and load over 1323.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    08-22-13 10:43 PM
  3. pili4's Avatar
    STL 100-4 upgraded from 1047.

    Working great so far. And yes my weather apps are working correctly with multiple locations

    Posted via CB10
    So are mine, which makes me wonder (and others) if it might be an issue with a bug following through restore.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    00stryder likes this.
    08-22-13 10:45 PM
  4. Uzi's Avatar
    Has the BBM Video chat been fixed? Me and the gf are on 10.2 and we get the annoying feedback/echo. This was not present in 10.1. Anybody test this out?
    Yes it has been fixed no more echo while bbm video/call as long as you have good connection Q10SQN100-3/10.2.0.1323

    Q10SQN100-3/10.2.0.1323
    glennster28 likes this.
    08-22-13 10:45 PM
  5. toobs623's Avatar
    Thanks pili4 but I thought all I had to do was separate the loader and load over 1323.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    It sounds like you did it right. I don't know what happened. I would delete all files and try again from scratch if you want to. Reload previous os from link. Rebuild os only autoloader and reflash.

    BerryLeaks
    08-22-13 10:47 PM
  6. pili4's Avatar
    Thanks pili4 but I thought all I had to do was separate the loader and load over 1323.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    You have the process correct, unfortunately 1156 radio is not compatible with this os on the Q. You can load it all you want but won't ever be able to make calls.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    anon721037 likes this.
    08-22-13 10:47 PM
  7. anon721037's Avatar
    Thanks pili4 but I thought all I had to do was separate the loader and load over 1323.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    I see I read again toobs first point and I took it the wrong way. It says no working radio.
    Sorry for wasting your time.
    And thanks vm.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    08-22-13 10:47 PM
  8. pili4's Avatar
    I see I read again toobs first point and I took it the wrong way. It says no working radio.
    Sorry for wasting your time.
    And thanks vm.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Np. I commend you for trying.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    anon721037 likes this.
    08-22-13 10:49 PM
  9. toobs623's Avatar
    Wow... I guess I was off.

    BerryLeaks
    08-22-13 10:54 PM
  10. Psycho951's Avatar
    Did you restore?

    BerryLeaks
    No, I don't like doing restores.... I do clean installs every time.
    08-22-13 10:55 PM
  11. toobs623's Avatar
    No, I don't like doing restores.... I do clean installs every time.

    Does it actually stop anything from working?

    If not Kris says ignore it... so ignore it :-P

    BerryLeaks
    08-22-13 10:57 PM
  12. kaizvn's Avatar
    for all STL-1

    08-22-13 11:00 PM
  13. toobs623's Avatar
    I see I read again toobs first point and I took it the wrong way. It says no working radio.
    Sorry for wasting your time.
    And thanks vm.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Wait, are you trying to load the whole thing or just the OS and you don't care about phone calls.

    BerryLeaks
    08-22-13 11:02 PM
  14. gen_accident's Avatar
    Downloading this evening. It's going to be fun...

    OT: am I the only one to mentally pronounce the SQN model designation as "squin"?

    I'll leave you with that...

    Z10-4 10.2.0.1323 via CB10
    08-22-13 11:03 PM
  15. fivesevensuited's Avatar
    Downloaded MEGA file using Firefox. After it was done, I unpacked it and tried running exe. Error message popped up and said file was corrupted. Deleted and tried again. Same issue. Anyone else having this problem?
    08-22-13 11:08 PM
  16. mrfreeze's Avatar
    Downloaded MEGA file using Firefox. After it was done, I unpacked it and tried running exe. Error message popped up and said file was corrupted. Deleted and tried again. Same issue. Anyone else having this problem?
    Use the torrent posted on page 5 of this forum post. That works great, just remember to seed.
    08-22-13 11:10 PM
  17. Psycho951's Avatar
    Does it actually stop anything from working?

    If not Kris says ignore it... so ignore it :-P

    BerryLeaks
    Yes, I start having BBM Messages delays. example: I type a message I hit send I get a check mark with a grey box and then about 5 sec later I get the D & then the R. My wife also see's the delay when trying to send a message to me but not anyone else in her BBM contact list... odd. Also, when I bring up settings, I get a black screen for about 8-10 sec then the settings menu is displayed.

    I just downloaded a new .1371 zip file, I did a wipe and then installed, once again I get the same error message.
    08-22-13 11:13 PM
  18. 6120111's Avatar
    So are mine, which makes me wonder (and others) if it might be an issue with a bug following through restore.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    Verizon Z10 here, I didn't restore a thing but I have the problem with the weather app in which I cannot load other locations, the search circle just keeps spinning. Loaded several other weather bars, same problem. Did the leak setup same as 1323: loaded OS, ran thru setup wizard, security wipe, then normal setup. Everything else seems okay except the Weather. Not sure it's worth it to wipe my phone and start from scratch again to see if I have better luck....though I did really like the 1047 weather bar.... I guess this is something to test first thing on the _next_ leak.
    08-22-13 11:19 PM
  19. gkl's Avatar
    Sync with Exchange 2010 Memos still does not work in the Remember app, for me at least.

    EDIT: oops, I'm on a -4 and did a full restore. Post install, deleted all accounts and re-added.

    Check out the AZ MTB Channel C0006F5EB .
    Last edited by gkl; 08-23-13 at 12:19 AM.
    08-22-13 11:20 PM
  20. pili4's Avatar
    Verizon Z10 here, I didn't restore a thing but I have the problem with the weather app in which I cannot load other locations, the search circle just keeps spinning. Loaded several other weather bars, same problem. Did the leak setup same as 1323: loaded OS, ran thru setup wizard, security wipe, then normal setup. Everything else seems okay except the Weather. Not sure it's worth it to wipe my phone and start from scratch again to see if I have better luck....though I did really like the 1047 weather bar.... I guess this is something to test first thing on the _next_ leak.
    Before you give up have you tried reloading the os, or dropping down to 1323 then reloading this os with no wipes? I've found in my own experience wiping can sometimes screw things up.

    I loaded this up and restored with no wipe and all is OK. Let me know.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    whitezee10 likes this.
    08-22-13 11:23 PM
  21. arthropod88's Avatar
    Everything seems fine, except I cannot get Facebook to load... I have uninstalled rebooted and reinstalled. I get the following
    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000592.png
    BerryLeaks presents 10.2.0.1371 for STL100-2/3/4-img_00000593.png

    Posted via CB10
    08-22-13 11:36 PM
  22. Yeisonp's Avatar
    For me:
    Battery life: Excelent
    Weather app: works!
    Signal: excelent

    i dont have any issue until now...


    anybody have candy crush bar to work in this os???
    08-22-13 11:37 PM
  23. toobs623's Avatar
    For me:
    Battery life: Excelent
    Weather app: works!
    Signal: excelent

    i dont have any issue until now...


    anybody have candy crush bar to work in this os???
    With debug

    BerryLeaks
    08-22-13 11:42 PM
  24. 6120111's Avatar
    Before you give up have you tried reloading the os, or dropping down to 1323 then reloading this os with no wipes?

    I loaded this up and restored with no wipe and all is OK. Let me know.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    I haven't tried reloading anything because it takes hours to get everything set up....but I guess the initial loading and testing of the Weather app won't take long. Oh boy here comes a long night...
    08-22-13 11:42 PM
  25. toobs623's Avatar
    Everything seems fine, except I cannot get Facebook to load... I have uninstalled rebooted and reinstalled. I get the following

    Posted via CB10
    Have you tried deleting the account first then delete app reboot reinstall add account.

    Did you restore?

    BerryLeaks
    maxriptin likes this.
    08-22-13 11:43 PM
957 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. Looking for Nike+ bar for 10.2
    By Stephen Cooper in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 14
    Last Post: 11-25-13, 11:11 AM
  2. How to Sign up for Dev Device?
    By slapthatfrog in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-13, 05:50 AM
  3. BBM out for Android?? [fake]
    By mugen27 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-23-13, 12:24 PM
  4. Killshot for Android Apps?
    By mmcpher in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-13, 12:40 AM
  5. Flipboard on OS 10.2 issue
    By chewblock in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-13, 11:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD