12-12-13 12:54 PM
2,047 ... 4950515253 ...
tools
  1. Kris Simundson's Avatar
    Correct, the best fix for this issue is to install the latest BBM Channels beta. And even though so many of us are familiar with that, we should appreciate that not everyone is.
    To note, not everyone experiences this issue (like myself) but I will echo what the team has already said. If in doubt, install channels
    08-19-13 01:27 PM
  2. Kris Simundson's Avatar
    Installed the leak and everything is running perfectly, along with all my other android ports.

    However, is there a solution to SKYPE not being able to run on Q10's yet, SQN100-3 in particular.
    Neither ones from the appworld or Bar ports work. I use Skype quite often, so if I can just get this app working that would be fantastic!

    Thanks
    Sideload Skype 4.0 version via debug
    08-19-13 01:30 PM
  3. wu-wei's Avatar
    Wu-Wei, I just wanted to say that your refreshing, straight-forward, and articulate posts are a pleasure to read.

    It's almost impossible in a thread like this of almost 1300 posts for the average leak user to avoid questions that are either repetitive, or previously answered, or already covered in the OP and/or BerryLeaks.

    Thanks for always being so helpful without putting an "edge" on what you say.

    Now back to my obsessing over whether to autoload 1323 over my 1047/1157 radio/1323 apps side load.....
    Thanks for the kind words - I definitely appreciate that.

    I have been known to have an edge at times, but I really do try my best to temper that. Also, I'm not above making apologies when I step out of line. My view has always been to do my best to help folks get the most out of their devices. Sometimes I'm asked to do more than is reasonable, but usually the answers are readily available.

    I'm happy to help out wherever I can. I know the decision on whether to go full 1323 or keep the blended install is totally personal, but I've been sharing my experiences to help inform those types of decisions.
    in_loco_nomen and TSY#CB like this.
    08-19-13 01:33 PM
  4. michael1329's Avatar
    Every thing work fine here bb protect, wifi, battery improve, us great I am on a z10-2

    Posted via CB10
    08-19-13 01:36 PM
  5. golf1585's Avatar
    Question - I am a verizon user and am still running 10.1.0.2039.

    Do I need to load the 2.0.1047 before loading the 1323 leak?
    08-19-13 01:41 PM
  6. danp2000's Avatar
    Regarding WiFi Calling, that is problematic in 10.2 generally. The best recommendation I can offer is to use the 811 radio file. I have it linked in my hybrid thread, but to save you some trouble I'll paste it here too. Autoloader-Radio-Only_811_Z_2-3-4
    Thank You, I'll update after I try the 811 radio.
    08-19-13 01:45 PM
  7. ealvnv's Avatar
    Question - I am a verizon user and am still running 10.1.0.2039.

    Do I need to load the 2.0.1047 before loading the 1323 leak?
    You don't but be warned, your restore might not work at all if you try to go that way

    Z10STL100-3/10.2.0.1323
    08-19-13 01:47 PM
  8. Phill_UK's Avatar
    Question - I am a verizon user and am still running 10.1.0.2039.

    Do I need to load the 2.0.1047 before loading the 1323 leak?
    Nope... go straight for .1323
    08-19-13 01:47 PM
  9. WWBlondieDo's Avatar
    Question - I am a verizon user and am still running 10.1.0.2039.

    Do I need to load the 2.0.1047 before loading the 1323 leak?
    Nope! Just back up and go! :-)

    Posted via CB10 on my AWESOME VZW STL100-4!!! *Proud member of the BerryLeaks Nation* Now running: 10.2.0.1047
    08-19-13 01:48 PM
  10. clie610's Avatar
    Installed the leak and everything is running perfectly, along with all my other android ports.

    However, is there a solution to SKYPE not being able to run on Q10's yet, SQN100-3 in particular.
    Neither ones from the appworld or Bar ports work. I use Skype quite often, so if I can just get this app working that would be fantastic!

    Thanks
    sideload 810 runtime and then sideload skype 4 bar or converted skype 4 apk to bar...works for for my 10
    08-19-13 01:52 PM
  11. ARWestenberger's Avatar
    So this new leak has been treating me well so far. The only issue I have with it is that my browser won't finish loading Web pages when I leave my wifi connection on LTE. Turning airplane mode on and off fixes the problem, but I figured I would throw it out there.


    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.2.0.1323
    08-19-13 02:12 PM
  12. in_loco_nomen's Avatar
    Note on MY battery experience:

    My battery feels the same as it did in the first 18 hours on this (1323) and as it did on 1047.
    Edit here
    50 +/- phone calls 2 minutes or less duration

    25 - emails with replies

    10 - 3 meg attachments

    Posted via CB10 | STL 100-3 | OS .1323 and no cool looking spinning thingie
    08-19-13 02:23 PM
  13. schiri's Avatar
    I'm using an STL100-3.

    I posted a few screenshots in my hybrid thread last week, including one from Device Monitor. Those were from my own 1323 install. I don't know what the heck was going on, but my battery was just getting crushed. Could have been a flaky install, could have been tons of things. Battery performance is SO subjective.

    Either way, I reverted back to my current setup and I'm quite happy. This was the last couple of days:
    My battery life is still about the same as the previous leaked version - about 6 1/2 to 7 hours max.

    Not good enough for me personally.
    08-19-13 02:25 PM
  14. barrerw's Avatar
    Device: Q10

    Device Model: SQN100-1 running 10.2.0.1323

    Issue/Question: com.pandora.android 1.0.44.0 not working???

    What action caused the issue?
    Since installing .1323, my Pandora sideload isn't "playing" the audio...it seems to be working just fine, except there is no audio!
    Anyone else seeing this?

    What did you try to resolve the issue?
    Have tried reboot, delete and re-sideload .bar file. Nothing has seemed to work so far...
    08-19-13 02:29 PM
  15. gnpracing's Avatar
    [BOX]
    sideload 810 runtime and then sideload skype 4 bar or converted skype 4 apk to bar...works for for my 10
    [/BOX]

    I tried this and skype already crashes.

    I also try to find the debug methode but no way, maybe somebody has a link for me?

    thank you very much!
    08-19-13 02:34 PM
  16. BB12MX's Avatar
    I like this better than 1047, phone feels different... only restore media and settings, this time my accounts were easier to set, just re-enter pwd... about 3 hrs after install I got the same message that my account data changed and needed to delete and register again, but everything else just perfect

    Posted via CB10
    08-19-13 02:43 PM
  17. VeniceBB's Avatar
    [BOX][/BOX]

    I tried this and skype already crashes.

    I also try to find the debug methode but no way, maybe somebody has a link for me?

    thank you very much!
    How to run almost any Android 2.3.3 app on BlackBerry 10 [Windows Guide] | CrackBerry.com explains the debug method
    toobs623 likes this.
    08-19-13 02:43 PM
  18. toobs623's Avatar
    Any further suggestions re. FB on 10.2 by those who know about or have the same issue? I have the mobile web page as an 'app', so it's workable, and as it's a leak, I know there may be issues, but if it's solvable I'd appreciate some more input and advice.

    Cheers.
    Masterscarhead has confirmed that it is due to the settings restore so unfortunately you have two choices: wipe and don't restore settings or deal with browser check ins.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    08-19-13 02:50 PM
  19. toobs623's Avatar
    So this new leak has been treating me well so far. The only issue I have with it is that my browser won't finish loading Web pages when I leave my wifi connection on LTE. Turning airplane mode on and off fixes the problem, but I figured I would throw it out there.


    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.2.0.1323
    I have had problems with data hand-off as well. I think it's something to do with the lte stack because handoffs involving hspa go well for me (wifi-3g, 3g to wifi and lte to 3g) but switching to lte has been funky. I have even lost connection a couple of times in full lte coverage. Unfortunately I don't have a better answer than you, flip mobile network or airplane mode.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    08-19-13 02:53 PM
  20. ezapper2's Avatar
    Correct, the best fix for this issue is to install the latest BBM Channels beta. And even though so many of us are familiar with that, we should appreciate that not everyone is.
    That's not my point Wu. The same question gets asked on almost every page. People need to read or search before posting redundant questions!

    These forums make my head hurt sometimes when I am going through 40-50 pages before i post

    Z10_10.2.0.1xxx
    08-19-13 02:57 PM
  21. amanago's Avatar
    Is anyone else's USB connection being randomly dropped while plugged into PC?

    Device: Q10
    Device Model: SQN100-1
    Issue/Question: USB connection drops at random intervals when connected to PC (auto reconnects). Did not occur on 1047.
    Same thing here.. I thought it was a cable problem but it was not. I had no idea what's the cause.
    08-19-13 03:02 PM
  22. moody's Avatar
    Hey buddy could you put the bar for the Q on here.
    Thks vm.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    I can if you can tell me what bar file is associated with it. Or I'll look when I get home & see if I can figure out which one it is.

    Posted using my white Q10 via the very addicting CB10 app
    08-19-13 03:07 PM
  23. Stwutter's Avatar
    Masterscarhead has confirmed that it is due to the settings restore so unfortunately you have two choices: wipe and don't restore settings or deal with browser check ins.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    I'm certainly not wiping and reloading anything again. It's eaten up 2 days already.

    So is the FB issue likely to only be addressed with the next leak or the official one?

    Posted via CB10
    08-19-13 03:09 PM
  24. moody's Avatar
    Will the sys contacts work on this from 1047

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Do you want the sys.contacts back for the Q from .1323? I have that bar if you do

    Posted using my white Q10 via the very addicting CB10 app
    08-19-13 03:09 PM
  25. toobs623's Avatar
    What Z are you using Wu, and did you determine if your batt issue was just due to becoming a "really heavy user" or are you still dying after 4 hrs?
    Hey Mopar, just figured I'd throw my 2 cents in here. I think you already know I'm a heavy user, but for those that don't. I run 3 emails with push, bbm open all day with a sh*t ton of messages, heavy web browsing and of course battery guru. I generally have 3-4 hours of video playback or dlna plus a lot of cb10 use. I'm light on phone calls and use wifi around 70% of the day. Toss in some random apps and other light messaging and you know way to much about my day.

    I get 4.5 hours maximum. But I can tell you that standby is phenomenal. One of the group suggested I changed my brightness setting so we will see if it makes a difference. Also lte seems to be a huge drain on this for me.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    mopar_fxr likes this.
    08-19-13 03:20 PM
2,047 ... 4950515253 ...

Similar Threads

  1. Built for BlackBerry Apps Category
    By Bsavvy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-17-13, 09:58 AM
  2. Back to fun: "spotted: OS 10.2.0.1414"
    By SteelHelmet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 08-18-13, 05:28 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 08-18-13, 07:30 AM
  4. Evernote crashing on z10 running 10.2 os
    By merp23 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-13, 12:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD