12-12-13 01:54 PM
2,047 ... 4445464748 ...
tools
  1. eyecrispy's Avatar
    Device: z10
    Model: 100-3
    Carrier: AT&T
    Issue: 1. can't delete in incoming / outgoing call record in Hub; 2. When gps locks, no red light

    Great experience so far!

    Steps I took:
    Backup using Sachesi
    Flash new OS
    Complete setup no BlackBerry id
    Wipe device
    Complete setup with BlackBerry id
    Full restore using Sachesi
    Setup Exchange/Activesync account for work successfully

    Verified Waze works
    Verified Endomondo locks successfully

    Thanks leak team!!
    08-19-13 12:18 AM
  2. anon721037's Avatar
    I don't think so. It would change the file but I don't believe you would have anything noticeable.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    Well I will let you know. Thanks.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    08-19-13 12:23 AM
  3. emmanskie88's Avatar
    I don't know if 10.2.0.1323 fixed the overheating of my Zee or it's just really cold here in the Philippines because of the typhoon..

    Posted via Z10 (STL100-2 | 10.2.0.1323) Powered by Globe Philippines
    moody likes this.
    08-19-13 12:24 AM
  4. toobs623's Avatar
    I don't know if 10.2.0.1323 fixed the overheating of my Zee or it's just really cold here in the Philippines because of the typhoon..

    Posted via Z10 (STL100-2 | 10.2.0.1323) Powered by Globe Philippines
    My temperature range has been very good on 1323 even with high battery drain. Hope you weather that typhoon alright.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    08-19-13 12:26 AM
  5. WWBlondieDo's Avatar
    Part 2 of a stupid question.
    Does it do anything to the Q if you load the sys contacts bar.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    I don't think so. It would change the file but I don't believe you would have anything noticeable.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    I could be wrong here (and forgive me for not having a link to the post I'm referencing) but I'm pretty sure another poster mentioned this causing their contacts to disappear from at least one section of their Q (i.e. The contacts in the phone app if not just in the contacts app). VeniceBB, I believe, already confirmed that the Quick Access issue only effects the Z so I really wouldn't bother loading the workaround on your Q just in case it does mess anything up. :-)

    Hope that all made sense- I'm pretty sleepy and a little overloaded from finally making it through all these 7zip, Android back bar, and "Skype doesn't work!" posts... :-p



    Posted via CB10 on my AWESOME VZW STL100-4!!! *Proud member of the BerryLeaks Nation* Now running: 10.2.0.1047
    wu-wei likes this.
    08-19-13 12:28 AM
  6. emmanskie88's Avatar
    My temperature range has been very good on 1323 even with high battery drain. Hope you weather that typhoon alright.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    Unfortunately it's not.. the typhoon has been non-stop for more than 24 hrs now
    You could see some photos on twitter via #MaringPH

    Posted via Z10 (STL100-2 | 10.2.0.1323) Powered by Globe Philippines
    08-19-13 12:30 AM
  7. orhanusta's Avatar
    Can we do it on Mac?

    Posted via CB10
    08-19-13 12:46 AM
  8. in_loco_nomen's Avatar
    I have my new copy of the BL10 app Paid version

    Just so ya know.

    Posted via CB10 | STL 100-3 | OS .1323 and no cool looking spinning thingie
    Last edited by in_loco_nomen; 08-19-13 at 12:58 AM.
    toobs623, wu-wei and Wigley458 like this.
    08-19-13 12:48 AM
  9. toobs623's Avatar
    Can we do it on Mac?

    Posted via CB10
    Go to the site in my signature and read the faq.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    08-19-13 12:51 AM
  10. adamlau's Avatar
    I had to go the Boot Camp route (Windows 7). Tried Parallels 8, VMware Fusion 5 and even VBox 4.2.1.6 on Arch. No go for me in a virtualized environment.
    08-19-13 12:53 AM
  11. pili4's Avatar
    I could be wrong here (and forgive me for not having a link to the post I'm referencing) but I'm pretty sure another poster mentioned this causing their contacts to disappear from at least one section of their Q (i.e. The contacts in the phone app if not just in the contacts app). VeniceBB, I believe, already confirmed that the Quick Access issue only effects the Z so I really wouldn't bother loading the workaround on your Q just in case it does mess anything up. :-)

    Hope that all made sense- I'm pretty sleepy and a little overloaded from finally making it through all these 7zip, Android back bar, and "Skype doesn't work!" posts... :-p



    Posted via CB10 on my AWESOME VZW STL100-4!!! *Proud member of the BerryLeaks Nation* Now running: 10.2.0.1047
    You are correct!

    On my sweet Z10 with CB10. Member of BerryLeaks. BerryLeaks Wiki
    WWBlondieDo likes this.
    08-19-13 12:54 AM
  12. wu-wei's Avatar
    Can we do it on Mac?

    Posted via CB10
    Check this: Frequently Asked Questions - BerryLeaks Wiki
    08-19-13 01:08 AM
  13. russmov's Avatar
    Downloaded and installed with out a hitch. Thanks team!

    Posted via CB10
    wu-wei likes this.
    08-19-13 01:11 AM
  14. in_loco_nomen's Avatar
    My full restore seems to have worked. Not sure if that is common on this leak.

    Posted via CB10 | STL 100-3 | OS .1323 and no cool looking spinning thingie
    wu-wei and moody like this.
    08-19-13 01:12 AM
  15. Fitims's Avatar
    Hello everyone, I'm not very new with the forums but I never attempt to reply but will try my best to post and get more involved in this amazing community. Firstly thanks to all the leakers...

    I have just updated my q10 and its running smooth so far, the restore was easy sail as well, just had to update my passwords for all accounts and everything else is good.

    I will take it for a ride for few days and see what happens.

    Thanks
    Fitim
    wu-wei and moody like this.
    08-19-13 01:25 AM
  16. nnik's Avatar
    like blindly throwing rocks into a field....sooner or later you may hit a cow (or something)
    Funny how my twaddling often times is the impetus for some useful information.

    Not really sure why that happens?
    08-19-13 01:40 AM
  17. orhanusta's Avatar
    I tried on Mac,on parallels desktop but it doesn't find my usb. Like the autoloader doesn't start. I unplug the usb cable but still I couldn't do it. And I tried bootcamp thing. But the installer gave me errors, couldn't even install it. Even I got a cd for that thing

    Posted via CB10
    08-19-13 02:01 AM
  18. wu-wei's Avatar
    So, I wanted to try and hear the sound the command line makes again when it is ready to load the OS and see if I could record it to use as a notification sound for one of my email account because I like it. I purposely put in the wrong passcode for my device hoping it would make it again and the leak still proceeded to load. Restarting now. Is this a problem?

    and does anyone know how I can extract that sound from the exe file or is that a regular Windows command line sound?(I'm a Mac user)
    I can't remember whether anyone answered this question, but the sound you heard is the default system beep of whichever system you were using. My desktop has a pretty cool sounding one, my netbook's just grates on my nerves. I don't know of any way to extract the sound, but if you search for default system beep you might find one.
    08-19-13 02:06 AM
  19. wu-wei's Avatar
    So postautoloader is non destructive I take it?? Might try if it is. Thanks in adnvace.

    Posted via CB10
    I can't recall whether I answered this question, but you are correct: the PostAutloader is a nondestructive means of updating known-working apps to 1323 versions over a 1047 installation.
    08-19-13 02:23 AM
  20. moyah8's Avatar
    I'm still trying to catch up here, but for my purposes 1047 is far from bug-ridden. I did not have acceptable battery performance on 1323 (for whatever reasons) and I simply do not use Mobile Hotspot, so 1047 was the clear choice for me.
    ^^^ Ditto that. ^^^

    Posted via CB on my Q10 running 10.2.0.1047
    wu-wei likes this.
    08-19-13 02:28 AM
  21. blockbuy's Avatar
    it's already in the betazone topic lists
    Thank Kris, what does that mean with regards to it getting implemented and timescales in your opinion please?

    Posted via CB10
    08-19-13 02:59 AM
  22. Xilus79's Avatar
    It's On the side of the box where it lists the device's PIN, IMRI number, etc.

    There should be a field for the model number (i.e. STL-100-X)

    I was once indecisive, but now I'm not so sure. l Posted via CB10 on my Z10
    08-19-13 03:03 AM
  23. Niels B's Avatar
    If your battery life is bad with OS1323, try the 1048 radio. Wu-wei made an auto loader which you can find in his sticky, B@stards 10.x hybrids.

    STL100-2. OS10.2.0.1323 with Wu-wei's 10.2.0.1048 radio.
    wu-wei likes this.
    08-19-13 03:32 AM
  24. WhiteBerry's Avatar
    Device: Z10
    Device Model: STL100-2
    Issue/Question: Cannot sideload apps (error 881 - debug token does not match author)

    I can no longer sideload apps on .1323, as I get the debug token error. I do have a working debug token with author name "WhiteBerry" xD but I don't know what I can do about this other than set the author's name to the author of the app I want to sideload :/

    EDIT: I would also like to add that I have tried using DDPB as well as the PlayBook/BB10 Chrome Extension; they both give the same error.
    08-19-13 03:34 AM
  25. Stwutter's Avatar
    DL last night. After settling down, personally can't see much over the initial 10.2 leak.

    Still have the same slight issues. Get duplicates of calendar entries occasionally, and still cannot check-in or get notifications in the hub for FB.

    But it's a leak, so fine otherwise.

    The Human Torch was denied a bank loan
    wu-wei likes this.
    08-19-13 03:36 AM
2,047 ... 4445464748 ...

Similar Threads

  1. Built for BlackBerry Apps Category
    By Bsavvy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-17-13, 10:58 AM
  2. Back to fun: "spotted: OS 10.2.0.1414"
    By SteelHelmet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 08-18-13, 06:28 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 08-18-13, 08:30 AM
  4. Evernote crashing on z10 running 10.2 os
    By merp23 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-13, 01:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD