12-12-13 12:54 PM
2,047 ... 1718192021 ...
tools
  1. TSY#CB's Avatar
    Subscribed but waiting to see the general consensus before diving in! 1047's been great to me so far - can't wait to see how this one works for everyone. :-)

    Posted via CB10 on my AWESOME VZW STL100-4!!! *Proud member of the BerryLeaks Nation* Now running: 10.2.0.1047
    Me too blondie. 1047 works so well.....maybe I'll dive in tmrw, and see what happens. If so, be sure that I'ma post up here

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. v10.2.0.1047
    WWBlondieDo likes this.
    08-17-13 09:38 PM
  2. Derlitz's Avatar
    I think it's ditto, lol

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Indeed, it is. It's a reference to a whole thread that you must not have taken part in. I'm actually happy for you, not knowing that reference. What a mess that thread was...

    Posted via CB10 from my SEKSI Z10 (STL100-3 OS 10.2.0.1323)
    anon721037 and moody like this.
    08-17-13 09:38 PM
  3. in_loco_nomen's Avatar
    I think it's ditto, lol

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Nope it's Dedo here on CB we had class on Dedo on another thread. Lol

    Posted via CB10
    Derlitz likes this.
    08-17-13 09:39 PM
  4. jagr32's Avatar
    got a bberror 10-0004 w/ my ATT Z10 ...did a wipe tried again ...no dice, same error guess its 1047 for me for now from 810 install that was just stable-izing ...
    08-17-13 09:41 PM
  5. in_loco_nomen's Avatar
    Hey I loved that thread!!! Lol yes wo-wei it was the waiting room

    Posted via CB10
    moody likes this.
    08-17-13 09:41 PM
  6. anon721037's Avatar
    Indeed, it is. It's a reference to a whole thread that you must not have taken part in. I'm actually happy for you, not knowing that reference. What a mess that thread was...

    Posted via CB10 from my SEKSI Z10 (STL100-3 OS 10.2.0.1323)
    Was it something I said ?

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    08-17-13 09:41 PM
  7. kinghai's Avatar
    I don't like the old school loading notification. Is there anyway to use the black spinner in this leak? Thanks.
    08-17-13 09:43 PM
  8. Kris Simundson's Avatar
    got a bberror 10-0004 w/ my ATT Z10 ...did a wipe tried again ...no dice, same error guess its 1047 for me for now from 810 install that was just stable-izing ...
    You downloaded the wrong version, that's a radio issue

    Posted via Dev B wielding 10.2.0.1047 | BerryLeaks Co-founder
    Pdinos3 likes this.
    08-17-13 09:44 PM
  9. Pdinos3's Avatar
    got a bberror 10-0004 w/ my ATT Z10 ...did a wipe tried again ...no dice, same error guess its 1047 for me for now from 810 install that was just stable-izing ...
    Error during what? Did the autoloader have an error timeout. Don't quit. Maybe restart the pc re download the file or use a different usb port. i had the timeout error on my desktop. My laptop is my go to machine for leaks. Trying to wrestle it out of my wife's hands is another story.
    crazymax101 likes this.
    08-17-13 09:45 PM
  10. Derlitz's Avatar
    Was it something I said ?

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    I don't think so... I was just saying that it was a thread that got way out of hand. the only good things to come from it was a lot of laughs from in_loco_nomen and the dedo reference. I meant no offense to you.

    Posted via CB10 from my SEKSI Z10 (STL100-3 OS 10.2.0.1323)
    in_loco_nomen likes this.
    08-17-13 09:45 PM
  11. TSY#CB's Avatar
    Thanks for the sarcasm buddy...I sadly can not sit down and read all these pages while out living my life...I wanted the information and it's a lot of junk to cycle through to find it...so thanks for the info.

    Posted via CB10
    Sorry, I can't let this go...Seriously dude?! This is a community - yes there's an implication in that word alone you'd do well to look up. Your life is way more important, so forgive all the hardworking people here for not having an instant answer to your clearly mission-critical questions.

    Heck, if you'd even just asked nicely, there'd have been an answer for you.

    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. v10.2.0.1047
    08-17-13 09:47 PM
  12. anon721037's Avatar
    None taken I was having fun there for awhile my self. I was just checking in case I offended you.
    All good

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    Derlitz likes this.
    08-17-13 09:48 PM
  13. Pdinos3's Avatar
    You downloaded the wrong version, that's a radio issue

    Posted via Dev B wielding 10.2.0.1047 | BerryLeaks Co-founder
    Thanks Kris. I thought he was using an stl100-4 and got an error. didn't understand the 10-0004. thought it was a typo
    08-17-13 09:48 PM
  14. rajbir01's Avatar
    Still having this texting issue. Anyone know if any fix instead of waiting I've 2 or 3 min? When this happens, the receiver claims my text come twice and are out if order.


    Attachment 193554

    Posted via CB10
    Any help?

    Posted via CB10
    08-17-13 09:48 PM
  15. in_loco_nomen's Avatar
    It amazes me to not end how important the square circles with rounded corners dizzy thingie is as an actively and progress indicator to so many people.

    Posted via CB10
    anon721037 and meltbox360 like this.
    08-17-13 09:48 PM
  16. jermaine1082's Avatar
    I had problems with hotspot on AT&T with last leak, works great on the new one just popped up the message saying that I had to subscribe (once), I do already. So I tried turning on again, worked fine after that, on and off few times since and no error's.... as of yet. Great Job on this one! and Thanks!
    08-17-13 09:54 PM
  17. toobs623's Avatar
    Any help?

    Posted via CB10
    Umm, a little bit of a tough issue... did you restore? are your time settings correct? did you security wipe after load?

    If a few resets with the volume buttons doesn't make a difference I would try a security wipe and then try to text before restoring any information. If it works properly restore and try again.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    08-17-13 09:54 PM
  18. in_loco_nomen's Avatar
    Anyone keeping score on the difficulties people are having and if they are finding workable solutions?

    It seems like most folks are going along very nicely.

    Very happy to see.

    Posted via CB10
    Derlitz and Pdinos3 like this.
    08-17-13 09:55 PM
  19. Pdinos3's Avatar
    It amazes me to not end how important the square circles with rounded corners dizzy thingie is as an actively and progress indicator to so many people.

    Posted via CB10
    Its a SPINNY THINGY and i loved that thing. i may have to go back to my Nokia 6160 now because i hate the new one!

    /sarcasm

    Actually the new one ain't bad at all and i hope that it appeases those who were about to revolt against BlackBerry because they were getting nauseous
    08-17-13 09:57 PM
  20. anon721037's Avatar
    And some one started a thread on it.

    Posted from Q10 from CB10 running 10.2.0.1323
    toobs623 likes this.
    08-17-13 10:00 PM
  21. Rui Jorge's Avatar
    Hello thanks for the new leak, but after the installation i try to synchronise my contacts and calendar with my Z10 stl100-2 but blackberry link close everytimehow can i do, i try to reset with the volume boutons but its still the same any suggestions ?? thanks

    BerryLeaks presents 10.2.0.1323 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-capture058.jpg
    08-17-13 10:01 PM
  22. rajbir01's Avatar
    Umm, a little bit of a tough issue... did you restore? are your time settings correct? did you security wipe after load?

    If a few resets with the volume buttons doesn't make a difference I would try a security wipe and then try to text before restoring any information. If it works properly restore and try again.

    For more learning and less questions check out the site. BerryLeaks
    I do a security wipe after every restore. Had this issue on the last build as well (.1047).

    Posted via CB10
    08-17-13 10:01 PM
  23. in_loco_nomen's Avatar
    Main reason I'm staying on 1047 is the square circles with rounded corners dizzy thingie.

    Posted via CB10
    anon721037, Derlitz, occ66 and 3 others like this.
    08-17-13 10:01 PM
  24. Derlitz's Avatar
    Main reason I'm staying on 1047 is the square circles with rounded corners dizzy thingie.

    Posted via CB10
    Man, you REALLY love that thing, don't you?

    Posted via CB10 from my SEKSI Z10 (STL100-3 OS 10.2.0.1323)
    in_loco_nomen and Pdinos3 like this.
    08-17-13 10:03 PM
  25. f0xG3's Avatar
    Hi Team,

    I encountered the issue where Facebook setup has the Notifications options grayed out. I reverted back to the 810 Version of the socialconnect module.

    Device: Z10
    Device Model: STL100-2
    Issue/Question: Facebook grayed out Notifications options
    Nothing; Initial Setup
    Loaded the 810 Facebook socialconnect.
    08-17-13 10:05 PM
2,047 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Built for BlackBerry Apps Category
    By Bsavvy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-17-13, 09:58 AM
  2. Back to fun: "spotted: OS 10.2.0.1414"
    By SteelHelmet in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 110
    Last Post: 08-18-13, 05:28 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 08-18-13, 07:30 AM
  4. Evernote crashing on z10 running 10.2 os
    By merp23 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-17-13, 12:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD