1. TERDIE's Avatar
    Little clock in corner nothing sending.
    10.3.2.2204 OS , Radio 10.3.2.2205 STL-3
    06-11-15 01:18 PM
  2. dna47's Avatar
    Do you have the blackberry logo on the top right of your screen?

    Have you tried a reboot?

    Posted via CB10
    06-11-15 01:18 PM
  3. TERDIE's Avatar
    Do you have the blackberry logo on the top right of your screen?

    Have you tried a reboot?

    Posted via CB10
    It's a Passport too , No i don't have anything at the top of my screen an H + 5 bar signals
    what do I do? - I also did a hard reboot with volume buttons. Should I try soft reboot?
    06-11-15 01:19 PM
  4. sweetrogue's Avatar
    R u connected to internet via data package or wifi?

    Posted via CB10
    06-11-15 01:27 PM
  5. TERDIE's Avatar
    R u connected to internet via data package or wifi?

    Posted via CB10
    Bell Voice and Data it says under mobile network. It's not connecting to BBM it appears. No BB logo in top right... hmmm....

    I even tryed connecting to wifi and Blackberry Service for BBM is not working.... whats the deal? does anyone know?
    06-11-15 01:28 PM
  6. Grzesiek Godlewski's Avatar
    Maybe reload will help? Try CFP Nuke if nothing will help it will last chance...

    Posted via CB10
    06-11-15 01:47 PM
  7. TERDIE's Avatar
    Maybe reload will help? Try CFP Nuke if nothing will help it will last chance...

    Posted via CB10
    CFP NUKE?
    06-11-15 01:54 PM
  8. dna47's Avatar
    CFP NUKE?

    Don't nuke it just yet lol. If you don't have the logo in the top right that means you're not connected to BB servers. That's why BBM isn't working.

    Did it happen right after you update to this 10.3.2 version?

    Posted via CB10
    06-11-15 01:59 PM
  9. TERDIE's Avatar
    Don't nuke it just yet lol. If you don't have the logo in the top right that means you're not connected to BB servers. That's why BBM isn't working.

    Did it happen right after you update to this 10.3.2 version?

    Posted via CB10
    Yes that is correct. Its not working for 10.3.2.2204 OS
    06-11-15 02:01 PM
  10. failedhumanexistence's Avatar
    Mine does that sometimes, but I just turn my WiFi and Mobile Network off and then on again and it fixes it. If that doesn't work, try going to Settings > About > Network > Three dots > Resync Configuration.

    Straight outta CB10
    06-11-15 02:01 PM
  11. TERDIE's Avatar
    Mine does that sometimes, but I just turn my WiFi and Mobile Network off and then on again and it fixes it. If that doesn't work, try going to Settings > About > Network > Three dots > Resync Configuration.

    Straight outta CB10
    Did both of these... nothing lol.
    Wifi it doesnt appear either... - Nothing like a Blackberry without working BBM LOL
    06-11-15 02:08 PM
  12. mkiiw's Avatar
    check your APN setting ,
    I think bell has some different APN server name,
    06-11-15 04:09 PM
  13. andre3030's Avatar
    I'm so sorry you guys

    Posted via CB10
    06-11-15 04:21 PM
  14. Pdinos3's Avatar
    How did you update? If you used sachesi I'm pretty sure you missed some files. Put coreos radio and extracted apps all in one folder and drag and drop. Sometimes if they're not all loaded at once, this could happen

    Via CB10 Runnin PassportSQW100-1/10.3.2.2204
    masterscarhead1 likes this.
    06-11-15 05:20 PM
  15. hindsketchup238's Avatar
    Most of my contacts are without profile pictures since updating a leaked version of 10.3.2

    Posted via CB10
    06-11-15 05:25 PM
  16. piko 72's Avatar
    It happens to me too, i just reinstall everything and it work without any problems and was connected to BlackBerry server.


    From Le Passport  or Z30  / 10.3.2.2204
    06-11-15 05:31 PM
  17. PHughes's Avatar
    Also try Settings > About > Network > Three dots > register Blackberry.
    06-11-15 05:43 PM
  18. masterscarhead1's Avatar
    Maybe reload will help? Try CFP Nuke if nothing will help it will last chance...

    Posted via CB10
    Wow buddy, let's not go around suggesting CFP Nuke to everyone. Only experts should be using cfp
    06-11-15 08:51 PM
  19. masterscarhead1's Avatar
    ^ Like Pdinos3 suggested, you more than likely didn't load the full OS, hence it's causing problems
    I guess that's one of the consequences of not making your own update packages
    Pdinos3 likes this.
    06-11-15 08:53 PM
  20. Cong Tuan Nguyen's Avatar
    The problem is because you missed some file when sachesi-ing due to error when loading wallpaper file. Ignore the file and load the rest

    Posted via CB10
    06-12-15 12:53 AM
  21. moegh's Avatar
    I started facing the same problem in the past few days on WiFi BlackBerry logo doesn't appear even after restart

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    06-21-15 02:27 PM
  22. moegh's Avatar
    Any fix for this problem

     CB10 - Q10 - 10.3.2.680 
    06-22-15 02:29 AM

Similar Threads

  1. How to upload pictures in bbm group using blend?
    By gibo713 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 07-20-15, 07:39 AM
  2. BBM Voice
    By lasouthern in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-15, 02:45 PM
  3. Will Facebook Messenger work on Blackberry Playbook OS 2.1.0.1917?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-15, 02:40 PM
  4. How can I trigger meeting/appt reminder if not dismissed the first time?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-15, 10:40 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 06-11-15, 10:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD