1. Young Z's Avatar
    Has anyone noticed that their BlackBerry Protect is set back to the default OFF after a restart of the phone?

    This is happening to me on 10.2.0.1047. I've turned Protect on three times and restarted three times, and each time, BlackBerry Protect is set back to OFF after the restart. Don't know if this happened when I was on 810... Just want to get a confirmation to see if a re-install is in order.

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    08-15-13 01:26 PM
  2. VeniceBB's Avatar
    This is a known issue, you won't need to reinstall... we just have to wait it out until it gets fixed
    08-15-13 01:27 PM
  3. Young Z's Avatar
    This is a known issue, you won't need to reinstall... we just have to wait it out until it gets fixed
    Thanks, good to know so I can remember to turn it back on every time I do a restart.

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    08-15-13 01:36 PM
  4. Mikhilesh sekhar's Avatar
    For me it's okay....

    Mike
    08-15-13 03:28 PM
  5. TheCCZA's Avatar
    Same on my STL100-1.

    Posted via CB10
    08-15-13 04:04 PM
  6. kwm1337's Avatar
    For me it's okay....

    Mike
    Not if you're on 1047 it's not... Restart your device, come back and tell me that...
    Ecm likes this.
    08-15-13 06:40 PM
  7. shabbs's Avatar
    Same for wifi. Off after a restart. A "known issue" for this build.
    08-15-13 07:44 PM
  8. SteelGreek's Avatar
    Same for wifi. Off after a restart. A "known issue" for this build.
    This depends on your device. For Verizon users on STL 04 users it seems to turn ON after a reboot even if wifi was previously off... BB Protect turns off after restart on my device though
    08-15-13 07:59 PM
  9. kwm1337's Avatar
    This depends on your device. For Verizon users on STL 04 users it seems to turn ON after a reboot even if wifi was previously off... BB Protect turns off after restart on my device though
    Yeah, Wi-Fi is not something that's an issue for everyone... Just Protect....
    08-15-13 08:01 PM
  10. toobs623's Avatar
    Yeah, Wi-Fi is not something that's an issue for everyone... Just Protect....
    Pili said it works for her, and someone else (sorry if you are reading this, else, I'm too tired to go find your name). I do think most people are affected though.

    Posted via CB10
    08-16-13 12:56 AM
  11. Young Z's Avatar
    I didn't realize about the wifi issue, but just tried it and yes, the wifi settings is toggled to OFF after a restart.

    No big deal compared to the Protect though.
    08-16-13 01:14 AM
  12. BB12MX's Avatar
    My BB protect remains on after reboot... guess the first ones were off... wi fi some times is on others off... what is a pain for me is that my outlook account gets disconnect many times and I need to delete it, restart and add it

    Posted via my white Z10 on CB10 (10.2.0.1047)
    08-16-13 01:19 AM

Similar Threads

  1. How to Re-Install OS 10.1.0.4181?
    By anour gloss in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 12-23-13, 08:27 AM
  2. Sonos Implemented in Native Music App @ 10.2.0.1047
    By Pascoback in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-13, 10:17 PM
  3. Replies: 21
    Last Post: 08-18-13, 09:48 AM
  4. Glad to be a part of this forum!
    By Matthew Angelone in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-13, 04:18 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 08-10-13, 02:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD