1. dikku11's Avatar
    haven't been able to sign in to protect services in device running BB10 OS10.3.1.2582 STL100-1.
    03-17-15 04:34 PM
  2. mainely_linux's Avatar
    Logging in fine here. Did you get that loader in time I posted for you yesterday?

    Posted via CB10
    dikku11 likes this.
    03-17-15 04:56 PM
  3. filanto's Avatar
    I've have issues with it also
    dikku11 likes this.
    03-17-15 06:50 PM
  4. pttptppt's Avatar
    BB Protect service offline ??-img_20150317_085438.png
    Not working here

    Posted via CB10
    dikku11 likes this.
    03-17-15 07:04 PM
  5. dikku11's Avatar
    Logging in fine here. Did you get that loader in time I posted for you yesterday?

    Posted via CB10
    Yeah

    Posted via CB10
    03-17-15 09:54 PM
  6. Kryngle's Avatar
    I had this problem in os 2267. I just left it and it corrected itself.
    Posted via CB10
    03-17-15 10:07 PM
  7. ralfyguy's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150317_085438.png 
Views:	1217 
Size:	50.0 KB 
ID:	342050
    Not working here

    Posted via CB10
    Same here.
    03-17-15 11:16 PM
  8. non-vtec's Avatar
    Same problem here....


    Posted via CB10
    03-18-15 05:25 AM
  9. mainely_linux's Avatar
    No issues here. AT&T Passport shipped with 1955, sideloaded 2480 Passport patch files. Then non-destructive update to the 3 latest OS: 2558, 2576 then 2582. Possible settings restore issue?
    03-18-15 07:20 AM
  10. ralfyguy's Avatar
    No issues here. AT&T Passport shipped with 1955, sideloaded 2480 Passport patch files. Then non-destructive update to the 3 latest OS: 2558, 2576 then 2582. Possible settings restore issue?
    I just upgraded via Sachesi. No restore.

    Posted via CB10
    03-18-15 07:44 AM
  11. blackbird666's Avatar
    No issues here PassportSQW100-1/10.3.1.2582


    Try to sign in to protect using mobile data (Switch off wifi)




    Passport 
    03-18-15 07:46 AM
  12. madh263362's Avatar
    No issue here
    BB Protect service offline ??-img_20150318_182554.png

    Posted via CB10
    03-18-15 07:56 AM
  13. ralfyguy's Avatar
    Fixed it. Turn it off in the device. Log in on the web. Delete account. Turn it back on in the device.

    Posted via CB10
    dikku11 likes this.
    03-18-15 09:48 AM
  14. dikku11's Avatar
    Fixed it. Turn it off in the device. Log in on the web. Delete account. Turn it back on in the device.

    Posted via CB10
    Yes this did the trick. Thanks
    This could be considered as a fix

    Posted via CB10
    03-18-15 11:18 AM
  15. non-vtec's Avatar
    Deleting account online fixed the issue.

    Thanks!

    Posted via CB10
    03-18-15 12:24 PM
  16. trsbbs's Avatar
    Not ever using this option is a fix as well.

    It had security issues in the past. It's just one more door for someone to hack and get access to your phone.

    Happened before and I'm not sure it won't happen again.

    Encryption, passwords, private email server and a VPN is my security effort.

    BlackBerry hates America!
    03-18-15 01:04 PM
  17. moegh's Avatar
    BB Protect service offline ??-img_20150318_202827.png

    cb10 - q10
    03-18-15 01:29 PM
  18. ralfyguy's Avatar
    After half a dozen hard and soft reboots, it still works. I wonder what caused that for a bunch of people

    Posted via CB10
    03-18-15 02:09 PM
  19. non-vtec's Avatar
    Possibly from device change?

    I never had this issue with my z10 but I recently got a z30 and have had this issue since....maybe the backup data from the one device is causing a problem with the other....

    Posted via CB10
    03-18-15 02:36 PM
  20. ralfyguy's Avatar
    Possibly from device change?

    I never had this issue with my z10 but I recently got a z30 and have had this issue since....maybe the backup data from the one device is causing a problem with the other....

    Posted via CB10
    Not for me. I have my Z10 since launch. All I did was upgrade the OS.
    But I have not checked on this in the past few months. So I don't even know at which upgrade / reload it happened.
    If I wouldn't have seen this thread, I still wouldn't even know.

    Posted via CB10
    03-18-15 03:32 PM
  21. filanto's Avatar
    I'm try this when I have the chance. Now I have to figure out why the share function is not uploading videos
    03-18-15 06:35 PM
  22. ralfyguy's Avatar
    I'm try this when I have the chance. Now I have to figure out why the share function is not uploading videos
    Where are you trying to upload to?

    I tried to Facebook and it said it started uploading as usual, but it never showed up in the Newsfeed. I tried three times. Never showed up.

    Posted via CB10
    03-18-15 06:56 PM
  23. filanto's Avatar
    Both Facebook and Youtube. I have to wait another day for my next cycle. Amazing how much data a couple of os updates use, of course I don't have any Internet besides my phone
    BB Protect service offline ??-img_20150315_213459.png
    03-18-15 07:33 PM
  24. ralfyguy's Avatar
    Both Facebook and Youtube. I have to wait another day for my next cycle. Amazing how much data a couple of os updates use, of course I don't have any Internet besides my phone
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150315_213459.png 
Views:	91 
Size:	67.9 KB 
ID:	342274
    How do you get to this "Transfers" page?
    03-18-15 10:56 PM
  25. filanto's Avatar
    It's accessed from the quick settings menu.
    BB Protect service offline ??-img_20150319_052255.png
    03-19-15 04:23 AM

Similar Threads

  1. Google Services Stopped Working
    By makahsan in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 04-02-15, 03:38 PM
  2. Can someone tell me how to get the Whatsapp calling feature on my BB Z10?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 03-18-15, 06:07 AM
  3. Why do I have a dead battery on a 3 month old BB Classic?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Motion
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-15, 02:10 PM
  4. Grab Some Traction! New idea! BB PP M-T!
    By JMDBERRY in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-15, 01:52 PM
  5. Why isn't WhatsApp for BB built For BlackBerry?
    By varunhmahesh in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-17-15, 03:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD