09-07-13 04:10 PM
41 12
tools
  1. HarryDragon's Avatar
    And your 'proof' has been debunked...

    Attachment 199342

    This is on 10.2.0.1443

    And great system performance....



    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    And may I know how long have you been using blackberry device Mr?
    Do you know that even in BBOS, running the exact os using the same PC can acts differently?
    In my device 1443 is just pure EVIL, BUT I NEVER discourage people to tried it.
    09-07-13 08:27 AM
  2. BlackScorpion3's Avatar
    Oh, and let me post one from 10.2.0.1521 also...


    Battery drain on 1443 / Q10-img_20131006.png

    So there we have a higher performance drain on the 1521 build.

    A pic taken at a given moment does NOT constitute proof of anything as system performance has many variables as to what's running etc... and can fluctuate drastically from one minute to the next.

    Now back on topic:
    I suggest the OP stick to what he has running and give the OS a few days and see how things are. Even remove battery for around 30 minutes as this has seemed to have helped several users.

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    09-07-13 08:27 AM
  3. BlackScorpion3's Avatar
    And may I know how long have you been using blackberry device Mr?
    Do you know that even in BBOS, running the exact os using the same PC can acts differently?
    In my device 1443 is just pure EVIL, BUT I NEVER discourage people to tried it.
    LMAO...that is exactly my point... I am not getting into an argument I was proving that the proof is not Proof. So thank you.

    As far as how long have I been using BlackBerry just search for the King Hybrids for legacy devices or any OSBB hybrid.

    My name and rep speaks there....

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    09-07-13 08:30 AM
  4. Uzi's Avatar
    What do you think op?

    Posted via CB10
    09-07-13 08:33 AM
  5. maneck35's Avatar
    Q10SQN100-3/10.2.0.1521 look good for me
    Posted via CB10
    How'd you manage to load that combo up? I downloaded both the autoloaders (1443 and 1521) and split them up. Then I combined the 1443 radio with the 1521 OS and made an auoloader. I tried this method with Darcy's BB Tool and Sachesi, but no luck. The autoloader is built fine, but when I start it up, it uploads the RAM image, and then quits before I can see what the error message is.
    09-07-13 08:33 AM
  6. HarryDragon's Avatar
    Oh, and let me post one from 10.2.0.1521 also...


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20131006.png 
Views:	602 
Size:	80.2 KB 
ID:	199344

    So there we have a higher performance drain on the 1521 build.

    A pic taken at a given moment does NOT constitute proof of anything as system performance has many variables as to what's running etc... and can fluctuate drastically from one minute to the next.

    Now back on topic:
    I suggest the OP stick to what he has running and give the OS a few days and see how things are. Even remove battery for around 30 minutes as this has seemed to have helped several users.

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    This is much better answer thank you.

    LMAO...that is exactly my point... I am not getting into an argument I was proving that the proof is not Proof. So thank you.

    As far as how long have I been using BlackBerry just search for the King Hybrids for legacy devices or any OSBB hybrid.

    My name and rep speaks there....

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    I know that is why I believe you know as much as I know that everything won't run exactly the same to different devices.

    Thank you very much.
    09-07-13 08:35 AM
  7. Adam Szucs's Avatar
    How'd you manage to load that combo up? I downloaded both the autoloaders (1443 and 1521) and split them up. Then I combined the 1443 radio with the 1521 OS and made an auoloader. I tried this method with Darcy's BB Tool and Sachesi, but no luck. The autoloader is built fine, but when I start it up, it uploads the RAM image, and then quits before I can see what the error message is.
    It's only for STL100-1. You need different signed OS file for other devices.

    Tapped on my Z10 in CB10 | #BerryLeaks
    09-07-13 08:41 AM
  8. clie610's Avatar
    Oh, and let me post one from 10.2.0.1521 also...


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20131006.png 
Views:	602 
Size:	80.2 KB 
ID:	199344

    So there we have a higher performance drain on the 1521 build.

    A pic taken at a given moment does NOT constitute proof of anything as system performance has many variables as to what's running etc... and can fluctuate drastically from one minute to the next.

    Now back on topic:
    I suggest the OP stick to what he has running and give the OS a few days and see how things are. Even remove battery for around 30 minutes as this has seemed to have helped several users.

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    Exactly, I was a bit confused how you can debunked others' statement with your screen shot just now and you are also correct that "A pic taken at a given moment does NOT constitute proof of anything as system performance has many variables as to what's running etc... and can fluctuate drastically from one minute to the next...."

    This is the pic I took from my phone just now (1521/1444 radio Q10 100-3) and also loved the phone performance:

    May I know which radio you are using?
    Attached Thumbnails Battery drain on 1443 / Q10-img_00000375.png  
    09-07-13 08:52 AM
  9. BlackScorpion3's Avatar
    Exactly, I was a bit confused how you can debunked others' statement with your screen shot just now and you are also correct that "A pic taken at a given moment does NOT constitute proof of anything as system performance has many variables as to what's running etc... and can fluctuate drastically from one minute to the next...."

    This is the pic I took from my phone just now (1521/1444 radio Q10 100-3) and also loved the phone performance:

    May I know which radio you are using?
    LMAO...you caught what I was doing with the screen shots. I was just proving my point that the 'Proof' they had because of a pic, meant nothing.

    As far as what radio I am running it depends on which one of my devices. All my devices have a different OS on them at the moment. Anything from 1372 radio on up

    Posted from my BerryLeak LE running 10.2.0.1xxx on steroids
    09-07-13 09:01 AM
  10. NaijaBerry's Avatar
    Q10SQN100-3/10.2.0.1521 look good for me
    Attachment 199336

    Posted via CB10
    Hiya, was it the 10.2.0.1521 released for the STL100-1 you used? If so how did you get that to work? If not where do I get it for the Q10? I've been reading through the thread (and the arguments) and read someone not having any luck with 1521, I'm just about to load up 1443 from 1047 which had a few issues but pretty stable. Need to have a working option for the Q10 in case 1443 acts up on my Q like it did for OP.....
    09-07-13 12:03 PM
  11. maneck35's Avatar
    Hiya, was it the 10.2.0.1521 released for the STL100-1 you used? If so how did you get that to work? If not where do I get it for the Q10? I've been reading through the thread (and the arguments) and read someone not having any luck with 1521, I'm just about to load up 1443 from 1047 which had a few issues but pretty stable. Need to have a working option for the Q10 in case 1443 acts up on my Q like it did for OP.....
    I was the one having problems..I just loaded up 1443 and it's awesome. Settled in much faster than 1323 that I had earlier.
    09-07-13 01:34 PM
  12. NaijaBerry's Avatar
    I was the one having problems..I just loaded up 1443 and it's awesome. Settled in much faster than 1323 that I had earlier.
    I absolutely agree, worked much better right off the bat, everything settling in quite quickly, I even did a restore and so far absolutely no issues!
    09-07-13 02:14 PM
  13. timeride's Avatar
    Higher OS core that makes the performance different, it's been tested on Q10 and stl2 by Berrylicious/BL team and have great results.

    Sent from my Z10 using Tapatalk 4
    Which SQN are you using? I might try testing it as well.
    09-07-13 02:14 PM
  14. Rame Khaleel's Avatar
    Btw we are talking about my problem not yours all


    Give me something to fix it or don't comment

    Posted via CB10
    09-07-13 03:11 PM
  15. Asmooh's Avatar
    Do a geek bench, on both systems and you see which one is the fastest.


    That's real proof

    Posted via CB10
    Nurgeldy Mugayev likes this.
    09-07-13 03:59 PM
  16. timeride's Avatar
    Btw we are talking about my problem not yours all


    Give me something to fix it or don't comment

    Posted via CB10
    Wow pretty demanding of you.

    If I can get more info to maybe help load on to my rig, then I may test and find a fix for your problem.

    If this info needs to be attained through comments from other... then why are you complaining about posts that do not satisfy your immediacy?

    Please exercise some patience in the meantime.
    09-07-13 04:10 PM
41 12

Similar Threads

  1. Blackberry Q10 won't make or receive calls?
    By Whitters75 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-13, 07:42 AM
  2. Please how can I download with my Q10,is there any site I can download.
    By Ukpaka Raymond in forum New to BlackBerry App Dev
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-13, 03:49 PM
  3. CB10 app battery drain on 10.2?
    By mhw100 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 09-10-13, 07:45 PM
  4. What Should you do when you Encountered Rudeness?
    By Ron In Motion in forum Site Feedback & Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-13, 03:10 AM
  5. I want to do a battery test...
    By mcgilli in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-13, 12:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD