1. Chriscarroll50's Avatar
    Just wondering if anyone else is having issues with App crashes with this OS?

    Z10STL100-2/10.3.2.840

    Posted via CB10
    07-20-15 07:26 AM
  2. conite's Avatar
    Not typically. Sounds like you had a bad install.

    Try a clean install to 10.3.2.2339 with an autoloader. My Z10s are running great on it.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    07-20-15 07:35 AM
  3. thurask's Avatar
    All of them or just some?

    Posted via CB10
    07-20-15 09:28 AM
  4. tomsobon's Avatar
    I'd do a hard reset and see if it's better?

    Posted via CB10
    07-20-15 01:01 PM
  5. ankitchahal's Avatar
    Looks like his CB10 also crashed after posting and hasn't started since then.

    Posted via my awesome Passport
    07-20-15 01:12 PM
  6. andre3030's Avatar
    All of my android apps crashes after downgrading from 2339 to 858.
    Any ideas?

    Posted via CB10
    07-21-15 06:09 AM
  7. conite's Avatar
    All of my android apps crashes after downgrading from 2339 to 858.
    Any ideas?

    Posted via CB10
    Not sure why, or how you did that, but you should try and blitz back to 2339. If that doesn't work because you borked things up too much, then you'll have to autoload without a restore.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    andre3030 likes this.
    07-21-15 06:53 AM
  8. andre3030's Avatar
    Not sure why, or how you did that, but you should try and blitz back to 2339. If that doesn't work because you borked things up too much, then you'll have to autoload without a restore.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    I remember this happend a while back on a old OS and after some hours they started to work again. So I will try to wait for a bit till it settles.
    Or else I'll blitz back to 2339!
    Thanks mate!

    Posted via CB10
    07-21-15 06:56 AM
  9. Chriscarroll50's Avatar
    I decided to delete some apps that were redundant, that seems to have cleared the issue, what is a clean install btw?

    Posted via CB10
    07-21-15 12:11 PM
  10. LostOnThePianoRoll's Avatar
    I decided to delete some apps that were redundant, that seems to have cleared the issue, what is a clean install btw?

    Posted via CB10
    An autoloader with no restore of a previous backup.

    Posted via CB10
    07-21-15 12:22 PM
  11. Chriscarroll50's Avatar
    An autoloader with no restore of a previous backup.

    Posted via CB10
    Thank you, just double checking !

    Posted via CB10
    07-21-15 12:31 PM

Similar Threads

  1. Best map app for BlackBerry?
    By ukjagwu in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-15, 09:23 PM
  2. Name Your Favorite Podcast App (Android)
    By Doggerz in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-15, 01:30 AM
  3. Do we really need two Amazon apps?
    By HotFix in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 07-21-15, 12:14 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-20-15, 02:12 AM
  5. BES Cloud and Android app permissions
    By meagvg in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-15, 10:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD