1. satchit's Avatar
    I am using the leak Q10SQN100-3/10.2.1.1925 with 1926 radio. I am getting APN not verified error.
    I guess the 1926 radio might be causing the issue.
    I didn't get the update notification on my phone.
    Is there any way to install the official OS?

    Posted via CB10
    jamesmcp5 likes this.
    02-12-14 02:04 PM
  2. mohawk apple's Avatar
    I am using the leak Q10SQN100-3/10.2.1.1925 with 1926 radio. I am getting APN not verified error.
    I guess the 1926 radio might be causing the issue.
    I didn't get the update notification on my phone.
    Is there any way to install the official OS?

    Posted via CB10
    Is your phone unlocked by any chance?
    02-12-14 03:58 PM
  3. satchit's Avatar
    Ye, it's unlocked.
    Can use any carrier

    Posted via CB10
    02-13-14 01:39 AM
  4. mohawk apple's Avatar
    Ye, it's unlocked.
    Can use any carrier

    Posted via CB10
    who's sim card you have in there now?
    and who was it locked to originally?
    02-13-14 12:26 PM
  5. satchit's Avatar
    I am using BSNL (India)
    before i was using Airtel India , not locked
    02-13-14 12:48 PM
  6. tinbilly's Avatar
    I am using the leak Q10SQN100-3/10.2.1.1925 with 1926 radio. I am getting APN not verified error.
    I guess the 1926 radio might be causing the issue.
    I didn't get the update notification on my phone.
    Is there any way to install the official OS?

    Posted via CB10
    Just input the carrier's Username and Password in APN Settings
    02-15-14 10:31 AM
  7. satchit's Avatar
    Username & password , Not required in with the Carrier I am using ie: BSNL
    02-15-14 12:52 PM
  8. satchit's Avatar
    After writing to blackberry and my service provider, no help from either.
    Can someone help?

    Posted via CB10
    04-11-14 09:54 AM
  9. pdhartog's Avatar
    If you are using a leak you are likely familiar with sachesi. Input country/carrier settings for a newer leak...which are still official OS somewhere and update. Sometimes a security wipe or just a full restore from a backup will do wonders as well. Failing all that use link to send your phone back to original factory condition and then look for the official update from your carrier.

    Make sure link is the newest version....they have come a long way

    Z10 on 10.2.1.2228
    04-11-14 12:39 PM
  10. satchit's Avatar
    Tried all I could do , from my end
    If you are using a leak you are likely familiar with sachesi. Input country/carrier settings for a newer leak...which are still official OS somewhere and update. Sometimes a security wipe or just a full restore from a backup will do wonders as well. Failing all that use link to send your phone back to original factory condition and then look for the official update from your carrier.

    Make sure link is the newest version....they have come a long way

    Z10 on 10.2.1.2228
    04-11-14 02:15 PM
  11. DEV560's Avatar
    Are you certain you have the correct APN inputed?
    04-11-14 05:31 PM
  12. russworman's Avatar
    Try the settings provided in this link for the APN and anything else that is not working... http://wiki.melberi.com/2012/08/bsnl...l#.U0hrbH9MXHw

    Posted via CB10
    04-11-14 06:25 PM
  13. satchit's Avatar
    Ye, it the correct one . Its the same APN. the operator has provided .
    its not that data service doesn't work at all , it works , but get the APN error appears several times and data stops working for a minute to hours and then starts again with the same APN.
    04-12-14 04:33 AM
  14. satchit's Avatar
    anyone else , facing this issue ? Did you get any solution ?
    05-29-14 01:26 PM
  15. toobs623's Avatar
    Have you tried just powering down and removing your sim for a few minutes? If it's network related that should calm it down... what about trying a different carriers SIM? otherwise I really have no idea.

    Posted via CB10
    05-29-14 07:14 PM
  16. satchit's Avatar
    It only happens with a specific carrier .
    Have you tried just powering down and removing your sim for a few minutes? If it's network related that should calm it down... what about trying a different carriers SIM? otherwise I really have no idea.

    Posted via CB10
    05-31-14 01:58 PM
  17. Thesmartmale's Avatar
    Same happening here, happens 3 to 4 times a day, I have to go to airplane mode then back to getting it working again.

    Posted via CB10
    05-31-14 10:31 PM
  18. satchit's Avatar
    I toggle the mobile data service for the same . which carrier are you using ?
    Same happening here, happens 3 to 4 times a day, I have to go to airplane mode then back to getting it working again.

    Posted via CB10
    06-01-14 03:48 AM
  19. Thesmartmale's Avatar
    I toggle the mobile data service for the same . which carrier are you using ?
    An Egyptian carrier, Etisalat.

    Posted via CB10
    06-01-14 07:43 AM
  20. satchit's Avatar
    Blackberry does not even reply to my query .
    06-02-14 02:18 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry curve 8520 network issue
    By djr0ck07 in forum BlackBerry Curve 85xx
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-14, 02:33 AM
  2. Android Apps not running after latest OS update.
    By E J Anderson in forum BlackBerry Z30
    Replies: 29
    Last Post: 04-13-14, 04:14 PM
  3. Facebook not working??
    By Paul Collins4 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-11-14, 07:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD