1. hennesseystealth's Avatar
    I am on Solavei, which is really T-Mobile US but without LTE for the time being. When I was running 10.2.0.xxxx I would get either 4G or E as radio icons. Since I know that the best signal from Solavei was HSPA+ that had to be 4G and the E had to be for Edge. Now, after upgrading to 10.2.1.1055, all I get is H, which could be HSPA+ or just HSPA. Since I can't find a reliable speed test app for my Z10, I am left with the question of "has the icon changed or am I getting a worse signal?" What I have seen posted so far for icons is: 4G LTE, 4G, H, and E. Anyone know what icon goes with what signal?
    11-16-13 04:28 PM
  2. Robert Crist's Avatar
    I am on Solavei, which is really T-Mobile US but without LTE for the time being. When I was running 10.2.0.xxxx I would get either 4G or E as radio icons. Since I know that the best signal from Solavei was HSPA+ that had to be 4G and the E had to be for Edge. Now, after upgrading to 10.2.1.1055, all I get is H, which could be HSPA+ or just HSPA. Since I can't find a reliable speed test app for my Z10, I am left with the question of "has the icon changed or am I getting a worse signal?" What I have seen posted so far for icons is: 4G LTE, 4G, H, and E. Anyone know what icon goes with what signal?
    To my recollection H displays for HSPA, H+ for HSPA+, and 4GLTE for LTE. I believe they are separate. I can't readily produce a source though.

    EDIT: Yes I can.
    11-16-13 09:04 PM
  3. hennesseystealth's Avatar
    Thanks. But I am now confused why I was getting 4G on 10.2.0.1803. The best I should have ever seen was H+. That also means the radio on 10.2.1.1055 isn't as good.

    Posted via CB10
    11-16-13 09:18 PM

Similar Threads

  1. Selected post in BBM Group on 10.1 gets deleted.
    By donuti in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-13, 12:24 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-18-13, 03:14 PM
  3. Unable to login to Vine on 1055
    By Enzetsu in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 06:28 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 11-16-13, 10:45 PM
  5. Camera Images Not Mounted in Android file system - OS 10.2.1.1055
    By supraking in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-13, 05:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD