1. carlosvalero772's Avatar
    Hi, guys and thanks for a the comments and information. I have decided to keep 10.3.0.140 for a bit so I can try it out probably. However I've noticed another thing. When I open apps that I have installed from snap, I says "Unfortunately, the process android.process.acore has stopped" it says it one every android app I have installed, but it doesn't say it on apps I've installed through Blackberry World

    Why does it do this? Does anyone know?

    Posted via my AWESOME BlackBerry Z10
    03-24-14 11:36 AM
  2. jimoates014's Avatar
    Trucker Timer from BlackBerry. World fails with same message too. This is an important app for me and with at least one of my fuel site finders not working I think I will have to revert to 2228

    UK EE Z10-2 / 10.2.1.2228 with Porsche Clock
    03-24-14 11:42 AM
  3. anon721037's Avatar
    Hi, guys and thanks for a the comments and information. I have decided to keep 10.3.0.140 for a bit so I can try it out probably. However I've noticed another thing. When I open apps that I have installed from snap, I says "Unfortunately, the process android.process.acore has stopped" it says it one every android app I have installed, but it doesn't say it on apps I've installed through Blackberry World

    Why does it do this? Does anyone know?

    Posted via my AWESOME BlackBerry Z10
    If its the new leak , the runtime is probably not working with snap
    03-24-14 11:42 AM
  4. Foppa_21's Avatar
    I loaded the runtime from 10.2.1.2228 and the two Android APKs I tried (Fitbit and NetFlex) are working.
    03-24-14 01:22 PM
  5. KemKev's Avatar
    Expect some issues on 10.3.0.140; after all, as others have noted, it is a very early OS that is not yet polished. In the meantime, you might be able to put together bits and pieces from the previous OS, as noted in the post above, to get certain functionality.
    03-24-14 01:34 PM
  6. cajunberry's Avatar
    I did a security wipe and then reload the OS. The error message has stopped and apps seems to be working now.

    update: When I restored apps in BB link, error returned.
    Last edited by cajunberry; 03-24-14 at 08:33 PM.
    Dave Liao likes this.
    03-24-14 07:49 PM
  7. mania626's Avatar
    I loaded the runtime from 10.2.1.2228 and the two Android APKs I tried (Fitbit and NetFlex) are working.
    can you please show me where to download that runtime?thanks in advanced
    03-24-14 08:03 PM
  8. TheDutch20's Avatar
    Downloaded Instagram via the browser. No issues was able to sign in and like pictures

    Posted via CB10
    03-24-14 09:33 PM
  9. Brad Pitt's Avatar
    1st attempt after installed 140 & restore backup, android apps failed... I installed again this 140 and I didn't restore my backup, all android apps working normal ... I don't know why like this
    03-25-14 01:37 PM
  10. Brad Pitt's Avatar
    I like this 140... faster, battery a little bit better performance, smooth & nice, got panorama camera, love the red mark etc... what the most I like, now I can share pictures directly to instagram & path just like android ... before in 1925 & 20something couldn't do that ... but my experience don't restore your backup through blackberry link, the android aps won't work ...
    03-26-14 11:07 AM
  11. Foppa_21's Avatar
    can you please show me where to download that runtime?thanks in advanced
    Sorry for the delay. I split the bar files out of 2228 and loaded it with Sachesi.

    Posted from my Z10 via CB10
    03-26-14 11:45 PM
  12. MobileMadness002's Avatar
    I ended up having to secure wipe to get rid of this error. Oddly though, Neutron did not generate this error, however pretty much every other port gave this error.
    03-28-14 06:05 PM
  13. berkvens852's Avatar
    Does your fitbit sync automatically as you walk? I'm still on 10.2.1 and would love to be able to sync my flex
    06-04-14 05:44 PM
  14. Hellfire's Avatar
    I loaded the runtime from 10.2.1.2228 and the two Android APKs I tried (Fitbit and NetFlex) are working.
    WIth fitbit, is it syncing or just allowing you to view your stats?
    06-09-14 12:44 AM
  15. Denny_Crane's Avatar
    I did a security wipe and then reload the OS. The error message has stopped and apps seems to be working now.

    update: When I restored apps in BB link, error returned.
    So the trick is not to restore apps via BlackBerry Link? Is that just Android apps? Or all apps from BlackBerry World too?
    06-12-15 12:04 AM
  16. alaviss's Avatar
    So the trick is not to restore apps via BlackBerry Link? Is that just Android apps? Or all apps from BlackBerry World too?
    Just Android Apps & BlackBerry Runtime.

    Z10STL100-1/10.3.2.798
    06-12-15 12:46 AM
  17. rhoric's Avatar
    On my classic when I autoloaded to 10.3.2.798. I did a full backup thru Link and did a restore afterwards. I had several android apps installed prior to the autoload and afterwards when I did the restore the apps worked without issue

    Posted via CB10
    06-12-15 02:00 AM
  18. pvphooman's Avatar
    Hi.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204 CB10
    06-12-15 03:16 AM
  19. alaviss's Avatar
    On my classic when I autoloaded to 10.3.2.798. I did a full backup thru Link and did a restore afterwards. I had several android apps installed prior to the autoload and afterwards when I did the restore the apps worked without issue

    Posted via CB10
    Runtime version jump (4.2 -> 4.3) is the common cause. Classic is equipped with the latest 4.3 with the default OS so restoring is likely to corrupt the Runtime

    Z10STL100-1/10.3.2.798
    06-12-15 06:05 AM

Similar Threads

  1. Best Podcast App
    By BlueStreak67 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 03-29-14, 11:49 AM
  2. Close all open apps quickly at once
    By alexquendi in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-14, 01:20 AM
  3. Guess the Emoji not Working?
    By Shaun Hadley in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-14, 03:43 PM
  4. Continuous Data Use but no Apps Running, Any Ideas?
    By tgsp in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 03-24-14, 12:56 PM
  5. How do I extract a file from my os?
    By swagci in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-14, 12:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD