1. madh263362's Avatar
    HI ALL, I am using z3 with os 10.3, installed using auto loader, then sec wipe done, first few days amazon appstore worked on z3, now it s crashing, not at all opening, any suggestions, alarm also not working.
    08-30-14 10:49 AM
  2. ArmedHitman's Avatar
    HI ALL, I am using z3 with os 10.3, installed using auto loader, then sec wipe done, first few days amazon appstore worked on z3, now it s crashing, not at all opening, any suggestions, alarm also not working.
    Update to newer leak 1130. Alarm and etc doesn't work with that build.
    08-30-14 10:55 AM
  3. BlackScorpion3's Avatar
    Update to newer leak 1130. Alarm and etc doesn't work with that build.
    How can you tell him what works and what doesn't when he didn't even state what build he is on except 10.3????

    Check out PillPad http://appworld.blackberry.com/webst...ntent/19042021 Now Built For BlackBerry Certified, BB10 App developer, Cystic Fibrosis Advocate.
    AnimalPak200 likes this.
    08-30-14 11:08 AM
  4. madh263362's Avatar
    i am on .1052, and there is no auto loader for 1130 for z3, that s reason still i am on 1052, i know only auto loader process, dont know about sachie..etc
    08-30-14 11:25 AM
  5. wincyUt's Avatar
    i am on .1052, and there is no auto loader for 1130 for z3, that s reason still i am on 1052, i know only auto loader process, dont know about sachie..etc
    Have you restarted your phone? Try that and then try the Amazon app again; it worked for me. Goodluck.
    08-30-14 11:30 AM
  6. madh263362's Avatar
    I tried every possibilities like hard reset, soft reset, nothing worked for me, my bad luck.

    Posted via CB10
    08-30-14 12:06 PM
  7. blueyestm's Avatar
    try downloading the amazon app from the web to upgrade the version you have because the one that came with the phone is an older verison
    madh263362 likes this.
    08-30-14 01:18 PM
  8. madh263362's Avatar
    thank u ...very much....now it s working.
    08-30-14 01:33 PM
  9. JWWDUKE's Avatar
    Hi op, my amazon app store has worked since I loaded 1052 the night it was available. I'm using a Z30 - 5 model.

    Maybe uninstalling and reinstalling the app store would fix. As someone mentioned above that 1052 has an older version.

    Or maybe a wipe would fix it.

    Good luck.

    Posted via CB10
    Dave Liao likes this.
    08-30-14 01:36 PM
  10. taveesh's Avatar
    HI ALL, I am using z3 with os 10.3, installed using auto loader, then sec wipe done, first few days amazon appstore worked on z3, now it s crashing, not at all opening, any suggestions, alarm also not working.
    The amazon app store works, even got an update today. Alarm also working on 10.3.0.1052 build. Not sure if it is with the Z3 only, as I am using a Z30.
    Amazon app store is not working...on 10.3.0.1052-img_20140831_000402.png

    Z30 STA-2 10.3.0.1052 Posted via CB
    madh263362 likes this.
    08-30-14 01:38 PM
  11. JWWDUKE's Avatar
    The amazon app store works, even got an update today. Alarm also working on 10.3.0.1052 build. Not sure if it is with the Z3 only, as I am using a Z30.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140831_000402.png 
Views:	839 
Size:	122.5 KB 
ID:	294655

    Z30 STA-2 10.3.0.1052 Posted via CB
    Z30 - 5 here and my 3 alarms work fine every morning. I often don't like to hear them but they are working properly.

    Posted via CB10
    madh263362 likes this.
    08-30-14 01:50 PM
  12. madh263362's Avatar
    i have updated to latest version, now it s working, thank u all
    08-30-14 10:06 PM
  13. Dave Liao's Avatar
    The Appstore suddenly stopped working for me, and I'm not sure how to bring it back.

    The app stalls during "Initializing..." and downloading the latest Appstore APK doesn't help.
    When I open the APK to re-install, I only see an "Open" button.
    Restarting my phone, then re-opening the downloaded Appstore APK still presents me with an "Open" button.

    Any advice?
    08-31-14 09:52 PM
  14. sacharomyces's Avatar
    Hi everybody,

    I have a blackberry passport and since the latest update to os 10.3 amazon app store does not work at all... I've tried everything, format to factory setting twice, restarted multiple times, nothing... I've installed the new app store from the website, nothing, same problem... green bar and crashes!

    This is really annoying because now I don't even have skype anymore! Tryed side loading android apps, same crap! all crash! I'm about to crash this damn berry and go back to my old iPhone :/

    Can anyone help please?

    Thanks!
    03-22-16 06:39 AM
  15. pdhartog's Avatar
    Could be the borked Android Runtime. Have you installed the new version on blackberry world? Could be that it never uninstalled as per the last runtime, so install fails?

    http://crackberry.com/if-youve-been-...update-try-now

    Posted via SilverSlab
    03-22-16 06:24 PM

Similar Threads

  1. Replies: 122
    Last Post: 06-06-15, 11:25 PM
  2. BBM issue on 10.3
    By GodCleav in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 09-14-14, 01:05 AM
  3. Can't download media card driver on Z30 10.3.0.1130
    By fragment137 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 08-31-14, 03:04 PM
  4. How to make bbm work on os 10.3 leak
    By GodCleav in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-14, 01:06 PM
  5. 10.3 Features - Have any of my main gripes been addressed?
    By daved31415 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-14, 12:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD