07-18-13 10:10 AM
878 ... 2930313233 ...
tools
  1. draugher's Avatar
    So. I installed this, and didn't like it much, then I tried to switch back to the previous OS and my phone got blocked, a message popped up showing my IMEI and saying that it couldn't connect to blackberry and my pin was blocked, had to install back this alpha and now it's working.
    anyone had this issue before?
    06-19-13 12:24 PM
  2. russmov's Avatar
    I'm having an issue with payment on this build...I wanted to buy the panorama app as it was on sale and I was going to New York City for the first time, but I kept getting an error saying I couldn't buy it through my phone bill. Than I tried buying it by entering my credit card number and information and was getting an error with that. Anyone else have that problem?

    Posted via CB10



    This is the error I'm getting

    Posted via CB10
    Last edited by russmov; 06-19-13 at 01:42 PM.
    06-19-13 12:41 PM
  3. Kris Simundson's Avatar
    I'd take down that screen your giving the world your credit card info

    Posted via my awesome community driven Q10
    06-19-13 01:26 PM
  4. ukmight's Avatar
    Attachment 173875
    This is the error I'm getting

    Posted via CB10
    Dude. Take down the screen. You are giving out complete details of your card on a public forum.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    06-19-13 01:32 PM
  5. nifty5#AC's Avatar
    Anyone else unable to completely power down their device. After holding down the power button for the three seconds, the phone shuts off. The white blackberry logo flashes a couple times, then the screen is slightly back lit, but not off.
    I'm having this issue as well. causing a huge battery drain. So far all the BB10 leaks for the Z10 have been great and worth it.

    The solution to just giving the power button a tap will make the phone power up so not fixing the issue. I might try reloading the OS and see if this changes anything. Will post my findings here.
    06-19-13 01:34 PM
  6. coaltowking's Avatar
    By quoting his picture, you reposted said details...

    Posted via CB10
    NightSlayer likes this.
    06-19-13 01:35 PM
  7. NightSlayer's Avatar
    Dude. Take down the screen. You are giving out complete details of your card on a public forum.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Maybe an OP could delete these?
    06-19-13 01:44 PM
  8. russmov's Avatar
    Thanks to the people who let me know bout my screen shot I had no clue you could see that info. Ugh hopefully people don't steal my info.
    06-19-13 01:47 PM
  9. just_luc's Avatar
    Good call on removing the picture.

    That said, I also have the same problem in this build, can't say I've tried much to fix it as of yet though.

    Posted via CB10
    06-19-13 01:56 PM
  10. russmov's Avatar
    Just cancelled visa getting one reissued
    So dumb smh
    Anyways thanks again for the heads up
    Back to the problem at hand lol I see a couple other people having the same issue it is quite annoying hopefully someone can shed some light

    Posted via CB10
    ESCON and NightSlayer like this.
    06-19-13 01:58 PM
  11. rajbir01's Avatar
    This is the error I'm getting

    Posted via CB10
    Real smart.
    06-19-13 03:17 PM
  12. nifty5#AC's Avatar
    I'm having this issue as well. causing a huge battery drain. So far all the BB10 leaks for the Z10 have been great and worth it.

    The solution to just giving the power button a tap will make the phone power up so not fixing the issue. I might try reloading the OS and see if this changes anything. Will post my findings here.
    Looks like I am going back to 10.1 stock as even after reloading the OS I am still having the same issue.
    06-19-13 03:22 PM
  13. russmov's Avatar
    Real smart.
    It happens , I'm sure I'm not the first it's happened too nor will I be the last.
    06-19-13 05:12 PM
  14. Kris Simundson's Avatar
    It happens , I'm sure I'm not the first it's happened too nor will I be the last.
    At least you cancelled it and have a new one on the way

    Posted via my awesome community driven Q10
    06-19-13 05:35 PM
  15. russmov's Avatar
    At least you cancelled it and have a new one on the way

    Posted via my awesome community driven Q10
    Yeah luckily yourself and others from the great crackberry community informed me of my blunder and I was able to handle it quickly.
    just_luc likes this.
    06-19-13 05:43 PM
  16. turbodmac's Avatar
    Just posting to thank Russmov for my new flat screen and surround setup.
    06-19-13 06:25 PM
  17. russmov's Avatar
    Just posting to thank Russmov for my new flat screen and surround setup.
    Lol I wouldn't find that quite as funny if I didn't know that card was cancelled
    06-19-13 06:44 PM
  18. liquidcyber's Avatar
    Ok so couldn't wait on a loader and honestly the only thing that needs to be side loaded is BW rest is plug and go. I got lucky restore worked for me. Had to click it like 5 times kept telling me bbid wasn't set up on phone I went into settings opened it up and it was but for some reason that time it took and gave me a full back up. Thx again for the Leak Kris and Lbfe can't wait to see what you guys come out with next. By the way back up was from. 2354

    Posted via CB10
    06-19-13 07:27 PM
  19. gtxtac's Avatar
    At least you cancelled it and have a new one on the way

    Posted via my awesome community driven Q10
    Kris is there a way to reload the android 2.3.3 without complete autoloader? I had installed 4.2 without knowing it wouldnt work
    06-20-13 09:34 AM
  20. avraan's Avatar
    Hey Kris

    Is there an alternate download link for the Q10 hybrid? None of the existing links seem to be working.

    Thank you
    06-20-13 09:52 AM
  21. quangtran1's Avatar
    Hey Kris

    Is there an alternate download link for the Q10 hybrid? None of the existing links seem to be working.

    Thank you
    The link was taken down for further development.
    avraan likes this.
    06-20-13 10:25 AM
  22. just_luc's Avatar
    loading the .341 apps from this file solved the app world payment issue for me. I'm sure not all of them were needed for that, there's a few in there related to app world and payments etc, but they are all updates, so why not.

    https://mega.co.nz/#!zgwj3YDS!URzUA2...QbOk7pAN0yCE7w

    With .228 core, .340 radio and those files above everything is now working properly and smoothly for me with the exception of being able to restore with link..
    06-20-13 10:28 AM
  23. just_luc's Avatar
    Kris is there a way to reload the android 2.3.3 without complete autoloader? I had installed 4.2 without knowing it wouldnt work
    Here is a link to download the original 2.33 runtime that came with .228

    https://mega.co.nz/#!KFJ3nSIJ!VJTyii...kAcN2-ezxWkXxM

    I think it is an autoloader, but it will only load the runtime, it won't wipe the entire OS like a full autoloader.
    draugher likes this.
    06-20-13 10:39 AM
  24. kccman's Avatar
    loading the .341 apps from this file solved the app world payment issue for me. I'm sure not all of them were needed for that, there's a few in there related to app world and payments etc, but they are all updates, so why not.

    https://mega.co.nz/#!zgwj3YDS!URzUA2...QbOk7pAN0yCE7w

    With .228 core, .340 radio and those files above everything is now working properly and smoothly for me with the exception of being able to restore with link..
    I had the restore with link problem as well. Security wipe, I reloaded the .228 Core, went through the tutorial, then restored with Link. Then I upgraded the radio file and installed any other apps or OS flashes. I only restore my Media Files with link.
    06-20-13 11:00 AM
  25. just_luc's Avatar
    I had the restore with link problem as well. Security wipe, I reloaded the .228 Core, went through the tutorial, then restored with Link. Then I upgraded the radio file and installed any other apps or OS flashes. I only restore my Media Files with link.
    Yea I tried all that too.. didn't work for me. It's odd, the problem only affects about half the people at all, and half of those have found fixes that don't work for the other half.. oh well, that's beta testing!

    Posted via CB10
    06-20-13 11:46 AM
878 ... 2930313233 ...

Similar Threads

  1. DEV ALPHA A 10.1.0.1485 - can't make or receive calls
    By thanhtalizing in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-13, 03:11 AM
  2. BBM Video confirmed in new Dev Alpha build?
    By mcsemcp in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-12, 01:59 PM
  3. Dev Alpha Update 10.0.9 Bundle 44
    By reflectz in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 115
    Last Post: 10-04-12, 08:37 AM
  4. Dev Alpha OS 10.0.6.545 available now
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 08-22-12, 03:33 PM
  5. Dev Alpha OS 10.0.6.386 available now.
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 56
    Last Post: 07-22-12, 04:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD