07-18-13 10:10 AM
878 ... 2324252627 ...
tools
  1. ssingh_b's Avatar
    Downloaded and ran auto loader , upgraded without issue, applied backup, side loaded bars and everything appeared to be fine. An hour later noticed hub was acting up and some contacts that were in both my LinkedIn and local contacts were corrupted (about 10 of them). Unlinked these from LinkedIn, deleted residual data, restarted hub and everything seems fine so far. Have not downloaded BB World yet. Will download and apply hybrid tonight in any case.
    thanks Everyone.
    Z10 on Verizon

    Edit: I also noticed now that some Android apps display small icons and fonts but work. Others like CNN are hard to read and navigate.
    Decided to roll back to previous leaked version but now Link doesn't recognize the device when it is plugged in. It shows up under disconnected devices. Previously, i could toggle mass storage and the device would show up but no luck this time.So I cannot backup. Aargh!!
    Last edited by ssingh_b; 06-14-13 at 07:55 PM. Reason: Found issues
    06-14-13 03:46 PM
  2. rajbir01's Avatar
    How do you change the manifest in the backup?
    06-14-13 04:01 PM
  3. rajbir01's Avatar
    Sadly the Security-Wipe/Restore combo didn't work - I've tried a number of combinations of autoloaders and manifests but I'm hooped.

    Nobody's going to die however - it's just a "nice to have" at this point. Something to note for later builds.
    Hey TTune,

    What would you say is the best way to back up the contacts (Other than link) and restore them back onto 10.2?
    06-14-13 04:04 PM
  4. X4xtraordinary's Avatar
    Would this run on Q10 SQN100-2? Thanks.
    06-14-13 04:05 PM
  5. willowbeast's Avatar
    According to battery guru, since 11am up to now I am still at 73% left. Fantastic! So I lost my password keeper from the previous build, I am making up for it with battery life.
    I tried the backup on the device in settings, didn't work for me. Tried the restore from the phone all it does is a security wipe. I was annoyed about my passwords but overall I am very impressed.
    I noticed the first time I loaded 10.2, boot time was available. After 2 security wipes, it is no longer there.

    Posted via CB10
    06-14-13 05:39 PM
  6. selecaoquinas's Avatar
    Verizon stl-4 here. Loaded OS, sideloaded Blackberry world .bar file, security wipe, then restore through BB Link. All went well so far.
    No drop calls?

    Im still having this issue with my stl100-4
    06-14-13 06:14 PM
  7. sandhanwala's Avatar
    Can any one help me please. I installed 10.2 but i can't restore using link ?..is it a known fault. Any work around it ?
    06-14-13 07:37 PM
  8. willowbeast's Avatar
    Can any one help me please. I installed 10.2 but i can't restore using link ?..is it a known fault. Any work around it ?
    Read through the last 31 pages. You will find your answer.
    Yes there is an issue

    Posted via CB10
    clubbstudios likes this.
    06-14-13 07:43 PM
  9. SubCamp's Avatar
    Too buggy for me, went back to 10.1.0.2354

    Posted via CB10
    06-14-13 07:58 PM
  10. ssingh_b's Avatar
    That is my plan too, if I can get Link to work and grab a backup.
    06-14-13 08:11 PM
  11. SithToast's Avatar
    So, today I have run into a problem with payment options and buying things from App World. It won't let me do it! When I try to add a credit card or something, it tells me that an unknown error has occured. Sometimes, it'll tell me that the item isn't even for sale!

    I'm not really sure what to do about this, would a security wipe help? ... or do I just need to go back to 2354?

    Edit: A security wipe did not help! I guess I am going back to 2354 until a build of 10.2 comes out that has the fancy jelly bean runtime.
    Last edited by SithToast; 06-15-13 at 12:38 AM.
    06-14-13 08:37 PM
  12. mario1980's Avatar
    Is there going to be a hybrid with a working update android player and app store soon?.......from ibf

    Posted via CB10
    06-14-13 08:47 PM
  13. habs_fan's Avatar
    Is there going to be a hybrid with a working update android player and app store soon?.......from ibf

    Posted via CB10
    There is a hybrid it's here http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=818440

    Posted via CB10
    06-14-13 08:52 PM
  14. mario1980's Avatar
    There is a hybrid it's here http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=818440

    Posted via CB10
    Yes but it say that the android player is still 2.33 I am looking / hoping for a hybrid with an update android player 4.2.2 thank you though for the quick reply guess I'll keep doing what I have been .. refreshing.. refreshing lol

    Posted via CB10
    06-14-13 09:01 PM
  15. whitezee10's Avatar
    Ill wait for a leak that's 4.2.2 ready! I know it'll come soon haha.

    Posted via CB10
    06-14-13 09:07 PM
  16. mario1980's Avatar
    Ill wait for a leak that's 4.2.2 ready! I know it'll come soon haha.

    Posted via CB10
    Think I might be doing the same

    Posted via CB10
    06-14-13 09:08 PM
  17. dacunto's Avatar
    Any way to enable emoji in the build?
    06-14-13 09:21 PM
  18. Jon Ryder's Avatar
    Ill wait for a leak that's 4.2.2 ready! I know it'll come soon haha.

    Posted via CB10
    I think I'll wait for that too, and a more stable version that backups work, I only have one Z10 and it's my daily driver, so 2354 will have to do for now.

    JR
    06-14-13 09:34 PM
  19. kevets's Avatar
    They made the June deadline... so awesome. Keep up the good work BB devs! Can't wait to see this progression from 10.0 versions.
    stevepar, ukmight and 00stryder like this.
    06-14-13 10:39 PM
  20. Aljean Thein's Avatar
    Anyone's BBM lags a bit while scrolling thru the status updates? Mine does, lag pretty awfully

    Posted via CB10
    06-14-13 11:52 PM
  21. glimer4's Avatar
    i feel that the feedback of the keyboard is slightly slow (may be the OS is not settle yet). WhatsUp do integrate in the hub, however if you restart the phone, it will be gone. BeBuzz pro doesn't work in this release, however it does work in the SDK. Payment option is okay. If i turn off the phone, it will automatically power on (happen a few times).
    06-15-13 12:57 AM
  22. GilVaz's Avatar
    I tried to give you guide STL100-1, but in the end it is still .341 OS nothing changes
    I did try to restore this way but didn't work..

    Posted via CB10
    06-15-13 01:00 AM
  23. Daveensannie's Avatar
    Went back to latest leak from 10.1 because whatsapp does not stay in the hub after reboot, bebuzz not working, weather app not working, will wait till there is a leak that can handle those issues
    06-15-13 03:02 AM
  24. fabek's Avatar
    Thanks Kris, lbfe... my Q10's goin' back to .4285 as this 10.2's build is quite buggy. Will wait for a later build; hopefully issues will be addressed then. Cheers!
    06-15-13 03:35 AM
  25. Emgell's Avatar
    Thank you for this leak. I will wait for the complete autoloader as I am not too techie to do several steps.
    06-15-13 03:50 AM
878 ... 2324252627 ...

Similar Threads

  1. DEV ALPHA A 10.1.0.1485 - can't make or receive calls
    By thanhtalizing in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-13, 03:11 AM
  2. BBM Video confirmed in new Dev Alpha build?
    By mcsemcp in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-12, 01:59 PM
  3. Dev Alpha Update 10.0.9 Bundle 44
    By reflectz in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 115
    Last Post: 10-04-12, 08:37 AM
  4. Dev Alpha OS 10.0.6.545 available now
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 08-22-12, 03:33 PM
  5. Dev Alpha OS 10.0.6.386 available now.
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 56
    Last Post: 07-22-12, 04:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD