07-18-13 10:10 AM
878 ... 2122232425 ...
tools
  1. ukmight's Avatar
    Can anyone please tell me how to load it onto the device after download

    Posted via CB10
    Make sure you read previous leak threads which have instructions on autoloaders and read through the complete thread on this one to understand the bugs and make a decision if you want to install this leak


    Posted via CB10 from my awesome Z10
    06-14-13 10:43 AM
  2. KingRichard's Avatar
    Anyone have Android 4.2.2 runtime files? The current link is dead..
    06-14-13 10:44 AM
  3. farouk007punk's Avatar
    Okay thanks

    Posted via CB10
    06-14-13 10:44 AM
  4. cinder0008's Avatar
    Anyone have Android 4.2.2 runtime files? The current link is dead..
    Believe they took it down because it wasn't working.
    06-14-13 10:45 AM
  5. richjhewitt's Avatar
    I feel like this is runs super hot. Much hotter than any Os I have previously loaded. Anyone else experiencing the same?


    Posted via CB10
    Yes! Battery draining in half a day too and still no 4G/LTE... Oh the joys of alpha hehe

    Posted via CB10
    06-14-13 10:47 AM
  6. mbanole03's Avatar
    Okay, having the restore issue. One clarification, when it says to change the manifest to 10.2.0.228, that just means open the file in an editor and change that one set of numbers, correct? I could not get it to then save to the existing zip file, but creating a new version got me to be able to save the manifest file. However, restore still a no go. Trying with radio 340 and a security swip...we'll see.

    Thanks.
    06-14-13 10:48 AM
  7. just_luc's Avatar
    Ok then! Investing 10 minutes in a Security Wipe Fingers crossed...
    I also did a security wipe, but still wasn't able to restore my backup. I just decided not to worry about it in the end. Everything important (contacts, email, apps) are cloud synced for me anyway. The only real pain was recreating all my saved to home screen Web pages.

    Posted via CB10
    06-14-13 10:52 AM
  8. just_luc's Avatar
    This OS is running supper stellar for me though. Only bug I've experienced is with app word, when the included version I couldn't see any of my paid apps, side loaded the other version and all my previously purchased apps came back, but it still won't let me purchase and new apps.. not a huge deal for me at the moment. That said I'm still hoping for a hybrid version with jelly bean, so I might have to do it all over again!



    Posted via CB10
    06-14-13 10:53 AM
  9. drew8484's Avatar
    Yes! Battery draining in half a day too and still no 4G/LTE... Oh the joys of alpha hehe

    Posted via CB10
    4G LTE Here
    06-14-13 10:57 AM
  10. habs_fan's Avatar
    It's working great for me, battery life seems pretty good.. I have to install app world (haven't done that yet) but I'm liking this so far

    Posted via CB10
    06-14-13 11:03 AM
  11. Young Z's Avatar
    I think this build needs some maturation! Phone is hot always and battery dying. Unstable build.

    Anyone else having this issue or just me??

    Posted via CB10
    I did, and I never usually get such a battery drain like this one after a leak install.

    Had to go back to 2354 with some 10.2 apps

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    Last edited by Young Z; 06-29-13 at 03:07 PM.
    06-14-13 11:20 AM
  12. WArcher's Avatar
    I restored all my info from a 10.1 back-up. The only thing I did different was to do a security wipe after the 10.2 install and set-up. I changed nothing in the manifest.
    Sadly the Security-Wipe/Restore combo didn't work - I've tried a number of combinations of autoloaders and manifests but I'm hooped.

    Nobody's going to die however - it's just a "nice to have" at this point. Something to note for later builds.
    06-14-13 11:27 AM
  13. Peevish's Avatar
    My Android apps worked fine last night, but now they launch, there's a loading bar on the bottom, then when the bar finishes the screen stays black and freezes. Anyone else experience this?


    Posted via CB10
    06-14-13 11:39 AM
  14. nospherato's Avatar
    Hm.. tried the hybrid build.. restore bug still there.. will try security wipe now..
    06-14-13 11:49 AM
  15. Blacklatino's Avatar
    Anyone else experience a lot of lag?
    Not a lot, but, I have noticed some lag w/ Facebook which may end up being the app. But, it has been less than a day since I installed the OS.

    Posted via CB10
    06-14-13 11:52 AM
  16. rajbir01's Avatar
    Hey guys. If I update to 10.2 I heard I can't restore my 10.1 backup. I can't find in the forums how to change a 10.1 backup to work with 10.2. Any help please?


    Posted via CB10
    06-14-13 11:52 AM
  17. ukmight's Avatar
    Yes! Battery draining in half a day too and still no 4G/LTE... Oh the joys of alpha hehe

    Posted via CB10
    It is surprising as some users have reported close to doubling of the battery life. I wonder if this is related to certain apps and user behavior may be resulting in the huge difference of battery performance.

    PS: The battery drain in the first day of installing the OS isn't a good way of judging the battery performance as the battery drain is high while syncing accounts, contacts and OS stabilization.

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Blacklatino likes this.
    06-14-13 11:58 AM
  18. nospherato's Avatar
    okay even with security wipe.. no restore
    06-14-13 12:06 PM
  19. Blacklatino's Avatar
    Hey guys. If I update to 10.2 I heard I can't restore my 10.1 backup. I can't find in the forums how to change a 10.1 backup to work with 10.2. Any help please?


    Posted via CB10
    Post a link if you remember the thread.

    Posted via CB10
    06-14-13 12:18 PM
  20. anon5897078's Avatar
    Does anyone know when the hybrid is going to be available?
    06-14-13 12:18 PM
  21. Peevish's Avatar
    Does anyone know when the hybrid is going to be available?
    July 19th.

    Posted via CB10
    06-14-13 12:23 PM
  22. Adam Szucs's Avatar
    July 19th.

    Posted via CB10
    It's my birthday. LOL.

    Posted via CB10
    06-14-13 12:24 PM
  23. Daveensannie's Avatar
    Does anyone know when the hybrid is going to be available?
    Pretty sure "TheGoodFellas" are working on it

    Posted via CB10
    00stryder likes this.
    06-14-13 12:26 PM
  24. anon5897078's Avatar
    Long wait.....
    06-14-13 12:59 PM
  25. jlfarias's Avatar
    Could anyone post the previous Android runtime, I installed 4.2.2 and all sideloaded apps are not working (including Skype from AppStore)...thanks!
    06-14-13 12:59 PM
878 ... 2122232425 ...

Similar Threads

  1. DEV ALPHA A 10.1.0.1485 - can't make or receive calls
    By thanhtalizing in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-13, 03:11 AM
  2. BBM Video confirmed in new Dev Alpha build?
    By mcsemcp in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-12, 01:59 PM
  3. Dev Alpha Update 10.0.9 Bundle 44
    By reflectz in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 115
    Last Post: 10-04-12, 08:37 AM
  4. Dev Alpha OS 10.0.6.545 available now
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 08-22-12, 03:33 PM
  5. Dev Alpha OS 10.0.6.386 available now.
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 56
    Last Post: 07-22-12, 04:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD