07-18-13 11:10 AM
878 ... 910111213 ...
tools
  1. BBJoe2011's Avatar
    ok what did i do wrong? sideload apps are not working like before
    06-13-13 03:29 PM
  2. ukmight's Avatar
    Has anyone successfully installed the updated runtime and confirm if it is working?

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    06-13-13 03:30 PM
  3. Resilience's Avatar
    It is not working for the 2nd time.

    Posted via Q10
    06-13-13 03:31 PM
  4. deebo550's Avatar
    im going to assume this isn't compatiable with a BES10.1 server? When I try to reactivate my z10 it thinks either my email or password are not entered correctly or the activation code is expired. I reset my activation code twice just for good measure and still no luck. Adding the account through straight activesync works though.
    06-13-13 03:32 PM
  5. Daveensannie's Avatar
    How do I get rid of cpu etc core etc etc in my screen?

    Posted via CB10
    06-13-13 03:34 PM
  6. nospherato's Avatar
    hm.. also installed this and can't restore my backup via blackberry link
    06-13-13 03:34 PM
  7. mkozak's Avatar
    im going to assume this isn't compatiable with a BES10.1 server? When I try to reactivate my z10 it thinks either my email or password are not entered correctly or the activation code is expired. I reset my activation code twice just for good measure and still no luck. Adding the account through straight activesync works though.
    I've activated mine with BES 10.1 works fine. I just can't get Link to restore my backup.
    06-13-13 03:35 PM
  8. filippomotta's Avatar
    Use this one, I updated OP to reflect

    Posted via my awesome community driven Q10
    If I use the last one I cannot have my available apps to download. Everything ok with the prior one.
    06-13-13 03:35 PM
  9. jhwo99's Avatar
    Does somebody has WhatsApp working?
    06-13-13 03:35 PM
  10. Daveensannie's Avatar
    How do I get rid of cpu etc core etc etc in my screen?

    Posted via CB10
    Never mind got it swiping battery thanks kris

    Posted via CB10
    06-13-13 03:37 PM
  11. wu-wei's Avatar
    And androids

    Posted via my awesome community driven Q10
    True true....
    06-13-13 03:37 PM
  12. Daveensannie's Avatar
    Does somebody has WhatsApp working?
    Yep working here

    Posted via CB10
    06-13-13 03:37 PM
  13. just_luc's Avatar
    WOW I can't believe how FAST this installed.. I started the auto loader and went to grab a coffee thinking it would be like all the 10.1 leaks.. was done and booted back up before I got back! Haven't tried to restore my backup yet... going to do a security wipe first for good measure then give it a shot.. hopefully it goes, but if I can't I can't.. still worth it!
    Philip Sgambati and BDR529 like this.
    06-13-13 03:38 PM
  14. jedwards73's Avatar
    ok what did i do wrong? sideload apps are not working like before
    According to the latest info here :http://forums.crackberry.com/bb10-le...87/index4.html

    The Android 4.2.2 runtime doesn't work with .228. lbfe had to reload the old runtime to get Android apps to work again.

    As far as the BB World asking to pay again, if there was a problem running .341 runtime with .228, maybe there is a problem running the .341 BB World with .228. But I'm just guessing. I think I will stick with the 10.1 BB world when I load up my phone tomorrow. Sounds safer as it seems that is the one Kris has been using. All these .341 extractions are all new today and doesn't seem thoroughly tested.

    Take all I have to say with a big grain of salt as I am only repeating what I read and haven't done any of this stuff myself yet. I'll take the plunge tomorrow.
    TheEliteOne likes this.
    06-13-13 03:38 PM
  15. Daveensannie's Avatar
    Only Bebuzz doesn't work

    Posted via CB10
    06-13-13 03:38 PM
  16. wu-wei's Avatar
    Thanks, yes, of course, has to be tested first
    Five of them threw errors on sideloading, so I need to massage those bars. Getting ready to restore now so I can fully test functionality of the bars that DID load.
    06-13-13 03:38 PM
  17. snihed's Avatar
    You'll be fine with the radio baked into the loader

    Posted via my awesome community driven Q10
    if that is the case, what is the advantage of loading the 340 radio over 228?
    06-13-13 03:39 PM
  18. Kris Simundson's Avatar
    What is it that we can't see?

    Posted via CB10 from my awesome Z10
    Swipe over the battery and see

    Posted via my awesome community driven Q10
    06-13-13 03:41 PM
  19. jhwo99's Avatar
    Did you find it in BBWorld?
    06-13-13 03:41 PM
  20. Adam Szucs's Avatar
    i cannot yet make it work on stl100-1, however it seems that the file i downloaded from bb server got corrupted as well. as i cannot dump the apps from it.
    06-13-13 03:46 PM
  21. SPDER's Avatar
    I have installed the leak os. But weather doesn't work anymore.

    Posted via CB10
    06-13-13 03:48 PM
  22. nycfamestatus's Avatar
    Yep working here

    Posted via CB10
    Works for me but does not show in Hub.
    06-13-13 03:49 PM
  23. LostOnThePianoRoll's Avatar
    Keep up the good work! It's you guys who make all of us stay on this site for more than 8 hours a day! Or is that just me? Lol
    I don't miss a post on the forums

    Posted via CB10
    Akuji_ism likes this.
    06-13-13 03:49 PM
  24. Deckard79's Avatar
    I have installed the leak os. But weather doesn't work anymore.

    Posted via CB10
    Yup, likewise. Not a biggie.

    Posted via CB10
    06-13-13 03:49 PM
  25. RubenDM's Avatar
    If a hybrid is coming today or tomorrow , then i will wait for it. Just one simple autoload and done.

    1. use first link to install the alpha build using the autoloader
    2. install the 340 radio using sachibar
    3. sideload the individual bb world and jellybean bars (although 4.2 may still not work as per early testers)

    simple but might serve you well to wait for hybrid with everything baked in one loader which may release in a couple of hours. friday leaks are always awesome.
    06-13-13 03:49 PM
878 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. DEV ALPHA A 10.1.0.1485 - can't make or receive calls
    By thanhtalizing in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-13, 04:11 AM
  2. BBM Video confirmed in new Dev Alpha build?
    By mcsemcp in forum BBM Video
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-12, 02:59 PM
  3. Dev Alpha Update 10.0.9 Bundle 44
    By reflectz in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 115
    Last Post: 10-04-12, 09:37 AM
  4. Dev Alpha OS 10.0.6.545 available now
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 18
    Last Post: 08-22-12, 04:33 PM
  5. Dev Alpha OS 10.0.6.386 available now.
    By Shao128 in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 56
    Last Post: 07-22-12, 05:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD