1. eyecrispy's Avatar
    Anyone here use ActiveSync to sync work email/contacts/calendars? I've noticed that my calendar is terribly inaccurate on 1055. I have appointments showing up on the wrong dates all over the place. I've tried deleting and readding and it hasn't helped. Anyone else seeing this? Anyone know how to fix?


    SQN100-1 10.2.1.1055
    STL100-3 10.2.1.1055
    12-03-13 11:29 AM
  2. cottonakin's Avatar
    Not seeing it with my STL100-4 running 10.2.1.1055 on Bes 10.1


    *** Update *** I just noticed that a recurring appointment that I had setup on the device had the wrong day for the appointment. It was showing Saturday for an appointment that is scheduled on the 2nd Sunday of every month.
    Last edited by cottonakin; 12-07-13 at 11:27 AM.
    12-03-13 11:46 AM
  3. eyecrispy's Avatar
    Not seeing it with my STL100-4 running 10.2.1.1055 on Bes 10.1
    I'm not on BES. I've seen it off an on since I started using BB10 but it has been the most severe on 1055. To the point where I don't trust my calendar. I always look on my desktop or ipad to double check. It shouldn't be that way.



    SQN100-1 10.2.1.1055
    STL100-3 10.2.1.1055
    12-03-13 12:12 PM
  4. joeldf's Avatar
    Not seeing that on mine. I'm on the same OS and same Z10, and syncing with work exchange account via EAS too.

    It's all been very reliable for me. The only thing is that syncing read status of emails takes much longer in 1055 to update back to the phone than it used to. Yet, receiving emails is almost instant as it always has been. Same with calendar updates.

    I don't sync tasks or notes (don't use them anyway).

    Posted via CB10
    12-03-13 02:22 PM
  5. eyecrispy's Avatar
    Not seeing that on mine. I'm on the same OS and same Z10, and syncing with work exchange account via EAS too.

    It's all been very reliable for me. The only thing is that syncing read status of emails takes much longer in 1055 to update back to the phone than it used to. Yet, receiving emails is almost instant as it always has been. Same with calendar updates.

    I don't sync tasks or notes (don't use them anyway).

    Posted via CB10
    Mine has been flaky since day 1. Just got much worse with 1055. Yes, my read/update/delete status for emails takes forever to update. I can do something on my ipad or work machine and it won't update on my BB for awhile. Likewise, if I take an action on an email from my BB, it won't update on my workstation or iPad right away. Frustrating. But this calendar thing is killing me. I have to force kill the calendar by long pressing on the active frame to get most of the appts to show up right on launch. If I don't, then random appts will be displayed on wrong dates. It's terrible.


    SQN100-1 10.2.1.1055
    STL100-3 10.2.1.1055
    12-03-13 02:27 PM
  6. bbaleno's Avatar
    yes. I have a weekly meeting on Tuesdays, but it shows up on Monday. Also updates via active sync are slow.
    12-03-13 02:41 PM
  7. PD in T-DOT's Avatar
    No issues ever. Very accurate and reliable.



    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.1.1055
    12-03-13 03:16 PM
  8. eyecrispy's Avatar
    yes. I have a weekly meeting on Tuesdays, but it shows up on Monday. Also updates via active sync are slow.
    Yes! I've got those too! I wonder if they're only recurring meetings. Will have to keep a closer eye out.


    SQN100-1 10.2.1.1055
    STL100-3 10.2.1.1055
    12-03-13 06:27 PM
  9. rodwilsonsr's Avatar
    Yep, mine has been majorly wacked. It seems any appointments I make on the phone get moved or just disappear.
    Very unreliable.
    I'm on 1055, active sync.

    Posted via CB10
    12-09-13 10:19 AM
  10. Rodney Wilder's Avatar
    We have 30 devices syncing to corporate system and aren't seeing this, including a handful on 2.1.1055

    Posted via CB10 from my Z30
    12-09-13 10:36 AM
  11. 2ndHalfCor's Avatar
    Yes! I've got those too! I wonder if they're only recurring meetings. Will have to keep a closer eye out.

    SQN100-1 10.2.1.1055
    STL100-3 10.2.1.1055
    I'm having the same problem. It is only with some recurring events that are synced through an Exchange server. I had this same problem on my Playbook and never found a fix other than removing and replacing the recurring event. Since I live by my calendar, it does create some anxiety and distrust.
    eyecrispy likes this.
    12-10-13 11:41 AM
  12. hammer40's Avatar
    I have this problem off and on. Shutting calendar down and restarting seems to temporarily fix the issue. Hard to trust it though.

    Posted via CB10
    12-10-13 05:48 PM
  13. Rodney Wilder's Avatar
    What activesync system are you guys syncing with? We're using Novell GroupWise Mobile Service 2.0

    Posted via CB10 from my Z30
    12-10-13 06:37 PM
  14. eyecrispy's Avatar
    I have this problem off and on. Shutting calendar down and restarting seems to temporarily fix the issue. Hard to trust it though.

    Posted via CB10
    Doesn't work for me. The appts that are messed up remain messed up.

    SQN100-1 10.2.1.1055, STL100-3 10.2.1.1055
    12-10-13 08:52 PM

Similar Threads

  1. Replies: 358
    Last Post: 10-02-16, 12:04 PM
  2. 10.2.0.429 on EE / T-Mobile UK
    By Wongsky in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-13, 01:26 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-05-13, 09:50 AM
  4. Strange issue Magnet, Brightness, Holster
    By bazillus in forum BlackBerry Q10
    Replies: 21
    Last Post: 12-04-13, 03:17 PM
  5. Question on replacing digitizer/screen
    By flyernut in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-13, 10:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD