1. dwdino's Avatar
    Having issues with the volume rockers. Sometimes it takes multiple presses, sometimes it never responds.

    Anyone having similar issues?

    Posted via CB10
    05-08-15 07:34 PM
  2. mrjmc99's Avatar
    My z30 has been jacked since 10.3.2.500, sensors don't work, and buttons stopped working about 2 weeks later, I reloaded the autoloader and the buttons started working again, sensors still don't work.

    Not the best solution Hope that helps.

    Z30STA100-3/10.3.2.500
    05-08-15 07:43 PM
  3. Paul86's Avatar
    Yes, I noticed this a little today. Don't think there's really anything you can do. Mine started working again in a few minutes

    Posted via CB10
    05-08-15 08:17 PM
  4. anon(6102930)'s Avatar
    Yeah mine does that. It's fine after restart and the multiple presses again. It also causes issues with the video playing every time I press it

    I like Cookies.
    06-05-15 10:50 AM
  5. DeRedder's Avatar
    1) do factory restore, NO backup restore
    2) buttons work, stop crying
    -Or-
    2) buttons don't work, have your phone repaired


    Oh you are running a leak? Well sucks to be you
    06-05-15 03:38 PM
  6. KemKev's Avatar
    1) do factory restore, NO backup restore
    2) buttons work, stop crying
    -Or-
    2) buttons don't work, have your phone repaired


    Oh you are running a leak? Well sucks to be you
    Seriously???
    howards likes this.
    06-05-15 05:38 PM
  7. howards's Avatar
    1) do factory restore, NO backup restore
    2) buttons work, stop crying
    -Or-
    2) buttons don't work, have your phone repaired


    Oh you are running a leak? Well sucks to be you
    Wow! Please don't give out misinformation as someone may actual do as you suggest.

    Z30 / STA 100-3 / 10.3.2.680
    anon(6102930) likes this.
    06-05-15 05:42 PM
  8. anon(6102930)'s Avatar
    Thanks for keeping an eye out for not so helpful people! Love the support!

    I like Cookies.
    06-05-15 06:50 PM

Similar Threads

  1. Amazon App Store security issues
    By Dr_BlackBerry in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-15, 10:19 AM
  2. Classic 10.3.2.500 - Error 0016, how can I fix this?
    By Antonio Migliore Filho in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 05-12-15, 08:03 PM
  3. Blackberry Blend Issue
    By bbuser_1985 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 6
    Last Post: 05-09-15, 03:45 PM
  4. Double - typing issue on passport
    By EnginDOGN in forum BlackBerry Passport
    Replies: 13
    Last Post: 05-08-15, 02:28 PM
  5. May 7 2015 VZW email issues
    By nycspaces. in forum Service Outages
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-15, 08:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD