1. dwdino's Avatar
    Cannot get any navigation to work as all report no GPS.

    Anyone else?

    Posted via CB10
    07-15-15 07:33 PM
  2. AsylumDEG's Avatar
    Device? I have STL100-3 and GPS works great.

    Posted via CB10
    07-15-15 07:43 PM
  3. eshadiq's Avatar
    I'm having the same issue. Have to open BBVE and do a GPS test to get the signal. Even then the connection is intermittent.

    Z30STA100-2/10.3.2.2339

    Posted via CB10
    07-15-15 07:55 PM
  4. Avnish Patankar's Avatar
    Same with me

    Proud User of Z10STL100-1/10.3.2.2204
    07-15-15 08:26 PM
  5. J_A_Fauske's Avatar
    I have also experienced this failure.
    Took 5-10 minutes before GPS connected for my BB Maps and a couple other "Built for BlackBerry" apps (Car Tripper, Gadget Box), that have always connected promptly before recently (since 10.3.2.2339).
    I also used BBVE later, to confirm the satellites list (10-15 detected now).
    I'll try BBVE again if the GPS connection for my other apps fails again.

    I've also had problems getting an Android app (WiFi Analyzer 3.9.4.232) to access the WiFi data since the OS upgrade.
    Don't know if this is related, but this app was always dependable before 2339.
    07-15-15 08:51 PM
  6. mrjmc99's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1028619

    The solution from this thread was to wipe or run autoloader. You could always try loading the core of again via sachesi first.

    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    07-15-15 10:12 PM
  7. eshadiq's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1028619

    The solution from this thread was to wipe or run autoloader. You could always try loading the core of again via sachesi first.

    Z30STA100-3/10.3.2.2339
    Nope, didn't work for me. Problem still persists. Initially I swapped radio file to 841, still the same. Then I wiped device using SIC and used autoloader, still the same.

    Posted via CB10
    07-15-15 10:17 PM
  8. Me2's Avatar
    Same problem here on Passport since upgrading to 2339 from previous beta. Takes ages to achieve lock and often loses signal. Was away for a few days with no cell signal and couldn't get a fix at all (presumably because no AGPS assistance available).

    Posted via the CrackBerry App for Android
    07-16-15 09:23 PM
  9. dcaffeine8d's Avatar
    No issues here. Checked with bbve, gmaps and bmaps. No wipe. Direct upgrade via sachesi from different versions.

    Passport SQW100-1/10.3.2.2339
    Last edited by dcaffeine8d; 07-17-15 at 10:38 AM.
    07-17-15 07:21 AM
  10. meske's Avatar
    Having similar issues... GPS works, but maps take time to come up. Android apps work well after the initial restart, but then wont run 24 hours later... very strange.
    07-17-15 10:03 AM
  11. ksokol's Avatar
    Same problem with z30. Never had problems with GPS before 2339 build.
    07-19-15 12:41 PM
  12. yumbox's Avatar
    Blackberry please fix it I can't use sygic anymore...

    Posted via CB10
    07-19-15 03:06 PM
  13. nbaliga's Avatar
    No issues on AT&T passport. Used maps and also Uber mobile in the past few days

    Posted via CB10
    07-19-15 05:10 PM
  14. paulwallace1234's Avatar
    Working here, autoload from 10.3.1, works pretty quick actually, Nice change
    07-19-15 05:18 PM
  15. BB-Soldier's Avatar
    I have used BlackBerry Maps, NavFree and Gadget Box with no issues with the GPS on 2339. Been doing lots of travel in the last few weeks with various baseball tournaments. Huge trip coming up in a few days from Texas to New York and will probably use all three of those applications on that trip as well.

    Posted via CB10 with my Awesome Z30 STA100-5 processing OS 10.3.2.*. Jabbering on the AT&T Network.
    lift likes this.
    07-20-15 12:00 AM
  16. Don_Henry's Avatar
    I have used BlackBerry Maps, NavFree and Gadget Box with no issues with the GPS on 2339. Been doing lots of travel in the last few weeks with various baseball tournaments. Huge trip coming up in a few days from Texas to New York and will probably use all three of those applications on that trip as well.

    Posted via CB10 with my Awesome Z30 STA100-5 processing OS 10.3.2.*. Jabbering on the AT&T Network.
    I also use BBMaps on 2339 with no problems.

    Also want to say to BB-Soldier: THANK YOU FOR YOUR SERVICE TO OUR GREAT COUNTRY!!!

    Z10 /3 - 10.3.2.2239/841 - AT&T (posted via CB10)
    lift likes this.
    07-20-15 10:29 AM
  17. anon(870071)'s Avatar
    I've installed leak 2339 and my GPS works flawlessly!

     Passport SQW100-1 / leak 10.3.2.2204 Rogers Wireless Posted via CB
    07-20-15 01:16 PM
  18. XOW JTO's Avatar
    I have been there before when I use non distraction update. May be some file not updated.
    Then I use complete autoloader 2339 the latest one. Then everything going normal.
    Yeah maybe for us safe to use autoloader to update our OS


    Posted via CB10
    07-25-15 06:28 AM

Similar Threads

  1. New Classic. No Dark Hub.
    By LuisCast in forum BlackBerry Classic
    Replies: 27
    Last Post: 01-11-17, 12:19 PM
  2. Blitzed from 10.2.1 to 10.3.2.2339
    By louzer in forum Sprint
    Replies: 19
    Last Post: 07-23-15, 04:55 AM
  3. There is no simple on way to save BlackBerry
    By blackberrybrad in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-15, 04:38 PM
  4. Looks like no Amazon Prime deals on BlackBerry today?
    By RLTurn77 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-15, 11:56 AM
  5. Gps is pointing wrong
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-15, 06:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD