1. Stevebez's Avatar
    I previously erroneously posted this in the main autoloader thread. Running 10.2.1 from the link on the first post on this thread. After a while nothing can access my network connection. Only a restart fixes it. Any advice?

    Posted via CB10
    03-09-14 03:18 PM
  2. deezy87's Avatar
    security wipe, if you haven`t done so. What BlackBerry 10 device are you using?
    03-09-14 03:53 PM
  3. Lostboy5151's Avatar
    Also,
    Windows 7 and up...right click on the file and "run as administrator!"
    03-09-14 04:00 PM
  4. Stevebez's Avatar
    It is a T-mobile USA Q10, SQN100-5. Security wipe before or after OS install?

    Posted via CB10
    03-09-14 04:45 PM
  5. deezy87's Avatar
    I just used a program called SIC multiwipe. You can security wipe before loading.

    Posted via CB10
    03-09-14 05:20 PM
  6. Stevebez's Avatar
    Okay. I will try it tomorrow from home, so I can reload right away.

    Posted via CB10
    03-09-14 05:27 PM
  7. Lostboy5151's Avatar
    Make sure "USB Mass Storage" is turned off under "storage and access." (on your device.)
    File manager and BB Link will not work when USB Mass Storage is turned on!
    03-11-14 02:33 AM

Similar Threads

  1. Secure networking
    By portal in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-14, 04:52 PM
  2. Replies: 134
    Last Post: 04-12-14, 07:06 AM
  3. Mobile Network Options for the 8330
    By bbbathurst in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-14, 09:46 AM
  4. Downgrading from Z30 to Z10????
    By BobPepe in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 54
    Last Post: 03-11-14, 09:30 AM
  5. Testing Verizon, do they still have deals on network extenders?
    By chriskeller5 in forum Verizon Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 03-09-14, 02:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD