07-25-13 01:14 AM
36 12
tools
  1. JCangoku's Avatar
    Meccha you rock !!! your files work without any problem ...

    Thanks a lot !

    and if someone knows THE how to for wifi direct... i'll take it !

    bye

    jc
    Kev480 likes this.
    07-18-13 12:38 PM
  2. BerryWizard's Avatar
    Actually you can use other radios and not just 341. I have the 228 radio installed and it is working great as the battery life is better. I was also able to load the 4633 build radio as well to test it out and it worked. So not just 341 is working.
    Thanks, good to know because this I did tried this exact radio version in a early attempt to build an hybrid and it failed to work. Now that I know it's possible, ill will go back to my work sheet and see what I did wrong. Thanks again

    Posted via CB10
    07-20-13 06:58 PM
  3. smis's Avatar
    How does the 4.2.2 run on here, has anyone have trouble with sms notification

    Posted via CB10
    07-20-13 08:34 PM
  4. BlackScorpion3's Avatar
    How does the 4.2.2 run on here, has anyone have trouble with sms notification

    Posted via CB10
    Running great for me no sms issues either.

    Comments made using my mind on a hybrid Z10 LE running on VZW.
    07-21-13 08:45 AM
  5. rav813's Avatar
    I'm getting led blinking when I miss a call after placing my phone on "phone call only mode". Hope that answers your question.

    Thanks
    ~key


    Posted via CB10
    Hey thanks for the answer. I meant, does the LED blink for messages and emails while in Phone Call Only mode (non-bedside) because it didn't in 10.0 and still doesn't in 10.1.0.4543. My LED doesn't blink when I receive a message if I'm in Phone Call Only...

    Posted using my Cando-American Z10 via CB10
    07-21-13 05:51 PM
  6. iamkeeks's Avatar
    Hey thanks for the answer. I meant, does the LED blink for messages and emails while in Phone Call Only mode (non-bedside) because it didn't in 10.0 and still doesn't in 10.1.0.4543. My LED doesn't blink when I receive a message if I'm in Phone Call Only...

    Posted using my Cando-American Z10 via CB10
    My apology, no it does not even if individual settings are set to still include LED. But I most ask "should it" under this profile? It seems like the notifications are still triggered based on the profile selected.



    Posted via CB10
    rav813 likes this.
    07-22-13 04:06 PM
  7. iamkeeks's Avatar
    Is anyone noticing the vibrate functionality isn't working...mines kind of makes a "clicking" sound????

    Thanks

    Posted via CB10
    07-22-13 04:07 PM
  8. rav813's Avatar
    My apology, no it does not even if individual settings are set to still include LED. But I most ask "should it" under this profile? It seems like the notifications are still triggered based on the profile selected.



    Posted via CB10
    LED used to blink in Phone Calls Only mode in BBOS. I loved it at work, so all my incoming messages weren't disruptive but I'd never miss a call either.

    Posted via CB10
    07-23-13 11:11 PM
  9. rav813's Avatar
    Is anyone noticing the vibrate functionality isn't working...mines kind of makes a "clicking" sound????

    Thanks

    Posted via CB10
    That's odd... my vibration is fine. [I'm on 10.2.0.483 now with 10.1.0.4544 radio]

    Posted via CB10
    07-23-13 11:18 PM
  10. igorochek's Avatar
    Also I notice that the battery life and radio signal dependant on the this settings, but I really do not no the order of the files, priority and which exactly files must stay, if any body can explain, please.
    2 questions on 10.2.0.483-img_00000002.png

    Posted via CB10
    07-23-13 11:41 PM
  11. iamkeeks's Avatar
    That's odd... my vibration is fine. [I'm on 10.2.0.483 now with 10.1.0.4544 radio]

    Posted via CB10
    Thank you I'm noticing sometime it does and other times it does not weird.

    Posted via CB10
    07-25-13 01:14 AM
36 12

Similar Threads

  1. 10.2.0.114... Am I hallucinating?
    By Atentozedten in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 31
    Last Post: 07-26-13, 08:57 AM
  2. Help with profile picture on crackberry please
    By Shark Week in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-26-13, 12:26 AM
  3. mails not syncing with wifi on
    By shennyjohn in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-13, 08:21 PM
  4. Wi-Fi Finder Find Nearby Wifi Hotspots for BlackBerry 10
    By TrustBe in forum App Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-13, 06:40 AM
  5. App World invalid token error on app uograde
    By elia123 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-13, 12:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD