09-10-13 04:59 PM
242 ... 34567 ...
tools
  1. Nharzhool's Avatar
    Bad battery life for me was able to drain 40% in 3 hours with light usage on LTE, on screen time at most 20 minutes 2/10 brightness
    Is it the same on other builds or is your battery just borked?
    08-30-13 10:49 PM
  2. warrenmr's Avatar
    I'm on a Q and everything seems to be working very smoothly. Loaded the unlocked runtime. Skype does not work. Anyone can confirm no Skype on the stock runtime also?

    Q10 - #KeepMoving
    Running fine on the unlocked runtime in my Z.

    Posted via CB10
    08-30-13 11:26 PM
  3. grover5's Avatar
    How is it wayyyyyyy better please? I haven't decided if I want to waste a half a day of my life installing this one. What is better than 1047? I have had not one problem with it. Battery included.
    I agree. I've been a 1047 fan for the last month. I'm in no rush to tinker.

    Posted via CB10
    southlander likes this.
    08-31-13 12:05 AM
  4. freedomx20a's Avatar
    I agree. I've been a 1047 fan for the last month. I'm in no rush to tinker.

    Posted via CB10
    1047 had to many bugs for me. i'm on 1323 and its running amazing. I'm also in no rush now to tinker. Might wait for offical 10.2 now.
    go1ndr likes this.
    08-31-13 12:23 AM
  5. ajayprk's Avatar
    I had major wifi issues on 1047 and even on radio of 810. So far this is running good on this leak, but maybe too soon to say.

    Posted via CB10
    08-31-13 02:16 AM
  6. marcati's Avatar
    One more bug to add to the list -

    I have 4 mail accounts, 3 EAS and one IMAP

    Copying and pasting the same auto-signature to all 4 actually removes them completely from all 4 accounts. I can do any three, but as soon as paste to the 4th one, most if not all disappear.
    I have four email accounts as well and had no issue with copy/paste auto signatures.
    08-31-13 02:42 AM
  7. maneck35's Avatar
    I just couldn't get my Backup (from 1323) to restore on 1443. I tried everything including Hatax's method that I use to restore backups successfully. I also used Sachesi, but to no avail. After wasting half my day, I had to go back to 1323.
    08-31-13 02:57 AM
  8. FunktasticLucky's Avatar
    I seem to be having issues getting into my escreen... I have no idea what's up with that. I'm on an STL100-4. I have no clue what's wrong. Maybe they changed the codes to enter the escreen in this build. I don't know. but I have tried everything. Maybe the diagnostics screen is no longer reporting correctly or something.
    08-31-13 04:02 AM
  9. Gearheadaddy's Avatar
    Mine still is synching everything so hopefully that is all.

    Sent from my Nexus 7 using CB Forums mobile app
    Push and sync are 2 different things...I set all my emails to sync at 24 hours...except one at 30 minutes. Saves a lot of battery
    If you set all of them to sync at every 5 minutes and you have say, five accounts, it will constantly sync....that's really not necessary unless you run to your computer every 5 minutes and want to see what you sent from your phone...
    Trusted Member
    08-31-13 05:57 AM
  10. sleepngbear's Avatar
    First few hours after loading, the battery drained kinda quick, but nothing unusual for a fresh OS install. Since then, the first full day was phenomenal. I've been off the charger job for over 24 hrs and I've still got 52% left. I've never seen that with this phone except on the weekends when it barely gets used.
    08-31-13 06:07 AM
  11. PD in T-DOT's Avatar
    How is it wayyyyyyy better please? I haven't decided if I want to waste a half a day of my life installing this one. What is better than 1047? I have had not one problem with it. Battery included.
    Why would it take you a half day?? 2 hours max.

    STL-3 Z10 | Rogers | 10.2.0.1047
    08-31-13 08:26 AM
  12. 3hb78ftg's Avatar
    I have an STL100-3 and it was working really nice until lunch. I was catching up on CB and all of a sudden it froze. Absolutely no response from anything and had to do a battery pull because the Volume keys hard reset didn't respond either.
    Good morning everyone.

    Just dropped by to say that I just had a another random freeze. I wasn't doing anything at all. I hot out of bed and it was frozen. The power button was responsive in turning the screen on and off but the screen wouldn't respond to any gestures.

    At least this time I was able to do a volume keys reset.

    SILENCE!!! For I have spoken...
    08-31-13 09:02 AM
  13. moyah8's Avatar
    I've noticed that my phone gets rather hot since this install.

    Had a look at my system and noted the following (see pic).


    1443 leak --- the good and the bad?-img_00001369.png

    The previous build did not see this spike or much usage. I'll continue to monitor.

    Posted via CB10 on my Q10 running 10.2.0.1443
    08-31-13 09:06 AM
  14. aroy87's Avatar
    Has anyone tried watching any videos with the browser? The screen doesn't flip when you turn your phone side ways to get video playing on the full screen. No videos are going full screen when I tilt my phone......

    Posted via CB10
    08-31-13 09:40 AM
  15. Blacklatino's Avatar
    I agree. I've been a 1047 fan for the last month. I'm in no rush to tinker.

    Posted via CB10
    True........if it's not broken....... Besides, for me, it hardly ever gets better. But, I'm good with this one.

    Posted on my Z10 (~_*)
    go1ndr likes this.
    08-31-13 09:43 AM
  16. StutterStep's Avatar
    Is it the same on other builds or is your battery just borked?
    No it is fine with wireless and radio off. Hard to reproduce might be a one time thing but still enough to annoy me.
    08-31-13 09:46 AM
  17. aroy87's Avatar
    Someone pls help with this. I can't view any videos horizontally when I tilt my phone. Anyone else having same issue???


    Posted via CB10
    08-31-13 09:49 AM
  18. sangsuryo's Avatar
    Been running this leaks for 3 days with unlock andro on QNX. Not happy! Laggy and random freezes, unresponsives browser, lockscreen.

    Wipe device, run autoloader 1443. No unlock andro. Look promising in 1st 24h, all snappy.
    Just wonder where is the WIFI icon Now? (wifi on and connected)

    Posted via CB10
    08-31-13 09:53 AM
  19. antiextra's Avatar
    Someone pls help with this. I can't view any videos horizontally when I tilt my phone. Anyone else having same issue???


    Posted via CB10
    You know your screen resolution is 720 X 720 pixels rite????

    Posted via CB10
    08-31-13 10:06 AM
  20. aroy87's Avatar
    The video doesn't adjust to screen when I turn my phone side ways to view video on wider plain.... I need help!

    Posted via CB10
    08-31-13 10:12 AM
  21. Phill_UK's Avatar
    You know your screen resolution is 720 X 720 pixels rite????
    It's a Z10... 768x1280
    08-31-13 10:21 AM
  22. aroy87's Avatar
    Yes it's a z10. Anyone else having this issue?


    Posted via CB10
    08-31-13 10:31 AM
  23. Young Z's Avatar
    Yes it's a z10. Anyone else having this issue?


    Posted via CB10
    So it is only happening on the browser? If so, give a link to one of the video you are saying that can't be rotated so we are testing the same thing.

    And I'm just going to put this out there since you never know... did you turn Rotation Lock off in the quick menu pull-down?

    Check out my "Facepalm" channel: C0001F676
    08-31-13 10:40 AM
  24. Xoma's Avatar
    After two days of using 1443 (my first installed leak) haven't noticed any great bugs, everything works like the Swatch clock.

    Powered by BlackBerry 10 (Z10STL100-2/10.2.0.1443)
    08-31-13 10:59 AM
  25. moyah8's Avatar
    Also, now that I've had the leak for the past couple of days, I've today noticed that I didn't get a full day with one charge.

    Took it off charger (fully charged) at 10am and was down to a red (10%) battery by 19:30. I used my phone far less that I have on any other days.. I went out at 15:00 and returned 18:00, during whic time I did not use my phone, but felt it getting warm in my pocket.



    1443 leak --- the good and the bad?-img_00001370.png

    Posted via CB10 on my Q10 running 10.2.0.1443
    08-31-13 01:31 PM
242 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. I Predict The End Of The World Will Occur On or About or Exactly?
    By sad_old_man in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 22
    Last Post: 08-31-13, 10:08 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 08-30-13, 07:55 AM
  3. Spotify Premium and Sky Sports Mobile
    By BBBHonest in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 1
    Last Post: 08-29-13, 10:03 PM
  4. On the up?
    By Tyler Nellissen in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-29-13, 03:29 PM
  5. Can someone please explain all these leaks to me!
    By Darren warddavies in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 08-29-13, 12:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD