06-03-15 04:29 AM
966 ... 1617181920 ...
tools
  1. redshiftquasars's Avatar
    Can someone check these 2 please:
    - Is mobile hotspot issue fixed?
    - Is changing volume with earphones fixed? (Also with hold to skip enabled)
    Mobile hotspot works fine. Not sure it was ever broken.

    Posted Via Red Passport
    04-21-15 11:49 PM
  2. KorChi_JapThai's Avatar
    Who said that? Ridiculous

    Via CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.2.500
    Me! I will try to post video link here so its more believable than posting text.

    Sms issue fixed by restarting my device.

    Posted via CB10
    04-21-15 11:51 PM
  3. jdesignz's Avatar
    What are the issues you have on your Passport with this OS?
    No more going back *rofl*

    Pasaporte Pilipinas | SQW100-1/10.3.2.500 #NoGoingBack
    04-22-15 12:38 AM
  4. jdesignz's Avatar
    Anybody having issues on sending sms?
    And by just turning on an oFf the radio your network carrier charge you?

    Edit: sms issue fixed by restarting the device.

    Posted via CB10
    Working fine here since I have ₱0.00 load, tried inquiring balance via SMS 222. It was successful

    Pasaporte Pilipinas | SQW100-1/10.3.2.500 #NoGoingBack
    KorChi_JapThai likes this.
    04-22-15 01:13 AM
  5. bb8900edit's Avatar
    Took the plunge, not sure why I hesitated being that I always install the latest leak on my Z10, guess it's because the Passport is still a bit new, anyways, No Going Back now.

    From my Jamaican Passport.
    jdesignz likes this.
    04-22-15 01:32 AM
  6. bb8900edit's Avatar
    Checkmark show for me in wattsapp. I did a non destructive update. They do not show in the hub itself but once I enter the app from within the hub it shows. Oh I'm running watts app from the beta zone

    10.3.2.500 Finding and Fixes-img_20150422_020350_edit.png

    From my Jamaican Passport.
    04-22-15 02:06 AM
  7. Joenja's Avatar
    Nevermind...
    04-22-15 02:16 AM
  8. Akure4Life's Avatar
    BT Sport works ok on my Z30 with this leak.

    I have version 1.4.7.3

    Regards

    Trevor
    Have you upgraded to the new BT sports app?

    Posted Via CB10 From My Z30 Running On OS10.3.2.500
    04-22-15 02:53 AM
  9. TrickyT's Avatar
    I have just updated to the latest BT Sport, this does not work now. Where it did previously.

    I cannot get the following streaming media to work.

    Sky Go - crashes when it goes to play media, then reloads
    BT Sport - crashes when it goes to play media
    ITV Player - crashes when it goes to play media.
    BBC Iplayer - I can get sound but no picture.

    The following do work

    Netflix

    Regards

    Trevor
    04-22-15 02:59 AM
  10. wojt7's Avatar
    Checkmark show for me in wattsapp. I did a non destructive update. They do not show in the hub itself but once I enter the app from within the hub it shows. Oh I'm running watts app from the beta zone

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150422_020350_edit.png 
Views:	2298 
Size:	65.2 KB 
ID:	348758

    From my Jamaican Passport.
    Well that's the issue people have. It shows in whatsup for everybody but doesn't show in the hub which it should as well.
    04-22-15 03:59 AM
  11. wojt7's Avatar
    What's best way to upgrade to this OS for my Passport, Sachesi or Autoloader?

    Posted via CB10
    I always do Blitz or Sachesi. Been doing that since 10.2. Have probably installed 10 or so leaks so far non destructive and never had an issue unless it was genuine OS bug...
    I would try autoloader only as the last option...
    04-22-15 04:04 AM
  12. KorChi_JapThai's Avatar
    Who said that? Ridiculous

    Via CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.2.500

    And by just turning on an oFf the radio your network carrier charge you?
    this is what i mean, ive been charged by turning off my passport radio
    here is the video


    00:00:19 current balance before turning radio off
    10.3.2.500 Finding and Fixes-screen-shot-2015-04-22-12.30.54-pm.jpg

    1SR deduction has been made after i turned the radio off
    10.3.2.500 Finding and Fixes-screen-shot-2015-04-22-12.31.18-pm.jpg
    04-22-15 04:41 AM
  13. Jeroen Vos's Avatar
    I have received an update this morning. No clue what it was for and what has changed. But I'm very pleased with this OS it rocks!

    Anyone else had this update?


    10.3.2.500 Finding and Fixes-img_20150422_083948.png

    Posted via CB10
    04-22-15 04:49 AM
  14. seletok's Avatar
    I have received an update this morning. No clue what it was for and what has changed. But I'm very pleased with this OS it rocks!

    Anyone else had this update?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150422_083948.png 
Views:	4037 
Size:	29.1 KB 
ID:	348776

    Posted via CB10
    I have received it too. I'm on 10.3.2.500 Z10-STL2

    Posted via CB10
    04-22-15 04:58 AM
  15. hummer1234's Avatar
    Work fine on My Q10. I noticed that the message tone play more than 5 sec like before OS

    Posted via CB10
    04-22-15 06:07 AM
  16. Bogdan Octavian's Avatar
    .500 is a crap os, poor wifi signal and network signal.

    Help

    Posted via CB10
    04-22-15 06:12 AM
  17. kbz1960's Avatar
    .500 is a crap os, poor wifi signal and network signal.

    Help

    Posted via CB10
    My wifi and network are the same or a little better than before. I've never had an issue with wifi though on any except way back to 10.2
    04-22-15 06:14 AM
  18. Bogdan Octavian's Avatar
    My wifi and network are the same or a little better than before. I've never had an issue with wifi though on any except way back to 10.2
    .500 Blitz or autoloader?

    Posted via CB10
    04-22-15 06:20 AM
  19. kbz1960's Avatar
    .500 Blitz or autoloader?

    Posted via CB10
    I did a blitz.
    04-22-15 06:29 AM
  20. amarkj's Avatar
    Can anyone get a growing number in the calendar on a weekend? What am I missing?

    Posted via CB10
    04-22-15 06:34 AM
  21. wojt7's Avatar
    Confirming vibrate after call connect is gone.
    04-22-15 07:27 AM
  22. ubizmo's Avatar
    Confirming vibrate after call connect is gone.
    Same here. [Passport, Sachesi blitz]
    04-22-15 07:32 AM
  23. tryfe's Avatar
    I have received an update this morning. No clue what it was for and what has changed. But I'm very pleased with this OS it rocks!

    Anyone else had this update?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150422_083948.png 
Views:	4037 
Size:	29.1 KB 
ID:	348776

    Posted via CB10
    Just got the same
    04-22-15 08:04 AM
  24. tickerguy's Avatar
    I think it's an updated SD card driver (exFAT)
    04-22-15 08:19 AM
  25. tryfe's Avatar
    I think it's an updated SD card driver (exFAT)
    It very well could be. It's happened before. I've got mention of others receiving a 4mb update though..
    04-22-15 08:23 AM
966 ... 1617181920 ...

Similar Threads

  1. 10.3.2.500 files for Z30 & Classic
    By damienR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 150
    Last Post: 10-27-16, 11:03 AM
  2. Can I get some help with my Blackberry Blend and iPad mini?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Blend
    Replies: 9
    Last Post: 08-08-16, 03:19 PM
  3. Blend not working on 10.3.1.2708
    By Platinum_2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 07-02-15, 02:15 PM
  4. 10.3.2.500????
    By MobileMadness002 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-15, 01:07 AM
  5. 10.3.2.500
    By Paul94 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 19
    Last Post: 04-19-15, 04:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD