1. hennesseystealth's Avatar
    I took some pictures and then attached them to an email. The time stamps when selecting the attachments were all 8 hours earlier than when I took the picture. I then checked directly with the pictures' properties and everything was correct. So, the time stamp when using the attachment function (email, MMS, Whatsapp) has a display bug.

    Anyone seen this issue in other OS's?
    12-12-15 02:28 PM
  2. modeenf's Avatar
    On my passports it's working.

    Posted via CB10
    12-12-15 02:35 PM
  3. hennesseystealth's Avatar
    Here is the image from the attachment:
    10.3.2.2813 Attachment Time Stamp Incorrect-attachment.png

    Here is the property info when selecting the file in "pictures."
    10.3.2.2813 Attachment Time Stamp Incorrect-properties.png
    12-12-15 03:26 PM
  4. modeenf's Avatar
    Can it be that i'm using 24h clock?

    Posted via CB10
    12-12-15 11:40 PM
  5. modeenf's Avatar
    I started a 10.3.2.2813 Bug page do you mind post your finding there?

    Posted via CB10
    12-12-15 11:46 PM
  6. hennesseystealth's Avatar
    Can it be that i'm using 24h clock?

    Posted via CB10
    Checked that and no difference.

    Posted via CB10
    12-12-15 11:57 PM
  7. thurask's Avatar
    It's a time zone conversion bug, I think.

    You don't happen to live on the West Coast, do you?
    12-13-15 07:53 PM
  8. TheDutch20's Avatar
    It's a time zone conversion bug, I think.

    You don't happen to live on the West Coast, do you?
    I have same issue
    10.3.2.2813 Attachment Time Stamp Incorrect-img_20151213_205734.png
    10.3.2.2813 Attachment Time Stamp Incorrect-img_20151213_205821.png and I am in the eastern time zone. (pic of donut)

    Posted via CB10
    12-13-15 07:59 PM
  9. hennesseystealth's Avatar
    It's a time zone conversion bug, I think.

    You don't happen to live on the West Coast, do you?
    Yes, nutty left coast...If they were going to add a bug, at least they could have gone GMT.
    12-13-15 08:00 PM
  10. hennesseystealth's Avatar
    I have same issue
    and I am in the eastern time zone.

    Posted via CB10
    Cool, the bug can do math. 8-3=5
    12-13-15 08:01 PM
  11. thurask's Avatar
    I have same issue and I am in the eastern time zone. (pic of donut)

    Posted via CB10
    Which is why yours are five hours off, not eight.
    12-13-15 09:43 PM
  12. StevenChoi's Avatar
    All the files on external storage (SD Card) has this problem since 10.3.1.x
    12-14-15 04:24 PM

Similar Threads

  1. Playbook - OS 10 video chat, why do I get an error message?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 9
    Last Post: 01-12-16, 12:54 PM
  2. Is BlackBerry 10 going to be phased out?
    By David Bola in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 153
    Last Post: 01-01-16, 01:55 AM
  3. Priv Texting and attaching files, documents
    By booker1953 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-15, 10:48 AM
  4. Why do I have a green led on all the time on my Leap?
    By sakossz in forum BlackBerry Leap
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-15, 04:50 AM
  5. 10,000 downloads myth exposed!
    By Mark Sb in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-15, 07:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD