06-26-17 04:19 PM
460 12345 ...
tools
  1. anon(5900120)'s Avatar
    Blitz nondestructive for all device (not Z10-01 &Z3): Link all device - no Z10-001 & Z3
    Uploading Mega....
    Last edited by clear_me; 06-29-15 at 11:51 PM.
    mirren, NOKJAA and brian4591 like this.
    06-29-15 10:42 PM
  2. Paul86's Avatar
    Completely off topic for a second I work near Dundas and Blood and there is a licence plate that says Paul86 I always wonder if it is you lol

    Posted via CB10
    Ottawa here :-)

    Posted via CB10
    06-29-15 10:46 PM
  3. anon(9139985)'s Avatar
    06-29-15 10:56 PM
  4. anon(9208252)'s Avatar
    Well just have to say, I've been running it for a bit and everything seems fantastic on my passport. Also not one DT issue so far. (keep fingers crossed)

    Posted via CB10
    brian4591 likes this.
    06-29-15 11:02 PM
  5. nolimits7's Avatar
    Thanks a million. These links will be put to a very good use.
    06-29-15 11:06 PM
  6. conite's Avatar
    Well, one easy way for a Z30 to test this to see if different from 2252 is to put the display settings in an active frame and then look at the device monitor. If cpu stays at 12-14% for the settings app, then no fix.
    I tried your test before, and my device monitor reported a current cpu system of 6-7% on 2252 and still does on 2339. (if we're doing the same thing).

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    06-29-15 11:11 PM
  7. Technarch's Avatar
    I tried your test before, and my device monitor reported 6-7% on 2252 and still does on 2339.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    Interesting. I wonder why the display panel is double the cpu on my sta100-5. I wonder if this is some sort of clue re: my complaint about smoothness of transitions.

    Not sure how I'd fix that though. I only use autoloaders.

    Posted via CB10
    06-29-15 11:14 PM
  8. Paul86's Avatar
    I tried your test before, and my device monitor reported a current cpu system of 6-7% on 2252 and still does on 2339. (if we're doing the same thing).

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    What's with settings using so much CPU?


    Posted via CB10
    06-29-15 11:17 PM
  9. conite's Avatar
    What's with settings using so much CPU?


    Posted via CB10
    Settings app is idle cpu even when in active frame. I'm referring to cpu system in device monitor.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    06-29-15 11:18 PM
  10. yhamaie's Avatar
    No apps were updated from the last beta build. Only core OS and Radio have been updated.
    That appears to be true . . .

    BEFORE

    10.3.2.2339 Autoloaders-img_20150619_223541.png

    AFTER

    10.3.2.2339 Autoloaders-img_20150630_115755.png
    06-29-15 11:19 PM
  11. TheDutch20's Avatar
    Ottawa here :-)

    Posted via CB10
    ahh cool man
    06-29-15 11:24 PM
  12. Technarch's Avatar
    Settings app is idle cpu even when in active frame. I'm referring to cpu system in device monitor.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    Oh what I am talking about is, just top down the top blind and tap "Brightness" it takes you to the "Display" panel of the settings. Swipe up and minimize it to an active frame. Drop the blind down again and tap "Device Monitor" and tap CPU and see ... on mine it is 12-14% CPU for settings when it is done like this.
    06-29-15 11:26 PM
  13. Paul86's Avatar
    Oh what I am talking about is, just top down the top blind and tap "Brightness" it takes you to the "Display" panel of the settings. Swipe up and minimize it to an active frame. Drop the blind down again and tap "Device Monitor" and tap CPU and see ... on mine it is 12-14% CPU for settings when it is done like this.
    That's what I was noticing

    Posted via CB10
    06-29-15 11:27 PM
  14. conite's Avatar
    Oh what I am talking about is, just top down the top blind and tap "Brightness" it takes you to the "Display" panel of the settings. Swipe up and minimize it to an active frame. Drop the blind down again and tap "Device Monitor" and tap CPU and see ... on mine it is 12-14% CPU for settings when it is done like this.
    I see. Mine bounces around between 7 and 13%. I'm not sure why this specific circumstance would be considered important.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    06-29-15 11:33 PM
  15. anon(9139985)'s Avatar
    Oh what I am talking about is, just top down the top blind and tap "Brightness" it takes you to the "Display" panel of the settings. Swipe up and minimize it to an active frame. Drop the blind down again and tap "Device Monitor" and tap CPU and see ... on mine it is 12-14% CPU for settings when it is done like this.
    I see what you're saying. It only does it when your're in display settings. When in other settings, it goes idle. But like conite said, what does it really matter, just don't leave display settings in an active frame and you're fine.
    06-29-15 11:37 PM
  16. KemKev's Avatar
    Only two bars on the radio....sheesh!!!
    06-29-15 11:40 PM
  17. anon(5900120)'s Avatar
    Link Mega - Blitz nondestructive for all device (not Z10-001 & Z3): Link
    brian4591 likes this.
    06-29-15 11:41 PM
  18. Uzi's Avatar
    Link Mega - Blitz nondestructive for all device (expect Z10-001 & Z3): Link
    Hi I think better for new thread for updating with blitz

    Z30STA100-2/10.3.2.2339 | CB Mod
    06-29-15 11:44 PM
  19. anon(5900120)'s Avatar
    06-29-15 11:47 PM
  20. KemKev's Avatar

    <snip>

    Makes me think that for the Passport we should update the core OS from 2204 and also the newer apps, but stick with the 841 radio.
    If I recall correctly, 10.3.2.840 was for Verizon customers. Does the 841 radio work well on other networks?
    06-29-15 11:47 PM
  21. conite's Avatar
    If I recall correctly, 10.3.2.840 was for Verizon customers. Does the 841 radio work well on other networks?
    Works fine, yes.

    Z30STA100-5/10.3.2.2339
    KemKev likes this.
    06-29-15 11:48 PM
  22. ptmh's Avatar
    Downloaded Z10 files for my Stl-4 on Verizon. Installed Non destructively with Sachesi 2.0. All well so far - installed and rebooted . Thanks everyone who made this possible. Took about an hour. Now waiting for everthing to settle in overnight.

    Posted via CB10
    06-30-15 12:06 AM
  23. HereticHermit's Avatar
    Passport on 2204. I am really sick of Phone app lagging and sensor not working 5 times out of 10. Just to fix that I am willing to go thorough the grind again and hopefully WiFi is better on this one.
    06-30-15 12:07 AM
  24. amirnabilkamelsaad's Avatar
    Passport on 2204. I am really sick of Phone app lagging and sensor not working 5 times out of 10. Just to fix that I am willing to go thorough the grind again and hopefully WiFi is better on this one.
    Same here, btw...the wifi issue has never been blackberry FYI...it has been the new ac frequency so don't bother waiting for Blackberry to fix anything, even Ubiquiti has wifi ac problems. If you want something reliable go back to 2.4 GHz with g/n, trust me..I know what I'm saying.
    06-30-15 12:27 AM
  25. prithvi64's Avatar
    Proud of you all. Truely advantage to be part of CB forum. Installed new OS 10.3.2.2339. Couldn't notice improvements over 2252 but good feel to be always updated.
    06-30-15 12:35 AM
460 12345 ...

Similar Threads

  1. New update 10.2.3.226o
    By SRemillard1 in forum Telus Canada
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-15, 07:03 AM
  2. Chase Mobile app on 10.3.2.858
    By Dr J39 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-15, 04:50 AM
  3. Does 10.3 allow for a black background on email?
    By siglerm in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-15, 10:25 PM
  4. Can titles be removed from Active Frames in 10.3.2?
    By gtiffany in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-15, 09:09 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-07-15, 08:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD