06-26-17 03:19 PM
460 ... 1213141516 ...
tools
  1. Chris Degroote's Avatar
    Hi i install Z10-1:core and radio installation went ok but blackberry services is not working what can i do to fix this issue the blackberry icon is not showing in the top right. thanks for any info on this issue.
    After loading all the apps, go to settings/ about/ network. Hit the 3 dots and register your device in the blackberry network.

    Posted via CB10
    chiripio likes this.
    07-04-15 02:43 AM
  2. Paul94's Avatar
    Caller top bug
    10.3.2.2339 Autoloaders-img_20150704_081051_edit.png

    Posted via CB10
    07-04-15 03:05 AM
  3. IndianTiwari's Avatar
    It is indeed quite refreshing to get the updates on regular basis . Each update has always been better than the previous one . I have just now downloaded it on my Passport and am sure it will enhance the performance ,
    07-04-15 03:27 AM
  4. PTeddd's Avatar
    My z30 is heating on basic tasks on this build. Time for autoloader?

    Posted via CB10
    07-04-15 03:40 AM
  5. HereticHermit's Avatar
    Loaded by full autoloader on Passport. After 3 days running this version seem more fluid. Fixed Amazon app store failure for me but introduced big time lagging in receiving the msgs on the legacy Yahoo messenger app.
    Radio is fine and hold good but WiFi is still iffy and I lose signal in spots where it never was a problem on old 3.1 version. Phone app continues to be same old buggy but there is some improvement in sensor response time. It is still far from ideal though.
    07-04-15 06:06 AM
  6. latitude702523's Avatar
    Is Miracast gone now? Can't seem to find it on my Z30.

    Posted via CB10 with Z30 running 10.3.2.2339
    07-04-15 11:37 AM
  7. shorski's Avatar
    Is Miracast gone now? Can't seem to find it on my Z30.

    Posted via CB10 with Z30 running 10.3.2.2339
    Go to WiFi page, it's right there.

    z30sta100-2os10.3.blackberry
    07-04-15 12:02 PM
  8. latitude702523's Avatar
    Thanks shorski.

    Guess I forgot where it was.

    Posted via CB10 with Z30 running 10.3.2.2339
    07-04-15 01:40 PM
  9. nightridah's Avatar
    Even with this build I'm having serious WiFi issues. 10.3.2 has been so far a disaster for me

    Z30STA100-2/10.3.2.2339
    07-04-15 02:08 PM
  10. Poi25's Avatar
    Anyone having relatively high PIM Services on this build? I re-autoloaded and this time around (4 days later, its a bit lower but still around ~10%).

    What's your PIM usages? Do you use Evernote/Remember integration?
    07-04-15 02:12 PM
  11. tmf06's Avatar
    Even with this build I'm having serious WiFi issues. 10.3.2 has been so far a disaster for me

    Z30STA100-2/10.3.2.2339
    I went from z10 to z30 the same time I jumped to 10.3.2 (4 versions so far), so I'm not sure if it's the phone or the OS, but WiFi reception is definitely not as good as my z10 on 10.3.1.


    Posted via CB10
    07-04-15 02:45 PM
  12. KenV54's Avatar
    Second day on this OS and radio. Good so far.

    One strange thing that probably has nothing to do with either, but it hasn't happened to me before. One phone call and two texts within a couple minutes of one another didn't come through at all. I learned about one of them via email on wifi. The mobile network signal was strong and the BlackBerry icon was in place. I hard rebooted the phone, and both texts immediately came in, along with a voicemail from the caller.

    Just a coincidence or maybe a problem with the carrier?
    07-04-15 03:45 PM
  13. Salva7orres's Avatar
    After some days trial I can say that this OS is very good, battery life is great and proximity sensor seems working very good. Everything is fine but I have a strange issue: if I slide up to unlock the device, on the device appears the keyboard :/ it doesn't happen always but it's very boring.

    PS: I've done a clean installation

    Posted via CB10 - BlackBerry Z30 STA 100-2 | 10.3.2.2339
    07-04-15 04:23 PM
  14. D3C0D3R's Avatar
    After some days trial I can say that this OS is very good, battery life is great and proximity sensor seems working very good. Everything is fine but I have a strange issue: if I slide up to unlock the device, on the device appears the keyboard :/ it doesn't happen always but it's very boring.

    PS: I've done a clean installation

    Posted via CB10 - BlackBerry Z30 STA 100-2 | 10.3.2.2339
    By boring you mean annoying?

    I think it must be thinking you're swiping up with two fingers, because that's how you bring up the keyboard (or at least it used to be, I haven't been able to get it work right now as I'm typing this to test it! )

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.2.2204
    07-04-15 08:04 PM
  15. Matrixval's Avatar
    Two days on my Q10,just installed using Sachesi over 2204,so far so good,I don't have problem with Radio or WI FI,don't feel like faster bcs.2204 was fast as well,battery life think better,lower CPU usage on preloaded apps,don't use Android apps and when idle got like 2-5% CPU usage much lower then on 2204,browsing,youtube works very well for me,don't have problem with Calendar,Assistant works as always,don't use it much,but most important-no double typing,don't know why but any OS below 2xxx made my phone to double type,so for me this release is a winner so far,will keep it for a wile.

    Q10/100-5/10.3.2.2339
    dvsn likes this.
    07-04-15 08:25 PM
  16. eywong's Avatar
    ... One phone call and two texts within a couple minutes of one another didn't come through at all. ... I hard rebooted the phone, and both texts immediately came in, along with a voicemail from the caller. Just a coincidence or maybe a problem with the carrier?
    Interesting issues. If non-delivered texts happens again, try texting yourself to see if all texts are delivered. For missing voice mails, try leaving yourself one to see if they come in. (Those are not solutions; merely collecting data points.)
    KenV54 likes this.
    07-04-15 08:32 PM
  17. yeo123's Avatar
    Mine Z10 on 2339 and found that battery power duration not consistency and display 90% / 1 day and 3 hours and sometimes 70% / 6 hours. Seen differently too much. I wiped a few times and can't solved the issues .have anyone's having this issue. Thank you

    Z10/STL100-2/10.3.2.2339
    07-05-15 01:46 AM
  18. eywong's Avatar
    Mine Z10 on 2339 and found that battery power duration not consistency and display 90% / 1 day and 3 hours and sometimes 70% / 6 hours. Seen differently too much. I wiped a few times and can't solved the issues .have anyone's having this issue. Thank you
    Z10/STL100-2/10.3.2.2339
    I have similar experience. The prediction of "Battery time remaining" is inaccurate, so I just ignore it. After battery level reaches 0%, I continue to run my phone for at least a half-hour before I connect the charger.
    Z10STL100-3/10.3.2.2339

    Uodate: in their follow-up posts, @shorski and @HereticHermit recommend against running battery so low.
    Last edited by eywong; 07-05-15 at 08:55 AM.
    yeo123 likes this.
    07-05-15 02:13 AM
  19. shorski's Avatar
    Mine Z10 on 2339 and found that battery power duration not consistency and display 90% / 1 day and 3 hours and sometimes 70% / 6 hours. Seen differently too much. I wiped a few times and can't solved the issues .have anyone's having this issue. Thank you

    Z10/STL100-2/10.3.2.2339
    When your device is idle, the battery remaining time tends to go up than when in use. If you just picked up your device, it may tell you 1 day remaining but when you start using it, it goes down to like 14 hours remaining. This is so normal. You can't compare idle time to usage time. And each time is reset after every use.
    No need wiping your device all over and over again.

    Z30STA100-2OS10.3.BlackBerry
    gambit09 and yeo123 like this.
    07-05-15 02:57 AM
  20. shorski's Avatar
    I have similar experience. The prediction of "Battery time remaining" is inaccurate, so I just ignore it. After battery level reaches 0%, I continue to run my phone for at least a half-hour before I connect the charger.
    Z10STL100-3/10.3.2.2339
    From experience, it is a bad idea to keep using the device when it's 0%. This kills the battery.

    Z30STA100-2OS10.3.BlackBerry
    07-05-15 02:58 AM
  21. Salva7orres's Avatar
    By boring you mean annoying?

    I think it must be thinking you're swiping up with two fingers, because that's how you bring up the keyboard (or at least it used to be, I haven't been able to get it work right now as I'm typing this to test it! )

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.2.2204
    Yes, I meant annoying...I'm sorry. Anyway, you're right: I tried and it happens when I swipe up with two fingers. But which is the utility of the keyboard on a locked screen?

    Posted via CB10 - BlackBerry Z30 STA 100-2 | 10.3.2.2339
    07-05-15 04:00 AM
  22. HereticHermit's Avatar
    From experience, it is a bad idea to keep using the device when it's 0%. This kills the battery.
    Z30STA100-2OS10.3.BlackBerry
    Agreed, lithium ion polymer batteries do not like charging up from Zero or even single digits onward. They thrive on regular top-ups. Ideally they should be plugged in around 25%. Anyone waiting for them to drop to zero and charge is asking for big trouble. Lithium ion polymer batteries do not require this method to recalibrate either.
    07-05-15 04:42 AM
  23. Smokeaire's Avatar
    I'm a bit confused (not surprising....a natural state). I installed this via Sachesi, only newer files, and this is the result:

    None of the version numbers seem to correlate to any version numbers listed in this thread. Anyone have a explanation as to why?

    Sent from my BlackBerry Passport.
    07-05-15 05:06 AM
  24. shorski's Avatar
    I'm a bit confused (not surprising....a natural state). I installed this via Sachesi, only newer files, and this is the result: https://images.tapatalk-cdn.com/15/07...af0bcb18a0.jpg

    None of the version numbers seem to correlate to any version numbers listed in this thread. Anyone have a explanation as to why?

    Sent from my BlackBerry Passport.
    You didn't load Core OS and radio. You loaded only the newer apps.
    You ought to have loaded Core Os, Radio and newer apps all together.

    Z30STA100-2OS10.3.BlackBerry
    Smokeaire likes this.
    07-05-15 05:41 AM
  25. Smokeaire's Avatar
    You didn't load Core OS and radio. You loaded only the newer apps.
    You ought to have loaded Core Os, Radio and newer apps all together.

    Z30STA100-2OS10.3.BlackBerry
    That's what I was thinking, but I was suffering from mental denial as I could have sworn I copied those two files into the folder with the apps. Thanks for the answer. Now it's back to the laptop.

    Edit: Went back to the drawing board..all is good now.

    Sent from my BlackBerry Passport.
    Last edited by Smokeaire; 07-05-15 at 08:20 AM.
    07-05-15 06:24 AM
460 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. New update 10.2.3.226o
    By SRemillard1 in forum Telus Canada
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-15, 06:03 AM
  2. Chase Mobile app on 10.3.2.858
    By Dr J39 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-15, 03:50 AM
  3. Does 10.3 allow for a black background on email?
    By siglerm in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-15, 09:25 PM
  4. Can titles be removed from Active Frames in 10.3.2?
    By gtiffany in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-15, 08:09 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-07-15, 07:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD