03-13-15 06:07 PM
30 12
tools
  1. smart548's Avatar
    Spotify doesn't want to work on the latest 10.3.1.1151.. Someone succeed in making it work? Do you mind share the apk? I've tried the amazon version..
    I'm on Q10.
    Thx all
    11-17-14 02:04 AM
  2. geodorn's Avatar
    Never used the Amazon store. Spotify works fine, if you install it via Snap
    11-17-14 02:11 AM
  3. Grzesiek Godlewski's Avatar
    Same here, work flawlessy on Q10 with latest leak.

    Q10 PLAY PL (EU)
    11-17-14 02:18 AM
  4. smart548's Avatar
    I am gonna try another source so.. will update when install will be done ;-)
    11-17-14 02:30 AM
  5. smart548's Avatar
    Downloaded directly from the spotify site: works a treat Much smoother than before!! Thx everybody!
    mrfreeze likes this.
    11-17-14 02:35 AM
  6. step07's Avatar
    I used the mobogenie app store, spotify is working perfectly

    Posted via CB10
    11-17-14 03:23 AM
  7. etnt7's Avatar
    Downloaded via snap, works fine for me.

    Posted via CB10
    11-17-14 04:20 AM
  8. Paul86's Avatar
    Only problem I had was with album art not appearing anywhere. Downgraded the android runtime and it is fine

    Posted via CB10
    11-17-14 09:31 AM
  9. bluetroll's Avatar
    Amazon Spotify is the same version as the one from Snap

    Posted via CB10
    11-17-14 10:24 AM
  10. smart548's Avatar
    Amazon Spotify is the same version as the one from Snap

    Posted via CB10
    But, for some reason, for me the amazon one won't load :-S Weird for sure!
    11-17-14 01:37 PM
  11. polytan02's Avatar
    No problem for me either on my Z30 running Z30STA100-2/10.3.1.1151. Spotify works well.
    Installed via Snap.

    Posted via CB10
    11-17-14 01:43 PM
  12. manuelw79's Avatar
    Only problem I had was with album art not appearing anywhere. Downgraded the android runtime and it is fine

    Posted via CB10
    I have the same issue with the album art... How did you downgrade the android runtime? Using the latest 10.3.1.
    Thx
    11-30-14 12:53 PM
  13. Furell's Avatar
    I have the same issue with the album art... How did you downgrade the android runtime? Using the latest 10.3.1.
    Thx
    Just sideload the two android runtime bar files from OS 10.3.1.1016 then do a hard reset, after that your spotify will work properly.
    Paul86 likes this.
    11-30-14 01:19 PM
  14. manuelw79's Avatar
    Thx Furell, but the downloadlinks of .1016 don't seem to work anymore...
    Maybe somone is able to upload the Android runtime files.
    11-30-14 01:34 PM
  15. Furell's Avatar
    Thx Furell, but the downloadlinks of .1016 don't seem to work anymore...
    Maybe somone is able to upload the Android runtime files.
    Well I found the OS in Thurask's OS archive. Thank you Thurask! It's in there just have a look, here's the link ---> https://drive.bitcasa.com/send/6tMMp...3dTocYhTwQn6io
    Just use Sachesi to split the autoloader then extract the bars.
    11-30-14 03:02 PM
  16. Furell's Avatar
    Okay and if that's too much then here you go ---> https://mega.co.nz/#F!54EXHIyb!xeNuX-OxHPaI3WWgbQfhmQ

    Hopefully that works.
    11-30-14 03:11 PM
  17. manuelw79's Avatar
    Thank you very much!
    The hint using sachesi helped and i am just extracting the files. Just downloaded the two files from mega also.
    Thx
    11-30-14 03:15 PM
  18. Furell's Avatar
    Thank you very much!
    The hint using sachesi helped and i am just extracting the files. Just downloaded the two files from mega also.
    Thx
    No worries mate, enjoy!
    11-30-14 03:17 PM
  19. manuelw79's Avatar
    Hopefully that works.
    That worked for me Now Spotify looks nice again
    11-30-14 03:42 PM
  20. Paul86's Avatar
    Thanks. This is exactly how I downgraded. We'll cross our fingers with the next version of the runtime, our Spotify album art will load, and, even if we don't use Instagram, it works too ;-)

    Posted via CB10
    11-30-14 05:02 PM
  21. ppeters914's Avatar
    Worked for me after Snap loaded on 1151. Still works after Blitz upgrade to 1154.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    11-30-14 05:13 PM
  22. Furell's Avatar
    Worked for me after Snap loaded on 1151. Still works after Blitz upgrade to 1154.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    Spotify has always worked buddy. It's just on .1151/.1154 the album/cover art wasn't loading besides that it works.
    11-30-14 05:17 PM
  23. ppeters914's Avatar
    Oops.....I'm a dumba$$. I'm running Slacker not Spotify.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    blackguy07, Furell and step07 like this.
    12-01-14 06:55 PM
  24. CheckWriter's Avatar
    My album art hasn't been showing for maybe two weeks. Apparently it wasn't working for a lot of iOS and Android users. They released an update that fixed the iOS bug, but I'm still having no luck with either the Snap or Amazon installed version.

    Posted via CB10
    12-12-14 04:44 PM
  25. Paul86's Avatar
    Read above. It's the android runtime on 10.3.1.1154. Downgrade and you'll have album art

    Posted via CB10
    12-12-14 05:53 PM
30 12

Similar Threads

  1. Why is the signal so much better on 10.2.2 than any other OS build
    By huungryshark in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 15
    Last Post: 12-21-14, 04:10 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-03-14, 02:10 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-30-14, 02:33 PM
  4. delay with e-mail - will OS 10 take care of this?
    By josephpg in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-14, 01:55 PM
  5. Downgrade from 10.3 to 10.2
    By nibu107 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-14, 10:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD