02-16-15 02:36 PM
753 ... 678910 ...
tools
  1. ealvnv's Avatar
    Z10 STL-100-234 mirror http://l.bitcasa.com/XOxx_d7v
    10-18-14 09:26 PM
  2. 00_Agent's Avatar
    Anything new? Looking to download only if there are a few new features compared to the earlier 10.3.1's

    Posted via CB10
    10-18-14 09:27 PM
  3. bb8900edit's Avatar
    Which File for Z10 Stl-3 Upgrade?

    Edit: Nevermind, found it.
    10-18-14 09:29 PM
  4. pttptppt's Avatar
    Anything new? Looking to download only if there are a few new features compared to the earlier 10.3.1's

    Posted via CB10
    It's smoother. A lot smoother

    Posted via CB10
    10-18-14 09:31 PM
  5. 00_Agent's Avatar
    Which File for Z10 Stl-3 Upgrade?
    OP

    Posted via CB10
    10-18-14 09:31 PM
  6. louzer's Avatar
    i dunno about that, there has been two others who have both said flash is still supposed to be in on 10.3.1
    Support for Flash apps developed with Adobe Air is being discontinued which leads me to believe that the Flash player in the browser is going away too.
    http://developer.blackberry.com/air/

    Posted by twiddling my thumbs on the mighty Qued! - Channel C003DAB77
    JoseMercedes likes this.
    10-18-14 09:31 PM
  7. IFCArea51's Avatar
    WOW! Security wipe now shows a progress bar similar to the start-up one. The progress line is green. I can say that this is a different Build for sure.
    10-18-14 09:32 PM
  8. babehboi's Avatar
    I'm in the same boat, keep getting 881 error, can't get radio to load, would rather do it non-destructive than using the autoloader...anyone with luck?

    (Z30 STA5 radio doesn't load, anyone knows if the autoloader works? went with 800 just fine)
    Last edited by babehboi; 10-18-14 at 09:46 PM.
    10-18-14 09:32 PM
  9. KenV54's Avatar
    Anyone know yet if the Bedside Notifications bug is fixed with 821 OS, with or without newer apps from 800?
    hamsterwheel likes this.
    10-18-14 09:42 PM
  10. prithvi64's Avatar
    It's great weekend. Downloading 822 for STL-1.
    10-18-14 09:46 PM
  11. damienR's Avatar
    Anyone got a mirror link for z30 derrick the z30 bitcasa is to slow also the debrick link is creeping lol

    Posted via CB10
    10-18-14 09:47 PM
  12. mitchy_mitch's Avatar
    I hope the address book bug is fixed too. I won't flash until it's confirmed.

    Posted via CB10
    Last edited by mitchy_mitch; 10-18-14 at 10:03 PM.
    10-18-14 09:48 PM
  13. andreirad's Avatar
    WOW! Security wipe now shows a progress bar similar to the start-up one. The progress line is green. I can say that this is a different Build for sure.
    Yes , I have the same security wipe progress bar . Nice to see how much is still left . Also love the no watermarks screen . Hope the contacts app will show everything right , I had contacts missing or if I was searching for them was just a blank contact which I was not able to open on 10.3.1.632 OS .
    10-18-14 09:53 PM
  14. slgta's Avatar
    same here. couldn't load the Z30 radio. Hub is also broken even after loading the apps. Going to try autoloader now.

    I'm in the same boat, keep getting 881 error, can't get radio to load, would rather do it non-destructive than using the autoloader...anyone with luck?

    (Z30 STA5 radio doesn't load, anyone knows if the autoloader works? went with 800 just fine)
    babehboi likes this.
    10-18-14 09:56 PM
  15. nah.uhh's Avatar

    (Z30 STA5 radio doesn't load, anyone knows if the autoloader works? went with 800 just fine)
    You upgraded nondestructively to 800 first? (from what os?)

    800 has a higher build number than 821, could be why 821 won't load on top
    shrug
    10-18-14 10:00 PM
  16. babehboi's Avatar
    same here. couldn't load the Z30 radio. Hub is also broken even after loading the apps. Going to try autoloader now.
    Let me know how it goes...800/801 the hub was broken for me...updating with apps alone to see what happens...
    10-18-14 10:01 PM
  17. TheDutch20's Avatar
    Maybe I will run autoloader. My hub is black and when I restart it seems to loop for a few times on the BlackBerry logo. Not a very successful non destructive upgrade

    Posted via CB10
    You must have missed a step.


    Posted via CB10
    10-18-14 10:02 PM
  18. IFCArea51's Avatar
    Yes , I have the same security wipe progress bar . Nice to see how much is still left . Also love the no watermarks screen . Hope the contacts app will show everything right , I had contacts missing or if I was searching for them was just a blank contact which I was not able to open on 10.3.1.632 OS .
    Oh trust me, I'm going down the usual perks lane. See what's been addressed.
    10-18-14 10:03 PM
  19. babehboi's Avatar
    You upgraded nondestructively to 800 first? (from what os?)

    800 has a higher build number than 821, could be why 821 won't load on top
    shrug
    Actually I tried 821 first and tried multiple times with multiple sachesi versions, gave up and updated to 800/801...that went fine, then now I'm updating the apps to it, hoepfully it shoudl fix the hub issue...We'll see.
    10-18-14 10:04 PM
  20. niceup's Avatar
    Support for Flash apps developed with Adobe Air is being discontinued which leads me to believe that the Flash player in the browser is going away too.
    http://developer.blackberry.com/air/

    Posted by twiddling my thumbs on the mighty Qued! - Channel C003DAB77
    Is it possible to load this leak and the browser bar from a previous build to enable flash?

    Posted via CB10
    10-18-14 10:16 PM
  21. xsacha's Avatar
    Is it possible to load this leak and the browser bar from a previous build to enable flash?
    Browser bar is just an empty shell with a few UI files. The browser has been inside the core OS for a while now.
    10-18-14 10:19 PM
  22. Tater Tots's Avatar
    I know that flash isn't supported on the browser, but does it work with apps that use it?
    10-18-14 10:20 PM
  23. xsacha's Avatar
    I know that flash isn't supported on the browser, but does it work with apps that use it?
    Air and Flash were entirely removed from the OS. So no, nothing can use it.
    10-18-14 10:22 PM
  24. riv's Avatar
    No pin marks yay
    Owh damn

    That's a deal breaker

    Gonna miss my pin watermark

    Posted via CB10
    10-18-14 10:27 PM
  25. ealvnv's Avatar
    Tune In used the Flash Player, it shows this error but still works

    Attachment 307203
    10-18-14 10:30 PM
753 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.800 is LIVE. Download Links here (from Blackberry)
    By xsacha in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 179
    Last Post: 10-27-14, 08:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-21-14, 04:55 AM
  3. Attn Developers.. Will gladly pay $10..
    By AlaJack in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 13
    Last Post: 10-19-14, 10:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 12:21 AM
  5. How do you back up only BBM data using Link?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 05:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD