02-16-15 02:36 PM
753 ... 2021222324 ...
tools
  1. anon721037's Avatar
    Thanks Darcy just loaded on my Z30 working great.

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-19-14 09:23 PM
  2. IGeeve's Avatar
    They should bring back the "try it" option in the notification settings when customizing the profile.

    Z30STA100-5/10.3.1.800 / Rogers
    jope28 likes this.
    10-19-14 09:25 PM
  3. KenV54's Avatar
    Attachment 307540


    Attachment 307541


    Attachment 307544

    Sorry if it's been answered already but:
    Tried it with the above settings and the call would pop up on screen but I could not hear the ringtone. Other than that, it appeared to work correctly, as other alerts - such as BBM - were not coming through.

    Is it weird to anyone besides me that the "Sound" option under the Bedside Mode profile is completely greyed out and can't be changed?

    Posted via CB10 on my VZW STL100-4 running 10.3.1.632
    Right--that is the problem we've been having all along.

    The only workaround so far to getting the phone to 1) ring audibly in Bedside mode, 2) not to have other unwanted audible alerts, and 3) at the same time to have a clock always on the screen in Bedside mode, is to set Notifications to Phone only, the click on the Clock app, swipe down on it and enable bedside mode from the Clock app, not from Notifications. Seems counterintuitive, but that's the way it is, apparently. This seems to be the case even in 800 and 821 in which there are new, additional notification options in the clock app that weren't there in 632. You still have to set Notifications to phone only, then go to the clock.
    10-19-14 09:27 PM
  4. forthperson4's Avatar
    I ended up with a version 10.5.5.7 of bbm with this OS, but the look seems to be as prior to the latest BBM we have in beta zone, which has the previous version's sticker pane.
    And also it seems like all of my programs in beta zone are gone, only left is whatsapp.


    Posted via CB10
    10-19-14 09:29 PM
  5. WWBlondieDo's Avatar
    Camera memory bug... when try to take a picture on any mode other than normal but there is enough memory free.

    Attachment 307513

    Posted via CB10
    Did the non-destructive upgrade through Sachesi, with the newer .800 apps on top and can confirm that camera bug. Downloading the .800 debrick files now so I can extract the camera bar to see if that fixes it. Will report back tomorrow.

    Edit: A hard restart seems to have fixed the camera bug but we'll see how long that lasts...

    Edit 2: Almost 24 hours later and can't reproduce the camera issue - hard restart seems to have fixed it.

    Posted via CB10 on my VZW STL100-4 running 10.3.1.821/800 hybrid
    Last edited by WWBlondieDo; 10-20-14 at 08:51 PM.
    clickitykeys likes this.
    10-19-14 09:42 PM
  6. navneet26's Avatar
    I am facing some problems with the .1418

    1. Wifi signal drop
    ?
    2. Incoming calling screen layout (answer and reject bar not placed at the correct location)

    3. What about blackberry guardian? While installing apk files it is not operating)

    4. Battery life while using Google Maps/ other Android apps?

    Are these problems still in .821 ?

    via ? Z30
    10-19-14 10:18 PM
  7. rav813's Avatar
    Just a point of clarification... 800 is the build that BlackBerry is officially giving out to beta testers; it's also the one that's coupled with Blend if your PIN is white listed.

    Posted via CB10
    10-19-14 10:19 PM
  8. BVB65's Avatar
    Can I upgrade this OS with Sachesi from 10.3.0.1418 with the Z10 4 upgrade file and radio file along with the new apps from 10.3.1.800 or do I also need to install the apps from 10.3.1.634 in order for 10.3.1.821 to work.
    10-19-14 10:32 PM
  9. cletis's Avatar
    Add one more thing to the list of things that don't work in this build: Bridge.

    Note 1: Of course, this is just my result; yours may vary.
    Note 2: Probably intentional; won't play nice with Blend. too bad Blend is still "restricted to internal RIM devices only.
    Note 2.5: Wait a minnit -- whaddya mean, "RIM"? There's no longer any such company, eh?
    1oo1 and nah.uhh like this.
    10-19-14 11:26 PM
  10. blackbird666's Avatar
    I've got a fixed bar for that. I'll add to first post. just need a minute to upload it.

    Yes, the one direct from BB is screwed up, but it was an easy fix.
    Thanks Captain!

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-19-14 11:34 PM
  11. KemKev's Avatar
    The leak is early.
    Check back in a few hours for autoloaders etc.

    If you want to load this, either download the debrick and radio and create an autoloader

    or to "upgrade" nondestructively: download the debrick and radio and extract the app bars from debrock then sideload the debrick, radio and app bars (long way)
    or download th debrick, upgrade(core) and radio , extract the app bars from the debrick then sideload core, radio and app bars.
    Having a senile moment (apologies to the CB seniors )

    So the debrick file is a .bar file which doesn't seem to be recognized by Sachesi or DBBTool so I can extract the apps' bar files. Any ideas why is it this file is not "seen" by either tool?
    10-19-14 11:59 PM
  12. 1oo1's Avatar
    Having a senile moment (apologies to the CB seniors )

    So the debrick file is a .bar file which doesn't seem to be recognized by Sachesi or DBBTool so I can extract the apps' bar files. Any ideas why is it this file is not "seen" by either tool?
    You need to split the debrick and then extract it.
    Check the stickies.

    Posted via Cb10
    KemKev likes this.
    10-20-14 12:04 AM
  13. satchit's Avatar
    Swipe down on the battery icon to make it go away.

    Posted via CB10
    Thanx Mate

    Posted via CB10
    10-20-14 12:16 AM
  14. KemKev's Avatar
    Having a senile moment (apologies to the CB seniors )

    So the debrick file is a .bar file which doesn't seem to be recognized by Sachesi or DBBTool so I can extract the apps' bar files. Any ideas why is it this file is not "seen" by either tool?
    You need to split the debrick and then extract it.
    Check the stickies.
    Thanks Did split the debrick file but also needed to update my DBBTools.
    10-20-14 12:21 AM
  15. tdyhedge's Avatar
    It can also be done using Sachesi also. Throwing that out there, just in case.

    Via my simply amazing ? Q10 10.3.0.1418
    KemKev likes this.
    10-20-14 12:29 AM
  16. marinoe's Avatar
    The whole non-destructive update process is very confusing to me, that's why i always install from autoloader, like i did for 10.3.1.821. Now I can't find 10.3.1.800 autoloader, i really want the new apps, can anyone explain how to install them please?
    10-20-14 12:30 AM
  17. santhoshmanikandan's Avatar
    The whole non-destructive update process is very confusing to me, that's why i always install from autoloader, like i did for 10.3.1.821. Now I can't find 10.3.1.800 autoloader, i really want the new apps, can anyone explain how to install them please?
    Extra apps link is in the first post. Install sachesi in pc open in, click on Install tab and drag and the downloaded apps into it.

    Z10STL100-1/10.3.1.821
    marinoe likes this.
    10-20-14 12:36 AM
  18. chindoberry's Avatar
    I can't save and connect to any VPN profile with this OS on my STA-2.
    (I use Astrill VPN, gateway type Microsoft IKEv2).

    The same setting worked smoothly on the same device, same network, running 10.3.0.1154.
    Finally I decided to install 10.3.0.1418 and now it's working smoothly again.

    Is VPN problem a known issue for this OS?
    10-20-14 12:40 AM
  19. dejavu157's Avatar
    I downloaded the link given in OP for Q10 but after autoloading it, it shows 10.3.1.522.

    what am i doing wron?
    10-20-14 12:42 AM
  20. FrankIAm's Avatar
    I can't save and connect to any VPN profile with this OS on my STA-2.
    (I use Astrill VPN, gateway type Microsoft IKEv2).

    The same setting worked smoothly on the same device, same network, running 10.3.0.1154.
    Finally I decided to install 10.3.0.1418 and now it's working smoothly again.

    Is VPN problem a known issue for this OS?
    Nah, man, I'm sure the people saying there's a VPN problem with the OS in this thread are just lying.
    10-20-14 12:46 AM
  21. damienR's Avatar
    I downloaded the link given in OP for Q10 but after autoloading it, it shows 10.3.1.522.

    what am i doing wron?
    Your not doing anything wrong it's the software release no.
    And the os version is. 821
    10.3.1.821 links LIVE-img_20141020_014701.png

    Posted via CB10
    dejavu157 likes this.
    10-20-14 12:47 AM
  22. littlejackal's Avatar
    If I run the autoloader for Z30 do I also need to load the newer apps from 800? Can I do this through the Chrome extension as a sideload?

    On my Awesome Z30 ? 10.3.0.1418
    You may have already done it but yes, you can do it this way. I just did. Cheers.
    10-20-14 12:48 AM
  23. dejavu157's Avatar
    thank you very much. I didnt mean to ask newbie questions. but i did try like 3 times with 3 diff downloads before i asked.
    10-20-14 12:50 AM
  24. damienR's Avatar
    thank you very much. I didnt mean to ask newbie questions. but i did try like 3 times with 3 diff downloads before i asked.
    No Prob..welcome to crackberry

    Posted via CB10
    10-20-14 12:59 AM
  25. blackbird666's Avatar
    10.3.1.821 has been Installed on my Z30 !!!



    This Leak is better than 10.3.1.632 !!!


    Thanks to all that made it possible...
    10-20-14 01:01 AM
753 ... 2021222324 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.800 is LIVE. Download Links here (from Blackberry)
    By xsacha in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 179
    Last Post: 10-27-14, 08:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-21-14, 04:55 AM
  3. Attn Developers.. Will gladly pay $10..
    By AlaJack in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 13
    Last Post: 10-19-14, 10:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 12:21 AM
  5. How do you back up only BBM data using Link?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 05:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD