02-16-15 02:36 PM
753 ... 1516171819 ...
tools
  1. Gokula Krishnan1's Avatar
    THANKS to every1 who put t together. Cheers!!!

    Posted via CB10
    Paul86 likes this.
    10-19-14 11:09 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    don't want insult your intelligence, but you've done a reboot right? I loaded the. 800 bars on top of this and all my android apps work fine

    Commander and Chief of the Peevishlicious Crew
    Yes I did try the reboot. The apps start to lead but just hang up on the green loading bar. I have waited a while and they just won't open.

    EDIT:
    I guess I didn't wait LONG ENOUGH....now they do open! Thank you for confirming that I did not do something wrong by adding 800 apps over the top.
    10-19-14 11:10 AM
  3. arvind1983's Avatar
    I've had Flash disabled on my Z30STA100-5/10.2.1.3247 for 3 months and haven't had a single issue. Not one.

    Posted from my Z30 on CB10
    People want Flash on BB10, that was one of the reason to buy a BB10 phone. You don't miss flash? well fine good for you.
    10-19-14 11:12 AM
  4. DaFoxGrey's Avatar
    The old escreen trick to force HotSpot activation no longer works, ie.. Load old 10.1.0.32 escreen bar and de-activate the radio tethering check against carrier.
    Loading escreens-10.1.0.32-nto+armle-v7+signed.bar and entering escreen:// in browser gives below:

    10.3.1.821 links LIVE-1upztpq.png
    10-19-14 11:17 AM
  5. damienR's Avatar
    can anyone tell me how to extract the android runtime from 821 to put on my phone? I sideloaded the 800 apps and now none of my Android apps work. I guess I need to reinstall the runtime from 821.....
    Use sachesi and extract it from the autoloader

    Posted via CB10
    jaydee5799 likes this.
    10-19-14 11:17 AM
  6. Radhakrishna Bhandary's Avatar
    Do not know if it happens with all models. A delete of app using the long press on an Icon would deactivate the touch on the entire screen. The only way to resolve this is a reboot i noticed. This is on a Z10 STL -1
    10-19-14 11:21 AM
  7. sayf777's Avatar
    Is there a new cfp file Darcy, xsacha, thurask, or scropion? For some reason If I use a -u load on this OS's signed os and radio it stops the command line (with a windows error message)?

    Posted via CB10
    10-19-14 11:21 AM
  8. pttptppt's Avatar
    The old escreen trick to force HotSpot activation no longer works, ie.. Load old 10.1.0.32 escreen bar and de-activate the radio tethering check against carrier.
    Loading escreens-10.1.0.32-nto+armle-v7+signed.bar and entering escreen:// in browser gives below:

    Click image for larger version. 

Name:	1UPzTpq.png 
Views:	1489 
Size:	142.3 KB 
ID:	307321
    Probably because adobe air apps aren't supported anymore

    Posted via CB10
    10-19-14 11:24 AM
  9. VR6's Avatar
    Hmm upgrade time?

    Z10STL100-3/10.3.1.632

    Posted via CB10
    10-19-14 11:26 AM
  10. habs_fan's Avatar
    10.3.1.821 links LIVE-img_20141019_122924.png

    That's new (at least to me) when you reply to an email it has a purple arrow on that email see first email. I really like that

    When you go into that email it shows the purple arrow on top with the same of when you replied

    Commander and Chief of the Peevishlicious Crew
    Last edited by habs_fan; 10-19-14 at 11:53 AM.
    10-19-14 11:30 AM
  11. tryfe's Avatar
    Crap, can't seem to add any VPNs

    Posted via CB10
    10-19-14 11:30 AM
  12. FabianB's Avatar
    Just observations based on past experience. Everything is subject to change.

    Posted via CB10
    Thanks Darcy. Anyone knows if the WIFI is better than 1418? I would really like to know, only thing keeping me from loading this new OS.

    Posted via CB1.8.2.0
    10-19-14 11:34 AM
  13. santhoshmanikandan's Avatar
    Is there any advantage of installing the new apps from 800. Also can anyone provide other links for those apps as Mega doesn't work in India
    10-19-14 11:36 AM
  14. DLewis13's Avatar
    Loaded 10.3.1.800 and Radio first. Then loaded 10.3.1.821. All went well, think there was a connection problem with Sachesi before.
    Then used autoloader for Radio, OOPS, kaboom. Then I remembered only use autoloader for Radio if you used same for OS.
    So started over with autoloader for 10.3.1.821, installed fine, custom restore, installed fine.
    Only have the 13 newer apps from 800 to load. Thanks.

    That happened to Me =(

    So... Use an Autoloader?... Mmmmmmm I don't know

    Posted via CB for BlackBerry Z30
    10-19-14 11:38 AM
  15. GedZju's Avatar
    transitions lagging anyway on z30 .. is blackberry fix it in official release?

    Posted via CB10
    10-19-14 11:39 AM
  16. bbzak's Avatar
    Woaah!!

    I did a non destructive update thru Sachesi.
    And for the first time in my BB10 leaked OS update experience, I am faced with an issue.
    The hub just disappeared. Tried hard reset a few times. Not yet solved.

    Will read thru the forum and then try further solutions.
    Anybody else had this issue?
    10-19-14 11:40 AM
  17. aTrueBbLover's Avatar
    I just got mine on q5 working fine. Feature like battery saver and hide mode in pics are great. Can't wait to explore more. Have fun!

    BlackBerry Q5 on 10.3.1.821
    10-19-14 11:41 AM
  18. tryfe's Avatar
    Is there any advantage of installing the new apps from 800. Also can anyone provide other links for those apps as Mega doesn't work in India
    You get the cutting edge versions of the bars of course.
    Here's a Bitcasa link for the updated bars from 10.3.1.800: http://l.bitcasa.com/PNTno2KC
    santhoshmanikandan likes this.
    10-19-14 11:42 AM
  19. pttptppt's Avatar
    Woaah!!

    I did a non destructive update thru Sachesi.
    And for the first time in my BB10 leaked OS update experience, I am faced with an issue.
    The hub just disappeared. Tried hard reset a few times. Not yet solved.

    Will read thru the forum and then try further solutions.
    Anybody else had this issue?
    You have to sideload the updated apps and that'll fix it

    Posted via CB10
    10-19-14 11:48 AM
  20. LuVJuGGs's Avatar
    My dad just got the passport and I want BlackBerry blend!


    Posted via CB10
    10-19-14 11:54 AM
  21. KenV54's Avatar
    Having read through all 418 posts to date (probably more by the time I finish writing this one), it seems that this update can be problematic for some people especially if you're trying to do a combination nondestructive update of 821 and 800 apps, that there are no real standout improvements of 821/800 as compared to 632 ("runs smoother," whatever that means), and that no major issues have been solved, like contacts, Flash (may be gone forever), or Blend for non-whitelisted phones.

    The one and only issue I have with 632 (other than the general issues described above) is the Bedside Mode not functioning as it should, that is, it will not give you "phone only" while blocking other audible alerts without doing the somewhat cumbersome workaround I described in one of the 632 threads. That workaround is to put the Notifcations on Phone Only, then click on the Clock icon and pull down in Clock to get Bedside mode and be able to see the clock but to have no audible alerts other than for the phone, and have the phone ring working.

    Does anyone know if Bedside Mode is working the way it should in 821/800?
    PJD642 likes this.
    10-19-14 12:00 PM
  22. Hphv's Avatar
    So far so good. Contact auto merge bug resolved ?

    Posted via CB10
    10-19-14 12:01 PM
  23. anon9111501's Avatar
    Thank you Darcy !

    The last 10.3.1.x leak had following components:
    - Debrik
    - Radio
    - System.signed ( i thought it was a extra swap partition or something )

    Is the System.signed gone with this release or missing ?
    10-19-14 12:05 PM
  24. DLewis13's Avatar
    In Settings at bottom: BlackBerry Hub, click on it, will reload HUB.

    Woaah!!

    I did a non destructive update thru Sachesi.
    And for the first time in my BB10 leaked OS update experience, I am faced with an issue.
    The hub just disappeared. Tried hard reset a few times. Not yet solved.

    Will read thru the forum and then try further solutions.
    Anybody else had this issue?
    10-19-14 12:05 PM
  25. xACiD's Avatar
    Crap, can't seem to add any VPNs

    Posted via CB10
    having the same issue here. anyone have any older vpn bars?

    EDIT: i dont think there is a standalone bar for vpn.. might be part of something else, settings maybe?
    10-19-14 12:06 PM
753 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.800 is LIVE. Download Links here (from Blackberry)
    By xsacha in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 179
    Last Post: 10-27-14, 08:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-21-14, 04:55 AM
  3. Attn Developers.. Will gladly pay $10..
    By AlaJack in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 13
    Last Post: 10-19-14, 10:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 12:21 AM
  5. How do you back up only BBM data using Link?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 05:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD