02-16-15 02:36 PM
753 ... 1112131415 ...
tools
  1. xsacha's Avatar
    Had to use Sachesi 1.2.3, Sachesi 1.9.5 gave me connection errors. After loading Core OS for Z30,
    now on third reboot without me doing anything. After 4th reboot, did a hard reset, OS was not installed.
    Trying to upgrade from 10.3.0.1418 to 10.3.1.821. Thanks.
    How did you use Sachesi 1.2.3? It isn't able to Extract Apps from the debrick and no one has put apps up yet. I guess you extracted using 1.9.5?
    Anyway, I really don't recommend using 1.2.3 anymore if you can avoid it. What errors did you get from 1.9.5?
    bungaboy likes this.
    10-19-14 06:47 AM
  2. joki90's Avatar

    if I am out of os os 10.3.0.1418 wear slidelod core and radio whether it can> ?? or should autoloder
    10-19-14 06:53 AM
  3. Chris Degroote's Avatar
    Gives you hundreds of repeats and when you have hundreds of contacts it takes like half a hour to setup to merge or get rid of duplicates. The transfer copied to and from sim doesn't work properly. For a communications focused phone this should have been resolved by now.


    Attachment 307244

    Posted via CB10
    I only have Blackberry Link ( version 1.2.3.56) on my PC and have sync my outlook contacts with BB Link. No problems with my contacts. I have mentioned in other treads, i guess when you have blakberry desktop software installed on your pc ( Blackberry Blend ) , maybe this can be the problem with the contact app. All go's fine since i removed Blend from my PC. If any one can confirm this fix it would be nice for me to now.
    10-19-14 06:57 AM
  4. altaf.s's Avatar
    cannot enable lock screen notifications on z10 - 100 2. anyone facing the issue ?
    10-19-14 06:58 AM
  5. Hobiano's Avatar
    now i should install autoloader then 10.3.1.800 bars ?! or i dont need to 800 apps ?!
    10-19-14 07:05 AM
  6. prithvi64's Avatar
    Vey smooth on STL-1 Z10 since last 5-6 hrs. Contact issues related to auto linking has been solved in this issue. Now, we can disable auto link option in order to avoid unnecessary linking from social contacts from FB, LinkedIn, twitter etc. Display of contacts has been improved. Overall, good OS to install.
    10-19-14 07:05 AM
  7. ndtuan20's Avatar
    Thank you, I'm using Q5

    Posted via CB10
    10-19-14 07:06 AM
  8. ItsCourage's Avatar
    I'm reading all of these issues, I'll just wait for a 10.3.1.1000+ leak or official which is actually not that far off.

    Posted via CB10
    10-19-14 07:07 AM
  9. jesusortiz's Avatar
    Yahoo something to do this weekend hahaha

    Posted via CB10
    10-19-14 07:08 AM
  10. etnt7's Avatar
    10.3.1.800 has a few newer apps, thanks to mu57afa for the link https://mega.co.nz/#!RR5x3JTZ!OOPN4U...OpUYoVNTBir40s


    build date 10.3.1.800 - 6 oct
    build date 10.3.1.821 - 9 oct
    some apps from 800 are newer then 821 (what was mentioned above)

    these are the newer apps..

    OS_10.3.1.800
    sys.android.shell-10.3.1.110
    sys.android-10.3.1.110
    sys.data.quip.authtokens-10.3.1.855
    sys.escreens-10.3.1.408
    sys.pim.attachments.card-10.3.1.548
    sys.pim.calendar.viewer.eventcreate-10.310.0.225
    sys.pim.calendar.viewer.ics-10.310.0.222
    sys.pim.calendar.viewer.nav-10.310.0.222
    sys.pim.calendar-10.310.0.225
    sys.pim.contacts-10.5.310.446
    sys.pim.email.card-10.3.1.776
    sys.pim.email.composer.card-10.3.1.827
    sys.pim.messages-10.3.1.454


    https://mega.co.nz/#!glpXna5I!N66gE4...Hl6241WSP7mUW8


    Posted via CB10
    10-19-14 07:13 AM
  11. DLewis13's Avatar
    Sachesi 1.9.5 doesn't show progress on Z30 screen. Failed loading the radio file.
    Downloaded fresh bar files for Core OS and Radio file, trying again now.
    Thanks, xsacha. You're always helpful.

    How did you use Sachesi 1.2.3? It isn't able to Extract Apps from the debrick and no one has put apps up yet. I guess you extracted using 1.9.5?
    Anyway, I really don't recommend using 1.2.3 anymore if you can avoid it. What errors did you get from 1.9.5?
    10-19-14 07:14 AM
  12. xsacha's Avatar
    Sachesi 1.9.5 doesn't show progress on Z30 screen. Failed loading the radio file.
    Downloaded fresh bar files for Core OS and Radio file, trying again now.
    Thanks, xsacha. You're always helpful.
    No progress is normal if you are on 10.3. Some bug with the firmware. Look at Sachesi for real progress. You didn't get this with 1.2.3?
    What was the error for when it failed loading radio file? If it's a signature error, that's unrelated to Sachesi -- some other people got that too. You also didn't get this with 1.2.3?
    10-19-14 07:26 AM
  13. jtv1's Avatar
    Gives you hundreds of repeats and when you have hundreds of contacts it takes like half a hour to setup to merge or get rid of duplicates. The transfer copied to and from sim doesn't work properly. For a communications focused phone this should have been resolved by now.


    Attachment 307244

    Posted via CB10
    I remember having this problem on my BB Torch 9800, but I just put up with it and just made calls, if I only had the numbers.
    Then when I upgraded last year March. Within the first 6 months I noticed that happening.
    Lost of numbers, lost of names. Then some would come back but not all.

    Some numbers won't even stay when I add as a new contact, when I write them in or this would happen to contacts already supposed to be in my list.
    Then there is the horrible duplication, sometimes 5 sometimes 20 or 30.

    There was a thread here in CB which have talked about this problem in great length, till we're all tired of asking.

    After spending just over six months clearing up my address book unlinking everything and savings my addresses, the problem has slowed down but it still exist but a lot less frequently. It's still a problem that shouldn't be there.
    Firstly, the device is a phone. There should not be an problem with address books,.
    Everything else smart should come a sharpe.

    Please tell me, this problem has not been fixed in Gold new 10.30.1 OS update.

    jtvberry
    10-19-14 07:26 AM
  14. DLewis13's Avatar
    Tried again with 1.9.5. Radio file error again.
    While sending: qc8960.wtr5-10.3.1.822-nto+armle-v7+signed.bar
    Error: failure 881 required signatures missing (AUTHOR)

    Guess I'm not going to be able to upgrade non-destructive.
    Thanks again, xsacha.

    No progress is normal if you are on 10.3. Some bug with the firmware. Look at Sachesi for real progress. You didn't get this with 1.2.3?
    What was the error for when it failed loading radio file? If it's a signature error, that's unrelated to Sachesi -- some other people got that too. You also didn't get this with 1.2.3?
    10-19-14 07:31 AM
  15. aTrueBbLover's Avatar
    I just download the autoloader. And when I run it it says connecting to bootroom. This screen appear very long nothing move then. Help me

    Via my q5 on 10.3
    10-19-14 07:32 AM
  16. Michael Neubauer's Avatar
    My apologies if I missed the question/answer on previous pages (coffee hasn't kicked in). After install and setup, are settings reset after rebooting?

    Intend to run autoloader after security wipe of OS 10.2.2.1531 on STL100-3.

    Posted via CB10
    10-19-14 07:35 AM
  17. beckzyboi's Avatar
    Should I install this or .800?

    Posted via CB10
    10-19-14 07:36 AM
  18. stooy leown's Avatar
    Gives you hundreds of repeats and when you have hundreds of contacts it takes like half a hour to setup to merge or get rid of duplicates. The transfer copied to and from sim doesn't work properly. For a communications focused phone this should have been resolved by now.

    Posted via CB10
    i dont have this problem at all, never have either. i use gmail for contacts. so when i add that account, boom. all in and no problems. dunno dude.
    10-19-14 07:37 AM
  19. BriniaSona's Avatar
    Mine is stuck on the connecting to bootrom screen.

    Wrong USB apparently.
    10-19-14 07:42 AM
  20. stooy leown's Avatar
    I just download the autoloader. And when I run it it says connecting to bootroom. This screen appear very long nothing move then. Help me

    Via my q5 on 10.3
    happens to mesometime. i usally just reboot and am good to go. something with link for me i think dunno. could try killing of Link and replugging phone.
    10-19-14 07:43 AM
  21. xsacha's Avatar
    Tried again with 1.9.5. Radio file error again.
    While sending: qc8960.wtr5-10.3.1.822-nto+armle-v7+signed.bar
    Error: failure 881 required signatures missing (AUTHOR)
    Yep, so for some reason that radio isn't signed. Blackberry forgot to sign it or something. Sucks
    You can flash radios non-destructively using an autoloader though.
    If you create an autoloader from that radio and flash just that radio, you won't lose anything. It's always an option. You could non-destructively upgrade everything else first.

    By the way, from what I've heard OS 800/Radio 801 doesn't have this signature problem. Also, the apps and code is newer. Always another option.
    10-19-14 07:44 AM
  22. Hobiano's Avatar
    I just download the autoloader. And when I run it it says connecting to bootroom. This screen appear very long nothing move then. Help me

    Via my q5 on 10.3
    remove your phone from usb and fully turn of and wait a minute then open your autoloader and plugin phone to usb cable and turn on phone quickly

    it should be works, if it not you must try to autoloade into another computer
    10-19-14 07:46 AM
  23. Hamilton Guy's Avatar
    Interesting, I restored after using an autoloader, wiping, did a two step restore, settings and media first then the application data and the phone did not restart after the final restore and would not turn on. I had to pull the battery to get it to turn on. All seems well now.
    10-19-14 07:47 AM
  24. mundo472's Avatar
    I just download the autoloader. And when I run it it says connecting to bootroom. This screen appear very long nothing move then. Help me

    Via my q5 on 10.3
    My friend, you must search and read! There are a few threads with specific instructions.
    Back up on Link
    Security Wipe (some do this after loading the new os but this always works for me)
    Close Link
    Click on your leaked is and wait for that "connecting to bootrom"
    Connect your device via USB
    When done, that window will close and device will reboot
    When complete Disconnect and reboot again.
    Go through set up
    Open link, reconnect, and restore
    Some find a better result if they don't restore or if they don't restore the Settings. I find most do OK with a full restore.
    You may need to open bb ppworld and update a,few apps
    Give the device several hours to finish settling in which will include reloading your calendar data, contacts, email, etc.
    High battery drain and sluggishness is normal for the first several hours

    Posted via CrackBerry App
    10-19-14 07:48 AM
  25. ronfc's Avatar
    I just download the autoloader. And when I run it it says connecting to bootroom. This screen appear very long nothing move then. Help me
    Go to Settings > Storage and Access then select Connect to Windows (or Mac if that's what you're using) for USB Connection.
    10-19-14 07:56 AM
753 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.800 is LIVE. Download Links here (from Blackberry)
    By xsacha in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 179
    Last Post: 10-27-14, 08:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-21-14, 04:55 AM
  3. Attn Developers.. Will gladly pay $10..
    By AlaJack in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 13
    Last Post: 10-19-14, 10:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-19-14, 12:21 AM
  5. How do you back up only BBM data using Link?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-14, 05:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD