10-21-14 03:04 PM
33 12
tools
  1. CK Thum's Avatar
    I was having no compose problem with the Hub, until I sent an SMS. Since then the Hub restart each time I click the compose button when in Hub. But compose works when in individual messaging.

    Posted via CB10
    10-21-14 12:47 AM
  2. altaf.s's Avatar
    Opps.....spoke too soon...HUB crashing is back again!

    Gonna go back to 10.3.1.632

    pin:2AB54B6B
    Z10STL100-2/10.3.1.821

    Posted via CB10

    wait for higher builds of 10.3.1, as SDK is still beta and have to wait for SDK to go GOLD
    10-21-14 07:37 AM
  3. awaltens's Avatar
    For me the HUB problem (compose crashes the HUB) started once I activated Whatsapp - I have now removed whatsapp and it seems to work again ...

    ==> I now installed Whatsapp via Snap (Android APP) instead of using the native Whatsapp client and this works for me.

    SOLVED! ;-)
    Last edited by awaltens; 10-21-14 at 09:08 AM.
    abramadhi likes this.
    10-21-14 07:58 AM
  4. abramadhi's Avatar
    For me the HUB problem (compose crashes the HUB) started once I activated Whatsapp - I have now removed whatsapp and it seems to work again ...

    ==> I now installed Whatsapp via Snap (Android APP) instead of using the native Whatsapp client and this works for me.

    SOLVED! ;-)
    You're right. After deleting whatsapp both from my z10 and my wife's z10, hub started to work again.
    10-21-14 12:42 PM
  5. GPuba's Avatar
    It's posted a million times in the OS thread(s). You have to install Core OS, Radio AND the app bars. You can't just install ONE of the bars and expect it to work. Extracting the apps from the debrick is super easy. Downloading the debrick is what takes the longest (it's 1.7Gb) but it is faster than restoring an 8gb backup after an autoloader install. I ONLY do Sachesi updates anymore.
    ABSOLUTELY!!!

    Posted via CB10
    10-21-14 12:44 PM
  6. madh263362's Avatar
    After deleting WhatsApp, hub is working as it should

    Via Awesome Z3
    10-21-14 01:02 PM
  7. Kaacz's Avatar
    I have not Whatsup, but have same problem after use sms from hub.

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...l#post10995305
    10-21-14 01:07 PM
  8. awaltens's Avatar
    I "downgraded" to the .800 leak - but it has the very same issue - as soon as you have whatsapp in the HUB, the hub crashes when you want to compose something.
    10-21-14 03:04 PM
33 12

Similar Threads

  1. 10.3.1.800/821 overlay for 10.3.1.800
    By BlackScorpion3 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 10-21-14, 03:12 PM
  2. Help with new leak 10.3.1.821
    By savelandia153 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 18
    Last Post: 10-21-14, 02:27 PM
  3. Can't connect to pc to install new leak 10.3.1.821
    By savelandia153 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-14, 10:29 PM
  4. OS 10.3.1
    By abhijangir31 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 10-20-14, 09:29 AM
  5. Can't update to newest leak 10.3.1.821!
    By savelandia153 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-14, 12:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD