10-13-14 12:15 PM
49 12
tools
  1. mrjmc99's Avatar
    I was going to throw the 10.3 bar on my phone to see if it fixes the issue with blank or deleted contacts, but I figured I would ask here first to see if it's been tried yet.

    Also, for me it seems that once I add Facebook or LinkedIn it goes crazy with merging turned on. Merging the 2 email accounts I have worked fine from what I could tell.

    Let me know, if not I'll throw it on in the morning and hope for the best.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-06-14 10:26 PM
  2. wehttam's Avatar
    its about the time they fix that issue its pretty annoying and that is something basic i'm looking fwd to a response to your thread as well
    10-06-14 10:38 PM
  3. peeknflow's Avatar
    I was going to throw the 10.3 bar on my phone to see if it fixes the issue with blank or deleted contacts,
    Haven't tried but I'm wondering also. Blank / missing contact info here as well. Are these missing contacts gone for good or do they come back if you reload say 10.3.0?

    Posted via CB10
    10-06-14 11:39 PM
  4. teostar's Avatar
    Haven't tried but I'm wondering also. Blank / missing contact info here as well. Are these missing contacts gone for good or do they come back if you reload say 10.3.0?

    Posted via CB10
    Same issue here. But it seems to only be my outlook accounts disappearing. they come back after reloading the os.

    Posted via CB10
    10-06-14 11:51 PM
  5. Gearheadaddy's Avatar
    Sometimes reloading the same bar fixes issues but not this time...contact list in "phone" app looks okay but not on contacts app...still has some contacts under a different letter group..."D's have "J's" and so on...

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632


    Attachment 303761
    Haven't tried older bar files...
    Last edited by Gearheadaddy; 10-07-14 at 12:41 AM.
    10-07-14 12:29 AM
  6. mitchy_mitch's Avatar
    Is there a contact issue with .634 too?

    Posted via CB10
    10-07-14 12:40 AM
  7. Gearheadaddy's Avatar
    Is there a contact issue with .634 too?

    Posted via CB10
    Good question...don't know.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    10-07-14 12:41 AM
  8. TTBGF's Avatar
    All bb10 os had some form or fashion of a contact issue, about time BlackBerry fixed this.

    Posted via CB10
    anon1727506 and bp22_ca like this.
    10-07-14 12:47 AM
  9. mitchy_mitch's Avatar
    Good question...don't know.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    If its fixed on .634, I'll flash my phone again. I couldn't handle .632 and had to go back to .1154. It was driving me nutz and i kept on loosing numbers everyday.

    Posted via CB10
    10-07-14 01:03 AM
  10. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    Why all the complaint, this is not an official OS and yet you guys keep complaining.. please just stick to the official OS and what till another official OS is released.. then you can complain again..

    Posted via CB10
    10-07-14 03:44 AM
  11. teostar's Avatar
    Why all the complaint, this is not an official OS and yet you guys keep complaining.. please just stick to the official OS and what till another official OS is released.. then you can complain again..

    Posted via CB10
    Dude if u don't have anything constructive to add then don't say nothing.... nobody is complaining. Ppl post their issues and ask if anyone else has it or has found a fix or work around....

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    10-07-14 06:01 AM
  12. GPuba's Avatar
    Leave Link alone (it's the WORST) and back up everything with one of the many backup apps available, such as SMS Backup, Fire Chest Backup, Backup Pro, Contacts Pro, etc. Back them up either to your SD Card, Dropbox, Box, etc.

    That is what I ended up doing. I reloaded the OS, restored everything manually, and everything has been working like a charm.

    Not only that, the manual restore was actually QUICKER and more efficient.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    10-07-14 06:11 AM
  13. mad_mdx's Avatar
    Did you do a security wipe and of course don't use the backup from a previous leak unless you want problems.

    I never had contacts merging... I wish they would lol I also have to manually link them

    Posted via CB10
    10-07-14 06:26 AM
  14. mrjmc99's Avatar
    Security wipe didn't fix on my z10, no restore from backup. I've heard mixed reports of contacts actually being deleted. From what I can tell for me at least just turning off merging seems to bring them back, but unmerged.

    I'm going to load the 10.3 bar on my z10. I'll let you know how it goes

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-07-14 07:18 AM
  15. mitchy_mitch's Avatar
    So, turning off merging contacts solves the problem??? ...... before adding contacts???

    Posted via CB10
    10-07-14 10:11 AM
  16. mrjmc99's Avatar
    The 10.3 bar just force closes. So that didn?t help.

    Turning off merging doesn't really fix the issue, it just prevents for contacts that are fine from going blank. I'm pretty sure it's facebook that is showing blank for me for some contacts.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-07-14 11:24 AM
  17. jonduran86's Avatar
    Why all the complaint, this is not an official OS and yet you guys keep complaining.. please just stick to the official OS and what till another official OS is released.. then you can complain again..

    Posted via CB10
    Contacts app has always been an issue with BB10, on official or leaked OSes
    10-07-14 11:56 AM
  18. taveesh's Avatar
    The contacts app was working like a charm on .1154 only having issues with the .632 build. The blank contacts are not deleted I can see them in my contact list in the email accounts. Can't flash my phone to .634 now as I am flying off tomorrow, do not want to spend the time if it's not fixed.

    Posted via CB10 Z30 OS 10.3.01.396
    10-07-14 12:12 PM
  19. mrjmc99's Avatar
    The contacts app was working like a charm on .1154 only having issues with the .632 build. The blank contacts are not deleted I can see them in my contact list in the email accounts. Can't flash my phone to .634 now as I am flying off tomorrow, do not want to spend the time if it's not fixed.

    Posted via CB10 Z30 OS 10.3.01.396
    I read in the 634 thread it's still busted, but the person said it was fixed by reloading the os, that doesn't really make sense, I'll try it when I get home, maybe I'll throw a security wipe in there too.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-07-14 03:24 PM
  20. ppeters914's Avatar
    So, turning off merging contacts solves the problem??? ...... before adding contacts???

    Posted via CB10
    Where do you turn off merging?


    Posted via CB10
    10-08-14 01:01 AM
  21. steffcip's Avatar
    I have a different contact issue than everyone here in .1154 - sometime the caller name does not show when receiving calls from numbers I have the contact saved, but it shows ok in the call log and in contacts app. This is rarely happening. Never happened with 10.2.1
    10-08-14 06:31 AM
  22. mrjmc99's Avatar
    I have a different contact issue than everyone here in .1154 - sometime the caller name does not show when receiving calls from numbers I have the contact saved, but it shows ok in the call log and in contacts app. This is rarely happening. Never happened with 10.2.1
    I've had that in every build since 10.2 it's annoying, not so much in 10.3+ though

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-08-14 07:03 AM
  23. mrjmc99's Avatar
    Where do you turn off merging?


    Posted via CB10
    Swipe down in the contact app, hit settings

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-08-14 07:03 AM
  24. mrjmc99's Avatar
    After some testing last night I found that the issue is present in 634 as well.

    I've also been able to find that it seems to be related to active sync accounts. When I put my Facebook and gmail in all was well. The second I added my work account I started to get blank contacts.

    Gmail and active sync only work fine, add Facebook then it's broken again.

    I'm going to do some more testing today, one user said they loaded 634, wiped, then loaded 634 and it was fixed. I only loaded 634 and wiped.

    We might just have to wait till the next leak, I think the spotted builds are near 800, I'm sure this has been fixed

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    10-08-14 07:54 AM
  25. Foppa_21's Avatar
    After some testing last night I found that the issue is present in 634 as well.

    I've also been able to find that it seems to be related to active sync accounts. When I put my Facebook and gmail in all was well. The second I added my work account I started to get blank contacts.

    Gmail and active sync only work fine, add Facebook then it's broken again.

    Z30STA100-3/10.3.1.632
    This was my experience as well. My outlook.com contacts were fine, but when I added my work email (Exchange Active Sync) everything was messed up. I think LinkedIn has something to do with it as well as when I added LinkedIn some of outloom.com contacts would disappear (which I think are the "blank" contacts.

    I went back to 1154 for now.

    Posted with my Z10 via CB10
    pepe68 likes this.
    10-08-14 08:10 AM
49 12

Similar Threads

  1. Return key on the passport issue
    By Rawkywilde in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 02-14-15, 10:29 AM
  2. Replies: 187
    Last Post: 10-16-14, 07:25 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 10-09-14, 01:07 PM
  4. Unable to go dark contacts book?
    By hadigunawan in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 10-07-14, 04:47 AM
  5. Contacts in (compose)
    By tacit in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-14, 07:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD