04-22-17 11:05 AM
505 ... 1516171819 ...
tools
  1. JCMM's Avatar
    just noticed that when in desktop mode in the BB10 browser playing youtube videos will revert your volume back to 0 every time you pick a different video.
    03-20-15 09:57 AM
  2. Pdinos3's Avatar
    just noticed that when in desktop mode in the BB10 browser playing youtube videos will revert your volume back to 0 every time you pick a different video.
    No problem here. Just tried it. Desktop mode watch a video volume up. Watch another video, same volume.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    03-20-15 09:59 AM
  3. Bishkin's Avatar
    Too much to read through but I've come across a bug in this OS. In my contacts app, I can no longer search contacts. No matter what input in the search window, it reports "no results".

    Posted via CB10
    This does not happen on my phone, therefore this is confirmed not a bug.
    03-20-15 10:25 AM
  4. Bishkin's Avatar
    just noticed that when in desktop mode in the BB10 browser playing youtube videos will revert your volume back to 0 every time you pick a different video.
    You will be better off to nuke your phone, after that do a wipe and then install with an autoloader.
    03-20-15 10:28 AM
  5. Bishkin's Avatar
    the Camera focus doesnt seem to work withthis version, anyone else having this issue?
    The camera is working fine.
    03-20-15 10:30 AM
  6. Stef St-Denis's Avatar
    Hi all. I am green green green when it comes to Blackberry OS upgrades so please bare with me...

    My Q10 is Enterprise Activated so I have my Personal and Work partitions. Will I be ok if I use Sachesi to upgrade to 10.3.1.2582? Or will it screw up my Enterprise activation?

    Thanks!
    03-20-15 10:34 AM
  7. Bishkin's Avatar
    Update: I rebooted the device, and the issue is now resolved. BlackBerry Assistant works normally now.
    It would be better for everyone if you do that many many times and exhausted all your means to really convince yourself that your phone is not working. There are hundreds of false alarm in this forum. Unlike you they don't even bother to let others know their folly. They are more interested in starting off wild goose chases. And some of them even think their iPhone is a Blackberry.
    03-20-15 10:37 AM
  8. Bishkin's Avatar
    Is anybody facing Sachesi problems not connecting? Did this on two PC's with a Z30 and a Z10. Downloaded Sachesi again and still doesn't connect.
    Attachment 342490

     Z30 STA100-5/10.3.1.2558
    Can I assume this is now working and what's missing was a usb cable?
    03-20-15 10:41 AM
  9. Pdinos3's Avatar
    You will be better off to nuke your phone, after that do a wipe and then install with an autoloader.
    You need to settle down. Asking someone to nuke their phone And do a wipe, is ridiculous. Nuking actually wipes everything from the phone and leaves it 'soft bricked' until you run an autoloader. He woud not be able to even wipe in 'soft brick mode'. An autoloader also wipes your device. I would only do a security wipe, after running an autoloader, if I noticed anything out of sorts. I feel that sometimes doing a security wipe after autoloader can mess things a up as well. Just a heads up. I always do a clean install with an autoloader. Sometimes I'll perform a nuke. But I don't think it's really necessary.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    03-20-15 10:50 AM
  10. JCMM's Avatar
    No problem here. Just tried it. Desktop mode watch a video volume up. Watch another video, same volume.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    I was trying to record on camera this annoying issue but somehow i was not able to reproduce the same behaviour. Guess i might have fixed it by messing around with the settings or so
    Pdinos3 likes this.
    03-20-15 10:51 AM
  11. Bishkin's Avatar
    You need to settle down. Asking someone to nuke their phone And do a wipe, is ridiculous. Nuking actually wipes everything from the phone and leaves it 'soft bricked' until you run an autoloader. He woud not be able to even wipe in 'soft brick mode'. An autoloader also wipes your device. I would only do a security wipe, after running an autoloader, if I noticed anything out of sorts. I feel that sometimes doing a security wipe after autoloader can mess things a up as well. Just a heads up. I always do a clean install with an autoloader. Sometimes I'll perform a nuke. But I don't think it's really necessary.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    It is hardly ridiculous, if the phone is not clean to start off with, an autoloader can only do so much. And then it starts to get ridiculously ridiculous all over again.
    03-20-15 10:58 AM
  12. Pdinos3's Avatar
    It is hardly ridiculous, if the phone is not clean to start off with, an autoloader can only do so much. And then it starts to get ridiculously ridiculous all over again.
    I'm talking about a nuke and a wipe. Totally unecessary. And ridiculous

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    Chris Degroote likes this.
    03-20-15 11:03 AM
  13. Bishkin's Avatar
    I'm talking about a nuke and a wipe. Totally unecessary. And ridiculous

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    That could explain why I find a lot of these "bugs" ridiculous. I tried to find them on my phone but they never show up.
    Chris Degroote likes this.
    03-20-15 11:10 AM
  14. cottonakin's Avatar
    Hi all. I am green green green when it comes to Blackberry OS upgrades so please bare with me...

    My Q10 is Enterprise Activated so I have my Personal and Work partitions. Will I be ok if I use Sachesi to upgrade to 10.3.1.2582? Or will it screw up my Enterprise activation?

    Thanks!
    I also use BlackBerry Balance with Work and Personal and have upgraded many times with no problems. Sachesi is just like an Over The Air (OTA) upgrade so it shouldn't cause any issues.
    03-20-15 11:18 AM
  15. KorChi_JapThai's Avatar
    Camera works perfectly for me much better than before!

    BlackBerry PassportSQW100-1/10.3.1.2582

    Passport 
    I agree.

    БLДКБЭЯЯУ PДSSPФЯT 10.3.1.2582
    blackbird666 likes this.
    03-20-15 12:43 PM
  16. Chris Degroote's Avatar
    I'm talking about a nuke and a wipe. Totally unecessary. And ridiculous

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    I only do a sic wipe and load when i install a different OS number. example 10.3.1.11xx to 10.3.1.13xx and the run the autoloader. When the jump in the OS is small like from 2558 to 2582 i use Sachesi non distructief. Never had big issues. And the last 4 OS leaks i have installed on my Z10 i naver had any bug or problem. Everything works just fine.
    03-20-15 12:58 PM
  17. thedhruvsoni's Avatar
    Any Problem After Update ???
    03-20-15 01:45 PM
  18. blackbird666's Avatar
    I agree.

    БLДКБЭЯЯУ PДSSPФЯT 10.3.1.2582
    The battery!!!! What can I say...it's brilliant.

    OS is like super speed...



    I couldn't be anymore happier.

    Passport 
    KorChi_JapThai and kayuz6 like this.
    03-20-15 02:00 PM
  19. XxWile_E_CoyotexX's Avatar
    Yeah, I thi k I need to blow out my phone. Installing all these leaks has taken its toll :-)

    Posted via CB10
    03-20-15 03:06 PM
  20. sj10689's Avatar
    It would be better for everyone if you do that many many times and exhausted all your means to really convince yourself that your phone is not working. There are hundreds of false alarm in this forum. Unlike you they don't even bother to let others know their folly. They are more interested in starting off wild goose chases. And some of them even think their iPhone is a Blackberry.
    Just chill, dude. I am very busy during the day, and it was just a quirk that I noticed every so often. It didn't really bother me enough that I was actively looking for a solution at the time. I was convinced that this issue was directly related to the OS update, which is why I posted about it. But in case anybody else has this same issue, I only left the post up there, so that they will know how to resolve it. (There were no other posts that I could find that referred to this happening, and yes, I do check before posting.)

    This issue in particular was somewhat important, because when I set an alarm with the Assistant yesterday, it set it to AM instead of PM, and I had no voice confirmation of that. Luckily, I caught that discrepancy before I pressed 'Save'.
    03-20-15 03:07 PM
  21. kayuz6's Avatar
    The battery!!!! What can I say...it's brilliant.

    OS is like super speed...



    I couldn't be anymore happier.

    Passport 
    yeah really well done update, Blackberry surprise me
    blackbird666 likes this.
    03-20-15 04:21 PM
  22. ralfyguy's Avatar
    I actually noticed that all 10.3 builds I had use more power than 10.2. Idle and using it.
    Fir example phone calls use about 1.5W versus about 0.75W on 10.2.
    Idle used to be about 0.07W on 10.2 versus 0.10 - 0.30W in 10.3 builds.

    Posted via CB10
    03-20-15 04:56 PM
  23. Naziem13's Avatar
    Can I assume this is now working and what's missing was a usb cable?
    Nope this happened with two different phones on two different PC's on two different locations. The 3rd time it worked but on an 3rd pc. So I think pc problem or phone problem. Or Sachesi is using to much CPU the other two PC's. I dunno.

     Z30 STA100-5/10.3.1.2582
    03-20-15 07:46 PM
  24. redeemer01's Avatar
    Camera works perfectly for me much better than before!

    BlackBerry PassportSQW100-1/10.3.1.2582

    Passport 
    It still connects the truth is it is blinking green when autoloader is running but after 100% is done the auto loader will just close and my led will turn Red for a while and it will gone
    03-20-15 08:09 PM
  25. anon(9208252)'s Avatar
    It still connects the truth is it is blinking green when autoloader is running but after 100% is done the auto loader will just close and my led will turn Red for a while and it will gone

    Are you sure you have the correct loader,
    03-20-15 08:10 PM
505 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. Replies: 33
    Last Post: 06-27-15, 03:19 AM
  2. New update 10.3.1.1779 for all blackberry dvices..
    By snoop tiger in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 29
    Last Post: 03-22-15, 04:20 PM
  3. How can I get the BlackBerry os 10.3.1 for my Z10 stl100-1?
    By Paul Mndima in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 03-17-15, 05:10 AM
  4. Minor bug in 10.3.1
    By vhl71 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 02:32 PM
  5. BlackBerry OS 10.3.1.2576 update files now available for download
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-15, 01:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD