02-09-15 06:49 AM
271 ... 7891011
tools
  1. petertinh's Avatar
    Could someone send me the link for the 10.3.1.2072 ?Thanks.

    Posted via CB10
    #post 1

    Posted via my Passport on OS 10.3.1.2072
    01-23-15 04:01 PM
  2. Ajay Chopra1's Avatar
    #post 1

    Posted via my Passport on OS 10.3.1.2072
    Post#1 updated for someone who does not know.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-23-15 08:49 PM
  3. ma678's Avatar
    Zero issue with this leak. Autoload without restore. So far so good.

    Posted via CB10
    01-24-15 01:55 AM
  4. TX3's Avatar
    Radio problem

    Posted via CB10
    Same problem too on my Q10. I don't know why?

    Posted via CB10
    01-24-15 02:39 AM
  5. anon(9155131)'s Avatar
    No issues until now after maybe 10 days on 2072. The phone seems to need 1/2 days to be optimal, but I find this leak very stable.


    Posted via CB10
    01-24-15 04:52 AM
  6. arie pranoto's Avatar
    No issues on 2072 after 1 week very stable

    Z30 10.3.1.2072

    Posted via CB10
    01-24-15 11:21 AM
  7. killianb's Avatar
    I've been running this leak on my Q10 for a few days now, and I couldn't be happier with it. I've been using my phone a lot and I've not run into any issues yet, and battery life is about what I would expect to get.

    Posted via CB10
    01-24-15 12:32 PM
  8. Luis Figueroa4's Avatar
    No issues whatsoever on my Z10 on VZW. Big improvement.

    Posted via CB10
    01-24-15 07:52 PM
  9. Naziem13's Avatar
    Could someone send me the link for the 10.3.1.2072 ?Thanks.

    Posted via CB10
    https://kpodsm.wordpress.com/2015/01...blackberry-10/

    Z30 STA100-5/10.3.1.2072
    01-24-15 08:01 PM
  10. Naziem13's Avatar
    I'm facing problems with mobile Hotspot. Keep asking to fill in password when activating

    Z30 STA100-5/10.3.1.2072
    01-25-15 12:20 AM
  11. BlackBerryMalaysia's Avatar
    fine just sometime battery overheat
    01-25-15 01:04 AM
  12. etorius's Avatar
    With my Q10, sound notification very low.... after that not problem....

    Posted via CB10
    01-25-15 01:18 AM
  13. arifbsantoso's Avatar
    Better battery life. Better radio.

    So far is the best leaked OS.

    Posted via CB10
    01-25-15 01:20 AM
  14. dna47's Avatar
    Upgraded my z30 a week ago, did a full restore, was running.10.3.1.1154 before. For the first couple of days my battery was crap, but now I'm getting 3-4 hours more on average, my android notifications are working properly, device monitor is FINALLY working.

    But LTE signal seems weak, but other than that it's working great and I'm loving the fact that I don't have to charge my phone at 8PM like I had to since running the first 10.3 leak some months ago!

    Posted via CB10
    01-25-15 01:22 AM
  15. adithyachicky's Avatar
    Best leak ever. Excellent battery life, fluid and fast ui. Z10 st 100-1. Autoloader without restore.

    Posted via CB10
    01-25-15 02:59 AM
  16. vinniesworld's Avatar
    Why would I post that I'm having no issues? Just out of interest lol. If you don't hear from me then you know things are all good
    01-25-15 04:43 AM
  17. H4zN's Avatar
    SIC wiped Classic, loaded ClassicSQC100-1/10.3.1.2072, fresh install without restore and set up everything. Everything's lovely about this, battery life has improved a lot from 10.3.1.1154, which was my biggest gripe. And its smooth as butter!

    Posted from the 'Classy' Classic!
    01-25-15 04:54 AM
  18. ozziebb10's Avatar
    Been running 10.3.1.2072 from 10.2.1 for two weeks now and working very well. Love the new OS. Very clean. Autoloaded then security wiped then full restored (minus runtime and BlackBerry native apps) and no issues. Using Z10 STL100-3 on Telus. Contact groups and BBM groups didn't restore but no biggie. JTune won't run on 10.3.1. Android notifications still don't work in Remind. No biggies.

    Overall no regrets upgrading. My first leak upgrade went flawless!!! This is a very stable leak after two weeks.

    Posted via CB10
    01-25-15 09:26 AM
  19. JoBudden's Avatar
    Jo, did you do your vvm fix? Are you using the radio that came from this leak?

    Posted via CB10
    Sorry for the late response but yes and yes lol

    Posted via CB10
    01-25-15 11:34 AM
  20. Khizer Hayat2's Avatar
    I am so happy with this leak and have only one problem that my text messages and call history isn't staying for more than a few days. Is this a bug or I am missing something

    Zee Ten STL One Hundred - One
    01-25-15 02:05 PM
  21. killianb's Avatar
    I am so happy with this leak and have only one problem that my text messages and call history isn't staying for more than a few days. Is this a bug or I am missing something

    Zee Ten STL One Hundred - One
    Think it must be a bug - I haven't noticed any issues with call or SMS logs.

    Posted via CB10
    01-26-15 02:56 AM
  22. Nasan1's Avatar
    Installed 2072 a bit over 24 hours ago. Previous OS was 10.3.0.908. Absolutely no problems or issues. Did not do any form of a restore, just entered all of the various accounts that I use. The system repopulated all of the apps with no problems. The camera runs great, no issues with focus or usability. There are some definite tweeks to the GUI. A new app for storing Passwords is included. The browser is definitely faster. Great OS!!
    01-27-15 03:21 AM
  23. VIP30's Avatar
    Screen Flickers QUICK Workarounds :

    Solution 1.
    Turn OFF Rotation Lock.
    Tilt your device to landscape.
    or
    Solution 2.
    Close the app.
    Re open the app.
    or
    Solution 3.
    Reboot.

    RedBlackBeast
    Last edited by VIP30; 01-27-15 at 04:41 AM.
    01-27-15 04:20 AM
  24. 944S's Avatar
    So I loaded up .2072 on my Q10. The initial boot took a while and ended at 100% as expected. Then it just stayed there and reboot and the whole process started again. I tried to leave the phone plugged in and restore to factory settings, but the phone would just reboot and I could not get a stable connection. The phone just keeps booting to 100% and restarting. I do not see the home screen at all.

    Did anyone run into this problem? How would one go about fixing this?
    Thanks a bunch in advance.
    Wrec likes this.
    01-27-15 07:39 PM
  25. kbz1960's Avatar
    So I loaded up .2072 on my Q10. The initial boot took a while and ended at 100% as expected. Then it just stayed there and reboot and the whole process started again. I tried to leave the phone plugged in and restore to factory settings, but the phone would just reboot and I could not get a stable connection. The phone just keeps booting to 100% and restarting. I do not see the home screen at all.

    Did anyone run into this problem? How would one go about fixing this?
    Thanks a bunch in advance.
    Sure you got the right file?
    01-27-15 08:14 PM
271 ... 7891011

Similar Threads

  1. Why don't I have sound on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-15, 12:30 AM
  2. New law requires user permission to install software
    By northsixty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-15, 07:18 PM
  3. Voice recorder in 10.3?
    By wayneholbrook in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-15, 05:55 PM
  4. Why no Google play support?
    By Hulk123 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-15, 05:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD