02-09-15 06:49 AM
271 ... 678910 ...
tools
  1. zambi82's Avatar
    I loaded this OS and did a full restore from 10.3.1.1154, which resulted in me being unable to open android notifications. So I ran the autoloader again, this time with no restore and everything is running great. Much snappier. No keyboard lag like on 1154. Very happy

    Z10 STL100-3 | OS 10.3.1.2072
    01-20-15 12:34 PM
  2. Sator's Avatar
    How much time it tookto do a sic multiwipe?

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    Around 6 minutes.

    Sent from my Z30
    01-20-15 10:35 PM
  3. Ajay Chopra1's Avatar
    Around 6 minutes.

    Sent from my Z30
    I heard before that it takes hours to complete.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-20-15 11:24 PM
  4. rinku198611's Avatar
    I like this build. Everything running smoothly.

    Posted via CB10
    01-21-15 12:32 AM
  5. sdgandhi's Avatar
    Hello, I installed it on my Q5. I wiped the phone & did a fresh install , then restored data... but again I got Device Memory full though except Misc folder in which whatsapp had 1.76GB of backup data other folders were empty.

    How do I find solution for device memory full.... file manger shows 10MB free only though i don't see any other data.
    01-21-15 01:05 AM
  6. Gearheadaddy's Avatar
    I find those Findings and Fixes thread useless. Don't get anything from those.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    Well since you have no idea what the difference between a security wipe and multiwipe is, you probably won't understand the findings and fixes either. That thread IS useful to a lot of other people. I'm sorry if it doesn't help you. Study more and you may have better luck in the future.

    Crackberry Genius on Verizon Z10/10.3.1.1949
    01-21-15 01:15 AM
  7. Sator's Avatar
    I heard before that it takes hours to complete.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    You can post your questions over here: http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=909209

    Sent from my Passport
    01-21-15 01:41 AM
  8. DBCampbell2's Avatar
    I am very pleased with .2072. Not only have I found no issues, I have noticed significant benefits, not least of which is improved battery life. I was previously running .1097 , and consistently got 28+ hours between charges. With .2072 my battery life has doubled, having to charge only 3 times since installing it a week ago. You can see further comments about my upgrade procedure and a screen shot of 2+ days of runtime on my posts in the Findings and Fixes thread, pages 8 and 10.
    01-21-15 01:52 AM
  9. zephryn's Avatar
    Been running this leak on my z10 stl 3 for the last 24 hours. No restore, no issues. I have my contacts synced with outlook.com and once they were all downloaded I noticed some that looked like duplicates within the same list. I unmerged existing contacts and then re-merged and rebooted. Now it's back to normal.
    01-21-15 05:55 AM
  10. Delbert WB's Avatar
    T-Mobile STA100-5; loaded leaks up to .2072. Liking this. Stable since 1/14/15. Pretty much trouble free. Phone coverage seems a little better than .1949/939 Radio. I work in a good signal, live with a WEAK signal (west of Oklahoma City). Am tempted to go back to 10.2.1 so I can now watch what happens with reception, now that I have successfully installed different leaks. If unsatisfied with that, I would happily come back to the .2072, as I still have the executable file. By the way, you all have made taking the risk of loading a leaked OS seem much more controllable than I would have thought. Thanks very much for that! Delbert
    01-21-15 07:22 AM
  11. dragon1234's Avatar
    Installed the leak 1 week ago, did a full restore of my backup (minus the system and an android run time).
    All works perfect on Telus network except some screen flickers sometimes.

    Couldn't be happier.
    01-21-15 08:22 AM
  12. PatrickMJS's Avatar
    Running beautifully here!!!
    01-21-15 02:46 PM
  13. Roberto Felesie's Avatar
    Working great on my passport and z10 so far no issue on it

    Posted via CB10
    01-21-15 04:18 PM
  14. kmack76's Avatar
    Z30...running since last Thursday. No issues so far.

    #knocksonwood#

    Posted via CB10
    01-21-15 05:07 PM
  15. PatrickMJS's Avatar
    This is my 3rd day on 2072 and haven't come across one issue.

    All apps running fine, including my Android apps, which seem to be snappier all of a sudden.

    Previously my Z30 was on 1154.

    I did a custom backup using Link. Then I did a security wipe. Then I installed 2072. Started up the phone, went thru the initial setup steps, including my BBID, and accounts, various apps from BBW, sideloaded Snap, downloaded and reinstalled Instagram etc. Then I ran the Link restore process and boom, all is back and working ever so sweetly.

    Posted via CB10
    01-22-15 07:10 PM
  16. billsterjito's Avatar
    This build I great! Been days now...no issues that I have come across.

    My berry keeps getting better...Z10 since Feb 2013
    01-22-15 07:29 PM
  17. Gray's Avatar
    I've been using it for a week now and it's been running well. No problems found.
    01-22-15 07:41 PM
  18. Philip Stenjajev's Avatar
    I like the leak a lot. I had my classic for a day running the stock 10.3.1.1154 I believe it was and it was having the same issues with opening android apps as my z30 did occasionally, but they never opened on the classic. So that same night I loaded the leak and I have to say I like it a lot. I've been running it for...5 days give or take. I don't notice any lags on the phone and I haven't had any other (noticeable) problems. It's pretty fantastic!

    Posted via CB10
    01-22-15 08:43 PM
  19. M--Canuck's Avatar
    I'm getting occasional flicker on my Passport. Anyone else?


    Posted via my magnificent Passport
    01-22-15 09:07 PM
  20. VIP30's Avatar
    I'm getting occasional flicker on my Passport. Anyone else?


    Posted via my magnificent Passport
    Now yes, wasn't for the first 6 days...
    STA2 & STL1 still flawless...

    RedBlackBeast
    01-22-15 09:44 PM
  21. Lovendetta's Avatar
    It's definitely the best OS/Leak I've used so far, unfortunately I'm waiting on my third replacement unit since this one's space bar is sort of "stuck"..
    Besides the hardware issue everything is running perfect. I try to keep everything possible on my SD card and clean install everything. Always did, always will. Well, I did one Blitz Update and then got the green screen flickering so I assume best bet is to always autoload, wipe and clean install with a few hard resets in the first couple of days. Has worked perfectly for me this way since the first BB10 Leak dropped for my z10 back in early 2013..

    Posted via CB10
    01-23-15 10:18 AM
  22. texn884's Avatar
    so far so good on the Beast
    01-23-15 10:31 AM
  23. chinmay007's Avatar
    No issues as such. But no significant changes since last leak. Overall a good stable release.
    01-23-15 01:09 PM
  24. cb64800's Avatar
    Not bad (BlackBerry Passport) !


    10.3.1.2072 users having no issues post here please..!-img_20150123_201911.png

    Posted via CB10
    01-23-15 01:21 PM
  25. miljo75's Avatar
    Could someone send me the link for the 10.3.1.2072 ?Thanks.

    Posted via CB10
    01-23-15 03:26 PM
271 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Why don't I have sound on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-15, 12:30 AM
  2. New law requires user permission to install software
    By northsixty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-15, 07:18 PM
  3. Voice recorder in 10.3?
    By wayneholbrook in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-15, 05:55 PM
  4. Why no Google play support?
    By Hulk123 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-15, 05:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD