02-09-15 06:49 AM
271 ... 45678 ...
tools
  1. ArsenG's Avatar
    Just installed the autoloader,, much better than 1154 .. No issues so far..
    01-17-15 02:32 PM
  2. RAYHER's Avatar
    Aquila non capit muscas.
    BigBadWulf likes this.
    01-17-15 02:52 PM
  3. ffredzz@yahoo.com's Avatar
    No issues here
    01-17-15 03:11 PM
  4. nbaliga's Avatar
    12 hours in, all is well on my Passport on AT&T
    Installed over 1154, no restore

    It feels like a release quality, mature OS:

    Keyboard swiping especially to bring up virtual keyboard is way better than 1154. Previously, I would have to swipe twice sometimes.
    Double swipe on wake is fixed
    Scrolling feels more responsive
    Camera is much improved, not perfect, but if this were the best we will get on the Passport, it would be acceptable to me.
    Haven't noticed any flickering, though I would only see it once a week on 1154


    Posted via CB10
    01-17-15 04:17 PM
  5. moyah8's Avatar
    Placed on SQN100-3 via Autoloader (obtained from Mega).

    Did not do a restore. Started from scratch, and all is working great. No problems noted.


    Posted via CB10 powered by ClassicSQC100-1/10.3.1.1154
    01-17-15 04:50 PM
  6. BigBadWulf's Avatar
    Please guys post your devices you are running on please. Let's make all.this simple. Installing a leak should not be a counfusing task anymore.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    Loading a leak should be a do if you dare task, always and forever.
    01-17-15 05:48 PM
  7. MobileMadness002's Avatar
    Srry but this is off topic......howz the windows 10 technical preview btw??

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    Not too sure if it is a coincidence or not, but I lost 2 hard drives last night. Thankfully my machine has 7. That being said, it is not bad actually. Something I never used before, storage spaces, works rather well and from a novices pov, it will make things a bit easier than having to determine between raid 0,1,5,6,10. The apps themselves work very quickly, more so than on win 7. Speedfan no longer works so I will need to look for a hardware fan controller now.

    Win 10 uses your Hotmail account much like Google uses your Gmail account. The whole installation seems to take a lot less space than 7, I have not installed office 2012 still.

    Just started using like 5 days ago. Liking it though.

    Posted via CB10
    01-17-15 06:14 PM
  8. Vorkosigan's Avatar
    Forgot to add - a couple of android apps I had been unable to use on 10.2 seem to be running much better.

    Posted via CB10
    01-17-15 06:17 PM
  9. dieselman89's Avatar
    Everything has been running great on my Z30 so far.

    Powered by BlackBerry 10
    01-17-15 06:28 PM
  10. HarknessMainten's Avatar
    No issues, battery life seems improved

    Posted via CB10
    01-17-15 07:55 PM
  11. anon(9208252)'s Avatar
    I'm getting really bored with this OS. It's running so good I have nothing to complain about.

    Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    ppeters914 likes this.
    01-17-15 08:02 PM
  12. Jon Ryder's Avatar
    It's working fine on my Q10, no bugs effecting anything I've done in the last week

    Posted via CB10
    01-17-15 08:04 PM
  13. Sanjoov's Avatar
    No glitches while scrolling or swiping.

    Are you facing any kind of glitches while scrolling or swiping?
    I am facing many of those...other than that everythings fine.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'


    Posted via CB10
    01-17-15 08:28 PM
  14. Ajay Chopra1's Avatar
    No glitches while scrolling or swiping.





    Posted via CB10
    Did you attempted a security wipe after the autoloader.....and do SIC mutilwipe really helps or we could mobe on without it too?

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-17-15 11:30 PM
  15. torcheredsole56's Avatar
    Security wiped (first in long time), ran cfp nuke -a and then autoloaded. No restore. No phone or sms issues on VZW Z30. No issues at all so far. Runs very well and smooth. Camera working well. Focus seems a bit slower but more precise.

    Posted via CB10
    01-17-15 11:59 PM
  16. modbro's Avatar
    Passport
    From.1016
    Quick Backup
    Autoloader
    Restore
    All has been fine. No issues

    Posted via CB10
    01-18-15 12:09 AM
  17. HarryDragon's Avatar
    My device is good. One thing that I miss from my z10. WiFi is stronger in z10. Even both runs on same OS.

    Posted via CB10
    01-18-15 12:23 AM
  18. kbz1960's Avatar
    Just installed earlier. Verizon Z30. Everything seems fine. No calling or text issues. The last leak I had to install the 1005 radio to fix calling and text issues.

    Edit: I didn't restore anything.
    anon(9208252) likes this.
    01-18-15 06:15 PM
  19. ptmh's Avatar
    All well on my Z10 On VZW. Flashed new radio, side loaded carrier data bar all into 1949. Every thing I use, including android apps seem fine. Happy with it. Battery life on a function of the apps I use. Solid signals on WiFi and carrier, generally 4G LTE.

    Posted via CB10
    01-18-15 06:41 PM
  20. dynot's Avatar
    Sorry for the noob question but when you guys say without or no restore what exactly are you referring to? I usually use an autoloader and restore my contacts and documents from my Firechest backup. Is that the type of restore you're talking about?
    01-18-15 07:10 PM
  21. hamsterwheel's Avatar
    Sorry for the noob question but when you guys say without or no restore what exactly are you referring to? I usually use an autoloader and restore my contacts and documents from my Firechest backup. Is that the type of restore you're talking about?
    No they are referring to a restore from Link. Doing it your way is fine.
    kbz1960, anon(9208252) and dynot like this.
    01-18-15 07:11 PM
  22. BigBadWulf's Avatar
    Doing a restore from Link is almost always fine too. Just keep the last known successful backup until the next. I've had one issue in two years, upgrading at least monthly.
    PatrickMJS likes this.
    01-18-15 07:16 PM
  23. hamsterwheel's Avatar
    Doing a restore from Link is almost always fine too. Just keep the last known successful backup until the next. I've had one issue in two years, upgrading at least monthly.
    True, but some have issues, so that's why they were suggesting no Link restore. No harm in trying it though. Might be fine and no issues . Each device behaves different I find.
    kbz1960 and anon(9208252) like this.
    01-18-15 07:55 PM
  24. BigBadWulf's Avatar
    True, but some have issues, so that's why they were suggesting no Link restore. No harm in trying it though. Might be fine and no issues . Each device behaves different I find.
    True too, but I'm willing to bet, most who recommend no restore have never even done one themselves.
    01-18-15 09:14 PM
  25. QWKSNKE's Avatar
    Loaded early today on my vzw z10. So far so good.
    My display seems more crisp compared to 1949. Definitely smoother

    STL-4. 10.3.1.1949
    01-18-15 09:43 PM
271 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Why don't I have sound on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-15, 12:30 AM
  2. New law requires user permission to install software
    By northsixty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-15, 07:18 PM
  3. Voice recorder in 10.3?
    By wayneholbrook in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-15, 05:55 PM
  4. Why no Google play support?
    By Hulk123 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-15, 05:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD