02-09-15 07:49 AM
271 12345 ...
tools
  1. Ajay Sundar's Avatar
    Fine out here.

    Posted via CB10
    01-16-15 08:09 AM
  2. cchilderhose's Avatar
    Fine here on Passport with custom full restore. No flicker and radio seems better than previous 1154 build also.

    Posted via CB10
    01-16-15 08:13 AM
  3. Poncherelly's Avatar
    Running for just under 24 hours on my Z30STA100-5/10.3.1.2072 and no issues to report. Did the installation, a security wipe(only because I forgot my device password lol) and did a full restore.

    If all leaks went this well I would install them day one!

    Posted via CB10
    spinrite likes this.
    01-16-15 08:22 AM
  4. Legal Eagle's Avatar
    For those on the Passport coming from .1154 who are happy with this build.

    How is the radio in this build signal strength wise for both Mobile Network and WiFi ?

    Thanks in advance
    01-16-15 08:31 AM
  5. templar1164's Avatar
    Been running it on my Z30 since it dropped. All good here. No problems at all. Very happy

    Posted via CB10
    01-16-15 08:32 AM
  6. munitqua's Avatar
    Blackberry Z10-2

    Upgraded from 10.3.1.1154. Working flawless. Especially smooth, too.

    Autoloader -> full restore except BB Runtime & system apps
    01-16-15 08:35 AM
  7. jdesignz's Avatar
    Working fine here. Well, there's still flicker issue but just minimal due to installing tons of apps at once. All in all, battery is amazing after successful reload (clean install).

    I made my own autoloader, if you want to try it just hit the link on my siggy ↓↓↓

    ₱asaporte₱ilipinasSQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 08:42 AM
  8. Trini-34's Avatar
    Seems to be working fine! I have it installed on the Passport and the Z30 (yes I give up on flash on the Z30 for this OS and I am happy so far). I did not see anything really new on this OS. I never do a restore always a clean install and reload all accounts... No issues there.
    01-16-15 08:43 AM
  9. Legal Eagle's Avatar
    Working fine here. Well, there's still flicker issue but just minimal due to installing tons of apps at once. All in all, battery is amazing after successful reload (clean install).

    I made my own autoloader, if you want to try it just hit the link on my siggy ↓↓↓

    ₱asaporte₱ilipinasSQW100-1/10.3.1.2072
    How's the new Radio signal wise compared to .1154 ?
    01-16-15 08:47 AM
  10. boody78's Avatar
    So far so good. Haven't ran into anything yet.

    Z30STA100-3/10.3.1.2072

    Posted via CB10
    Jo, did you do your vvm fix? Are you using the radio that came from this leak?

    Posted via CB10
    01-16-15 08:52 AM
  11. Saxor1's Avatar
    no issues there
    01-16-15 08:54 AM
  12. ceckland's Avatar
    Device: Passport
    Method: Autoloader
    Restore: No
    Security Wipe post install: Yes

    I have only one issue:
    After unlocking the device using a password...
    The Calendar application active frame is highlighted in blue... I will try to get a screenshot next time this occurs.
    It should also be noted that I also always have the Calendar active frame in the top left corner, as if it was the first app opened.
    I'm not sure if it's an issue with the Calendar application or with the OS highlighting the first active frame.

    I haven't used a classic, but I'm wondering: can you navigate active frames using the track pad? It's almost as if that's what's going on here...
    Attachment 327756
    Last edited by ceckland; 01-16-15 at 10:22 AM.
    01-16-15 09:03 AM
  13. quadcells's Avatar
    For those on the Passport coming from .1154 who are happy with this build.

    How is the radio in this build signal strength wise for both Mobile Network and WiFi ?

    Thanks in advance
    Yes, very much.
    Radio seems great, a least the Bluetooth is flawless so far.
    Legal Eagle likes this.
    01-16-15 09:06 AM
  14. saxxman's Avatar
    Jo, did you do your vvm fix? Are you using the radio that came from this leak?

    Posted via CB10
    I did Jo's VVM fix with this leak, on my Z30. All seems well so far. But I haven't really put it through it's paces yet.
    01-16-15 09:20 AM
  15. Chad_Fortuin's Avatar
    Been a day so far no complaints as yet. Quite smooth


    From my STL100-1 10.3.1.2072
    01-16-15 09:38 AM
  16. hobgoblin1961's Avatar
    Device: Passport

    I haven't used a classic, but I'm wondering: can you navigate active frames using the track pad? It's almost as if that's what's going on here...
    Yes your guess is correct on the Classic you can flick around between the active frames and pages via the track pad. I was irritated about this blue overlay but got used to it by now.
    So yes instead of swiping and smearing on the screen you can actually do almost everything navigating with a thumb on the track pad one handedly.
    The highlight disappear by taping on the desktop some where

    Posted via BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    Last edited by hobgoblin1961; 01-16-15 at 09:59 AM.
    01-16-15 09:42 AM
  17. ceckland's Avatar
    Yes your guess is correct on the Classic you can flick around between the active frames and pages via the track pad. I was irritated about this blue overlay but got used to it by now.
    So yes instead of swiping and gooing on the screen you can actually do almost everything navigating with a thumb on the track pad one handedly.
    The highlight disappear by taping on the desktop some where

    Posted via BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072

    Okay...
    So it seems like this is a 10.3.1.2072 issue then.
    I mean, this should be unique to the Classic OS, right? We shouldn't have this form of selection showing up on the Passport.

    Has anyone else had a similar issue?
    01-16-15 09:57 AM
  18. hobgoblin1961's Avatar
    Okay...
    So it seems like this is a 10.3.1.2072 issue then.
    I mean, this should be unique to the Classic OS, right? We shouldn't have this form of selection showing up on the Passport.

    Has anyone else had a similar issue?
    Oh yes looks like that you are right because it shouldn't be showing up on any other devices other than the Classics

    The sample as it would looks like.
    Got the very same leak version running on a Z10 as well but this blue overlay don't show up there must be a Passport issue.
    As far as I know the Passport by reading about it, you can use the keyboard for swiping, may this works similar to the track pad too.

    10.3.1.2072 users having no issues post here please..!-img_20150116_160023.png

    Posted via BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    01-16-15 10:04 AM
  19. joeldf's Avatar
    Z10 Stl-3 on AT&T network.

    Autoloader.

    No security wipe at all, just ran the autoloader over 1154.

    Did a custom restore from backup. Most apps and all settings. Media was all I skipped - doing that manually instead.

    So far, no issues. Runs smooth. Got my work exchange account and home IMAP account syncing fine. Wi-Fi works fine. Mobile signal is fine. Android apps work fine. No complaints about notification volume. In fact, I never noticed a difference when using the prior leaks either.

    Volume adjustment has been fixed. That was the only real issue I had with the previous leak.

    Posted via CB10
    01-16-15 10:07 AM
  20. cb64800's Avatar
    No issue for the moment.

    Passport. No wipe, no restore.

    Posted via CB10

    Edit: oups... Flicker once in an app (BeWeather Pro).
    Last edited by cb64800; 01-16-15 at 03:35 PM.
    01-16-15 10:15 AM
  21. Blacklatino's Avatar
    Yep. No issues on my Z30 as well. No problems with the Autoloader. Also, I agree. If I had an issue with reinstalling apps and there were no alternatives.....I wouldn't upgrade.
    01-16-15 10:18 AM
  22. Rustybronco's Avatar
    Works great on my Q10. The only thing I don't like since installed the first 10.3.1 is the lower volume of the notifications.

    Visit my BBM Channel - C000E96F6
    Lower notification volume than was in 10.3.1.1949+1154(hybrid)?

    On one of my Z10's I'm running 10.3.1.1949+1154 and it is comparable in volume to my other running 10.2.X.X
    Last edited by Rustybronco; 01-16-15 at 11:29 AM. Reason: e>i
    01-16-15 10:21 AM
  23. bintaro_gw's Avatar
    Working fine on my STL100-2 .
    Clean installed using SIC Multiwipe and load. Thanks to Clie610 and Sator who help me out on this built
    01-16-15 10:26 AM
  24. ceckland's Avatar
    Oh yes looks like that you are right because it shouldn't be showing up on any other devices other than the Classics

    The sample as it would looks like.
    Got the very same leak version running on a Z10 as well but this blue overlay don't show up there must be a Passport issue.
    As far as I know the Passport by reading about it, you can use the keyboard for swiping, may this works similar to the track pad too.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150116_160023.png 
Views:	1568 
Size:	335.6 KB 
ID:	327757

    Posted via BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    I added a screenshot to my post... I will add it here as well. That's exactly what I'm seeing. I will check to see if the keyboard works as a trackpad.
    I haven't seen any reports about this, and it has not been available on any other version of 10.3.1.xxxx.

    Any other Passport users experiencing this on 10.3.1.2072 or a prior OS?
    10.3.1.2072 users having no issues post here please..!-img_20150116_095425_edit.png
    01-16-15 10:27 AM
  25. hobgoblin1961's Avatar

    I haven't seen any reports about this, and it has not been available on any other version of 10.3.1.xxxx.

    Any other Passport users experiencing this on 10.3.1.2072 or a prior OS?
    Well I had this blue track pad indicator since my Classic was shipped with 10.3.1.1154 on leak 1949 and now on 2072 as well, actually all this leaks did pop up for the Z30+Classic in the 1st place, so depending of the hybrids for the other devices this may have been there all the time, now OS 2072 was never meant for the Passport that's may why it was left behind some how

    Posted via BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    01-16-15 10:56 AM
271 12345 ...

Similar Threads

  1. Why don't I have sound on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-15, 01:30 AM
  2. New law requires user permission to install software
    By northsixty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-15, 08:18 PM
  3. Voice recorder in 10.3?
    By wayneholbrook in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-15, 06:55 PM
  4. Why no Google play support?
    By Hulk123 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-15, 06:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD