02-09-15 07:49 AM
271 1234 ...
tools
  1. Ajay Chopra1's Avatar
    Z10-STL100-2
    No issues here. Best OS so far.

    posted via CB10 on a Z10
    I also have stl100-2, what have you restored anything and which autoloader have you used(means from which mega or bitcasa)?

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-16-15 01:24 AM
  2. Eakle's Avatar
    Only one time flicking issue and android runtime problem happened, problem were gone after hard reset using volume keys method. I face it after clean installed and wiped device with security wipe.

    Almost one day from above, no any more issue happen (yet) (anymore) (no idea lol)

    But every issues I found on .1949 like hotspot cant be enable or annoying phone picking up delay seem to be fixed. Oh, and android apps are faster and snappier, testing from my frequency using apps.

    Posted via my huge all in one device, Passport!!!
    01-16-15 01:34 AM
  3. geodorn's Avatar
    I also have stl100-2, what have you restored anything and which autoloader have you used(means from which mega or bitcasa)?
    Mega from the OP in the leak thread.
    I came from 10.3.1.1949 so I did a full restore.
    If you are running an older version I would recommend to start from scratch and to not restore anything.


    posted via CB10 on a Z10
    01-16-15 01:38 AM
  4. kompir3563's Avatar
    Z30 came from .1154 Everything works great (have been testing it for an hour) nnice bug fixes from the previous os
    01-16-15 01:46 AM
  5. sangsuryo's Avatar
    No issues here. Work as expected.

    Q10SQN100-3/10.3.1.2072

    Posted via CB10
    01-16-15 02:01 AM
  6. ronfc's Avatar
    So far, so good! Haven't noticed anything annoying yet. What I did was cfp57 nuke -a then autoloader.

    Z30STA100-6/10.3.1.2072

    Cave, cave, moderator videt
    Last edited by Ron In Motion; 01-16-15 at 02:30 AM.
    01-16-15 02:02 AM
  7. Bostil1987's Avatar
    No issue with Q10 (Vodafone Germany, SQN1)

    Posted via CB10
    01-16-15 02:02 AM
  8. nikgilbe's Avatar
    Autoloader and full restore on passport and z30, no issues so far

    Posted via CB10
    nightridah likes this.
    01-16-15 03:58 AM
  9. solunke's Avatar
    This is "No Issue" os.
    Tested several BlackBerry apps and android apps too.
    Battery is better then older os.

    Finaly seems stable os for passport

    Posted via CB10
    01-16-15 04:04 AM
  10. luckyphil88's Avatar
    did a multiple wipe on z30, installed radio .939, did not restore and overall performance is good.
    except team viewer as mentioned

    Posted via CB10
    01-16-15 04:09 AM
  11. Eakle's Avatar
    did a multiple wipe on z30, installed radio .939, did not restore and overall performance is good.
    except team viewer as mentioned

    Posted via CB10
    Why did you install radio .939? Is it perfect matched for z30? I think newest radio is so stable.

    Posted via my huge all in one device, Passport!!!
    01-16-15 04:23 AM
  12. hobgoblin1961's Avatar
    Z10 STL100-2 autoloaded, stripped the bloat, full restore, same with the Classic SQC100-1 autoloaded, stripped the bloat , full restore, absolut no issues on either device!

    Hope some app developer's care to adapt and update there built for BlackBerry apps rather soon to make them available for the Classic, looks like that some don't bother anymore.

    BB-Classic SQC100-1 / 10.3.1.2072
    01-16-15 04:45 AM
  13. Ajay Chopra1's Avatar
    did a multiple wipe on z30, installed radio .939, did not restore and overall performance is good.
    except team viewer as mentioned

    Posted via CB10
    What is the difference between a multiwipe and security wipe?

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-16-15 05:04 AM
  14. luckyphil88's Avatar
    Why did you install radio .939? Is it perfect matched for z30? I think newest radio is so stable.

    Posted via my huge all in one device, Passport!!!
    read in another thread, there is special Z30 thread with hybrids and all autoloaders there are with .939 radio

    Posted via CB10
    01-16-15 05:04 AM
  15. alaviss's Avatar
    What is the difference between a multiwipe and security wipe?

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    It erase your device data and OS

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    01-16-15 05:23 AM
  16. cukierkas's Avatar
    Still no lithuanian. Shame on you bbry, 2015 is outside the window!

    Posted via CB10
    01-16-15 05:25 AM
  17. quadcells's Avatar
    Running great on my Passport. Better than the OS that came with it.
    Very smooth and quick. The Bluetooth is the best that I have used so far with my 2013 Ford Taurus and my 66 BT Audio headphones. and that goes for my Z10 as well.
    01-16-15 05:40 AM
  18. wasimraza's Avatar
    Everything running smoothly on my BlackBerry Classic!

    Via BlackBerry Classic 10.3.1.1450 on Blazin fast T-Mobile LTE.
    01-16-15 05:44 AM
  19. tylerregas's Avatar
    Jumped from 10.2.1 official on my Sprint Q10 to 2072 using the autoloader. My first time doing it. Went very smooth, all things are working just fine. Having no issues. Just couldn't wait anymore and I'm very pleased.

    Usually when I'm impatient, something goes horribly wrong.

    Do you hear something?

    ...
    01-16-15 05:44 AM
  20. XOW JTO's Avatar
    Just 1 or 2 very minor issues, work fine for stl-1 daily phone.


    Posted via CB10
    01-16-15 05:53 AM
  21. Ajay Chopra1's Avatar
    Just 1 or 2 very minor issues, work fine for stl-1 daily phone.


    Posted via CB10
    Everyone here says that nothing goes well stl100-1. Glad to know that you have only minor issues.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-16-15 06:14 AM
  22. VIP30's Avatar
    Flawless on
    STL1+custom full restore from 1154+1949apps
    STA2+custom full restore from 1949
    SQW1+no restore from 1048 out of the box

    RedBlackBeast
    01-16-15 07:45 AM
  23. Mozdony's Avatar
    Did a security wipe on my Z30 STA100-5 followed by autoloader install with no Link restore of data after that. Contacts were easily restored from Google Contacts account which was set up months ago. Absolutely no problems so far. Great OS!
    01-16-15 07:54 AM
  24. JamieWilson01's Avatar
    Been running it since it was leaked and have zero issues.

    Not experiencing any of the issues reported in the findings and fixes thread.

    I did not restore though.

    Via CB10 from Scotland using PassportSQW100-1/10.3.1.2072
    01-16-15 08:03 AM
  25. Ajay Chopra1's Avatar
    Been running it since it was leaked and have zero issues.

    Not experiencing any of the issues reported in the findings and fixes thread.

    I did not restore though.

    Via CB10 from Scotland using PassportSQW100-1/10.3.1.2072
    I find those Findings and Fixes thread useless. Don't get anything from those.

    Posted Via : The Beast 'BlackBerry Z10'
    01-16-15 08:05 AM
271 1234 ...

Similar Threads

  1. Why don't I have sound on my BlackBerry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-16-15, 01:30 AM
  2. New law requires user permission to install software
    By northsixty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 22
    Last Post: 01-15-15, 08:18 PM
  3. Voice recorder in 10.3?
    By wayneholbrook in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-15, 06:55 PM
  4. Why no Google play support?
    By Hulk123 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-15, 06:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD