01-19-15 06:58 AM
676 ... 1718192021 ...
tools
  1. DhruvGajjar's Avatar
    is it like the 10.3.1.1016??
    The Notifications Volume is a little low compared to when Playing Audio, MP3 or watching a Video!!!
    You Can " OVERRIDE " , the notification volume From Settings. By turning Override Volume ON , Notification Volume Sounds Louder as same as Audio,MP3 & Video etc.

    This might help you
    11-16-14 06:07 AM
  2. Legal Eagle's Avatar
    Can anybody tell , What's the new in this OS ?????
    How is the Performance of Phone on this OS ?


    BlackBerry Z30 STA-100-2 (India)
    Plenty of people have already told, in here !!!

    OS 10.3.1.1151 Fixes & Findings - Page 22 - BlackBerry Forums at CrackBerry.com
    11-16-14 06:09 AM
  3. prithvi64's Avatar
    you might have not completed full setup after signing to bbid. First complete full setup on device then connect with bblink. I had similar issue but got it resolved.
    11-16-14 06:12 AM
  4. Sari Shawash's Avatar
    You Can " OVERRIDE " , the notification volume From Settings. By turning Override Volume ON , Notification Volume Sounds Louder as same as Audio,MP3 & Video etc.

    This might help you
    Thanks for your reply, i asked because i installed the OS .1016 and found that the volume is low, even the override option.
    have you tried the .1151?
    11-16-14 06:12 AM
  5. prithvi64's Avatar
    It happened with me some time back. You have to install all three Core OS, Radio & all Apps.

    Try to Install first official version,then you've to install this leak version.
    Samething happen with me few days ago when 10.3.1.1016 leak release.
    11-16-14 06:29 AM
  6. Eduardo Crucetta's Avatar
    Hello hay alguien que habla espaol?


    Posted via CB10
    11-16-14 06:31 AM
  7. Eduardo Crucetta's Avatar
    Tengo una duda
    Sale versin software 10.3.1.745
    Y versin del SO 10.3.1.1151...


    Posted via CB10
    11-16-14 06:35 AM
  8. udayabg's Avatar
    I have peculiar issue of z10 screen light / display getting on every few minutes even screen timeout kept at 20 seconds after installing 10.3.1.652 of STL1-3. Can you help whether anybody facing similar issue? Due to this battery is getting consumed early.

    Posted via CB10
    11-16-14 08:06 AM
  9. x1123's Avatar
    I just can't seem to get it to load on my Z10.
    Clicked the .exe while holding down the power off button, the loading screen comes up but then closes right away. Tried a dozen times.
    My standard operations for autoloader is DO NOT CONNECT THE DEVICE TO PC > "right click exe file" > click run as administrator > when the pc screen show waiting fot bootrom : ..... CONNECT DEVICE TO PC VIA USB PORT and WITHOUT BATTERY IN THE DEVICE (worked perfect on Z10 stl100-1, z10 stl100-2, Q10 sqn100-3) for Z30 The battery is build-in :-))
    11-16-14 08:17 AM
  10. cupid4ig's Avatar
    Can someone please help with bitcasa autoloader link?

    Posted via CB10
    11-16-14 08:27 AM
  11. ali_zaid's Avatar
    Setup does not start after re-boot so Link will not connect to the phone and will keep telling that setup is not complete. I had to revert to 10.3.0
    11-16-14 08:34 AM
  12. Legal Eagle's Avatar
    Can someone please help with bitcasa autoloader link?

    Posted via CB10
    In the first post !!!

    https://drive.bitcasa.com/send/2H1RJ...2-bO8oX_oGU4KC
    11-16-14 08:38 AM
  13. Abk92's Avatar
    First time trying to install a leaked OS. Have zero knowledge about it. Went with Sachesi (non-destructive). Current OS is 10.2.1

    After following the steps outlined in a detailed yet simple guide from one of the earlier posts in the original thread, I arrived at the last step, which is install. However, when I clicked on the install folder and select the folder I want to install from, it shows me:

    'Sachesi has determined you may not have enough free space on your device to continue this update.
    It is estimated that you would need 0.512GB but you only have 0GB. Please free up some space.'

    I don't have an SD card installed but I've got over 9GB of space on my device. Fully backed up on Link as well.

    Also, the moment I connect my device to my comp, Sachesi says 'error authorisation'. If that helps. Thank you.

    I use a Q10.

    Posted via CB10
    11-16-14 09:19 AM
  14. Ertank's Avatar
    Setup does not start after re-boot so Link will not connect to the phone and will keep telling that setup is not complete. I had to revert to 10.3.0
    Open your browser. Go to : oobe:// it will as for running initial setup. Do it. After setup completes, do a hard reset (remove battery for 10minutes). Setup should run when you boot your phone.
    11-16-14 09:21 AM
  15. Victor De's Avatar
    bookmarks not opening after browsing websites

    Posted via CB10
    11-16-14 10:30 AM
  16. willowbeast's Avatar
    First time trying to install a leaked OS. Have zero knowledge about it. Went with Sachesi (non-destructive). Current OS is 10.2.1

    After following the steps outlined in a detailed yet simple guide from one of the earlier posts in the original thread, I arrived at the last step, which is install. However, when I clicked on the install folder and select the folder I want to install from, it shows me:

    'Sachesi has determined you may not have enough free space on your device to continue this update.
    It is estimated that you would need 0.512GB but you only have 0GB. Please free up some space.'

    I don't have an SD card installed but I've got over 9GB of space on my device. Fully backed up on Link as well.

    Also, the moment I connect my device to my comp, Sachesi says 'error authorisation'. If that helps. Thank you.

    I use a Q10.

    Posted via CB10
    I'm curious as well as last leak I tried my wife's q5 and got the same error. But she has an SD card. Unless emails and crap use up space ? I really don't know.
    I just thought of this, plug the phone in and open all the folders using windows and see if you can delete anything in your media folder.

    Posted via CB10
    11-16-14 12:00 PM
  17. toobs623's Avatar
    Hey everyone, ended up taking an impromptu trip to Niagra
    10.3.1.1151 BlackBerry Links and Autoloaders-img_20141115_153823.jpg

    So I haven't been keeping up. I'll be finished driving in a few hours, then I have 10 pages to read and I'll update again.

    Taken with my passport btw

    Posted via CB10
    Last edited by toobs623; 11-16-14 at 03:47 PM.
    11-16-14 12:23 PM
  18. KenV54's Avatar
    Hello hay alguien que habla espanol?


    Posted via CB10
    Hola Eduardo,

    Estaba yo esperando a alguien que hable o escriba en tu lengua mejor que yo, pero de no ser posible, puedo tratar de ayudarte. Veremos. Entonces, explcame cul es tu problema? Si no tengo la respuesta, traducir la pregunta y la escribir en ingls aqui.

    Ken
    11-16-14 12:31 PM
  19. BDLIVE4463's Avatar
    Not there any longer. Must be automatic. I've had no problems on either Mac or Windows like I used to have.
    Damn, I can't get the ****er to connect to sachsie anymore on linux
    11-16-14 01:11 PM
  20. BDLIVE4463's Avatar
    SLT-100-3 auto loader left me with a blinking red LED. Trying a 3rd flash (second had the same results as the first) with a freshly downloaded autoloader.

    How do I fix this if I'm left with a bricked device again?
    11-16-14 01:18 PM
  21. Dual Exhaust 2's Avatar
    You sure you have the correct loader.

    Posted via CB10
    11-16-14 01:23 PM
  22. BDLIVE4463's Avatar
    You sure you have the correct loader.

    Posted via CB10
    Yup, don't see any indication that it would be the wrong one

    OK were good now, must have gotten corrupt somehow
    11-16-14 01:31 PM
  23. mtdyson's Avatar
    I have one quick question about Mega. Where does it download too? I am using Chrome and I know where my download folder for Chrome is but the last 3 times I downloaded an Autoloader from Mega it is nowhere to be found. Usually during a download there is a temporary file showing for downloads. That is not the case with Mega. I have created a mega account also but no luck. Does anyone have an explanation? 3 hours for a download eats a big chunk of the day if I dont end up with a download. I am also running Windows 10 tech preview.
    11-16-14 01:50 PM
  24. bluegreen1965's Avatar
    Just want to verify. There's no autoloader for the Verizon Z10 STL-004? I saw someone mention that versions for STL-002 and STL-003 will work. Has anyone on Verizon tried this yet?
    Yes, used the autoloader for my -4 and it is working great!

    Z10 -4 10.3.1.1151
    11-16-14 02:03 PM
  25. aapresley's Avatar
    Leak loaded! Problem though, I'm seeing that I shouldn't restore Blackberry Runtime so when I go to restore, I select Custom but only see 3 options--Application Data, Media, and Settings. I do not have the option to pick which apps from Application Data to restore?
    11-16-14 02:33 PM
676 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-20-15, 06:37 PM
  2. Smaller version of Blackberry Passport?
    By Christian Sianturi in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 11-17-14, 02:59 AM
  3. how to make an autoloader?
    By ahmad habib in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-14, 07:30 PM
  4. Blackberry WIFI not working on my Blackberry Curve 8900?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-14, 07:14 PM
  5. Blackberry Assistant + Convenience Key = Win??
    By yohannrjm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-14, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD