01-19-15 06:58 AM
676 ... 1415161718 ...
tools
  1. shorski's Avatar
    So after taking about 5 hours to download, I finally loaded and everything is good so far.
    Ran autoloader, did security wipe and started fresh, no restore.
    For many having issues, I will suggest doing a wipe after running the autoloader and start fresh. This has always paid off for me.

    Sent from my Z30
    mh1983 and moody like this.
    11-15-14 01:53 PM
  2. juvenilejt's Avatar
    I just did a non-destructive upgrade via sachesi. All the bar files installed but the os and radio file didn't? I followed all the steps as mentioned. What did I do wrong?

    Posted via CB10
    11-15-14 02:11 PM
  3. willowbeast's Avatar
    I just did a non-destructive upgrade via sachesi. All the bar files installed but the os and radio file didn't? I followed all the steps as mentioned. What did I do wrong?

    Posted via CB10
    Did you get the proper files?
    I created a folder dumped the os, radio and files in it and let sachesi work by selecting folder to install.

    Posted via CB10
    11-15-14 02:14 PM
  4. ob1tomi's Avatar
    i cant seen to use the phone button on the bottom left of the home screen that activates the dial pad. however the phone button in the regular shortcut works. lastly will i keep getting the setup not complete error causing phone not to connect to LINK. had similar problem with 10.3.1.1016 meaning i could not restore my data. had to return back to 10.3.1.821 that seems to be running flawlessly for me. im on Z10 STL100-1.
    11-15-14 02:17 PM
  5. juvenilejt's Avatar
    Did you get the proper files?
    I created a folder dumped the os, radio and files in it and let sachesi work by selecting folder to install.

    Posted via CB10
    I sure did. Don't know what's wrong. :/

    Posted via CB10
    11-15-14 02:18 PM
  6. mohitzr's Avatar
    Guys am having to problem of battery draining very quickly after some days of usage....the Problem settle with new leaks bit again comes back after some days...hardly my battery stays for 4 hours...

    Posted via CB10
    tdyhedge likes this.
    11-15-14 02:19 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    This OS came out yesterday

    Via CB10 Runnin PassportSQW100-1/10.3.1.1151 Proud Member of the Peevishlicious Crew
    mainely_linux, moody and tdyhedge like this.
    11-15-14 03:20 PM
  8. tdyhedge's Avatar
    Guys am having to problem of battery draining very quickly after some days of usage....the Problem settle with new leaks bit again comes back after some days...hardly my battery stays for 4 hours...

    Posted via CB10
    Yeh, tell us how many days... I'm waiting.

    Via my simply amazing ? Q10 10.3.1.1016
    moody likes this.
    11-15-14 03:33 PM
  9. jzajac's Avatar
    Same here. I did a non-destructive with Sachesi 2.0.0RC and now BBM and the clock app won't open. I'm going to try an autoloader install to see if that helps. Then again, moodyk13 said up above that he/she did an autoloader install and BBM still didn't work. Are we the only 3 people having this problem?

    Also, my software release says it's 10.3.1.652 whereas others are posting pix showing their software release being 10.3.1.735 (or something like that.) Shouldn't we all end up with the same software release level after the install?
    I don't have issues with the clock or BBM, both are working fine for me. I also noticed that my software release takes about 30-60 minutes to update even though the OS version updates instantly. After a double volume button reset and a night to adjust my software release updated on its own, no need to reflash the OS again.

    Posted via CB10
    11-15-14 03:40 PM
  10. MidnightWatcher's Avatar
    How do I install this (non-destructive) using Sachesi? It keeps showing the 10.3.0.1418 build.

    Posted via CB10
    11-15-14 04:12 PM
  11. mainely_linux's Avatar
    How do I install this (non-destructive) using Sachesi? It keeps showing the 10.3.0.1418 build.

    Posted via CB10
    Check the forum stickies for a guide?

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=904841

    Posted via CB10
    11-15-14 04:16 PM
  12. Blacklatino's Avatar
    Did you get the proper files?
    I created a folder dumped the os, radio and files in it and let sachesi work by selecting folder to install.

    Posted via CB10
    Exactly what I did. Left the folder on my desktop, and updated with no problems. Too soon for battery life after updating around 23:00 last night.

    Q10_OS >10.3.1.1151
    11-15-14 04:17 PM
  13. Centurian's Avatar
    Finally I decide to go for it and I did a non-destructive with Sachesi 2.0.0RC for my Q10 and now when I get called the ring volume it's way too low I've tried every thing I can think of no go can anyone help please I have to rely on the vibrating so that I won't miss the call I like this new 10.3.1.1151and I hope someone can help!
    11-15-14 04:25 PM
  14. sterli's Avatar
    Finally I decide to go for it and I did a non-destructive with Sachesi 2.0.0RC for my Q10 and now when I get called the volume it's too low I've tried every thing I can think of no go can anyone help please I have to rely on the vibrating so that I won't miss the call I like this new OP I hope some on can help!
    Yes mee too, sound too low, and voices call too low..

    I wanna back to 10.2

    Posted via CB10
    11-15-14 04:29 PM
  15. Centurian's Avatar
    Yes mee too, sound too low, and voices call too low..

    I wanna back to 10.2

    Posted via CB10
    What I'll try to do tomorrow I'll get an app to modify an MP3 to step up the volume 100% or 150% and see what happen
    11-15-14 04:54 PM
  16. murali56090's Avatar
    installing using Sachesi 2.0 on my stl 100-1 (z10)
    Last edited by murali56090; 11-15-14 at 06:49 PM.
    11-15-14 04:55 PM
  17. Sayid91's Avatar
    I have an awkward problem. I did a clean install with autoloader. Now whenever i open BB-link it asks me to complete setup first. What does complete setup mean? i signed in with my BB-ID already and Im connected to wifi. I restarted link and device both but still it asks me to complete setup. It is very annoying. Am I missing any steps? somebody advice please.
    That happened to me a couple of weeks ago. What i realized was my wifi wasn't letting me complete the set-up. So i connected to a different wifi and it completed it. Not sure it that is a sure fix cause it varied depending on the situation. You might wanna try a different wifi connection.
    11-15-14 05:16 PM
  18. niceup's Avatar
    Same here. I did a non-destructive with Sachesi 2.0.0RC and now BBM and the clock app won't open. I'm going to try an autoloader install to see if that helps. Then again, moodyk13 said up above that he/she did an autoloader install and BBM still didn't work. Are we the only 3 people having this problem?

    Also, my software release says it's 10.3.1.652 whereas others are posting pix showing their software release being 10.3.1.735 (or something like that.) Shouldn't we all end up with the same software release level after the install?
    Having the same issue..bbm and clock crashing. after debrick and even auto.
    Running auto again to see if the problem is fixed. IF not I will downgrade.
    11-15-14 05:57 PM
  19. moody's Avatar
    Having the same issue..bbm and clock crashing. after debrick and even auto.
    Running auto again to see if the problem is fixed. IF not I will downgrade.
    My fix was to power off phone ( not hard reboot) using top button. Leave phone off about 10 min. Turn back on and see if works.

    This method has fixed BBM and clock for several others.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    11-15-14 06:06 PM
  20. motec bb's Avatar
    So what's the codes for sachesi?

    Q10 on 10.3.0.908
    11-15-14 06:08 PM
  21. tdyhedge's Avatar
    So what's the codes for sachesi?

    Q10 on 10.3.0.908
    There are no codes. Check the first post.

    Via my simply amazing ? Q10 10.3.1.1151
    moody likes this.
    11-15-14 06:11 PM
  22. motec bb's Avatar
    So how do you do it from sachesi? Or not available yet?

    Q10 on 10.3.0.908
    11-15-14 06:15 PM
  23. moody's Avatar
    So how do you do it from sachesi? Or not available yet?

    Q10 on 10.3.0.908
    Links to download files are in the op. Then on second page, Mecca walks you through how to load os using sachesi.

    I am.... Mrs. Peevishlicious
    11-15-14 06:17 PM
  24. tdyhedge's Avatar
    So how do you do it from sachesi? Or not available yet?

    Q10 on 10.3.0.908
    You can use the search function to look up the OS version on Sachesi and then grab the links or use the links already posted in the first post.

    Via my simply amazing ? Q10 10.3.1.1151
    11-15-14 06:19 PM
  25. murali56090's Avatar
    Below doesnt work for me on Z10 stl 100-1 after upgrade
    1. calling ...unable to call or receive calls though network connection shows
    2. phone book doesnt open
    3. BB Hub shows Blank black screen.... red link blinks but nothing shows up.

    anybody calls, they could hear the ring but iam not receiving calls..... strange..... help pls how to restore it back

    i took backup on Sachesi, tried to backup but dint work either..... may be I am missing something

    plzzzzz help
    Posted via CB10
    Last edited by murali56090; 11-15-14 at 06:52 PM.
    11-15-14 06:26 PM
676 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 02-20-15, 06:37 PM
  2. Smaller version of Blackberry Passport?
    By Christian Sianturi in forum BlackBerry Passport
    Replies: 14
    Last Post: 11-17-14, 02:59 AM
  3. how to make an autoloader?
    By ahmad habib in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-14, 07:30 PM
  4. Blackberry WIFI not working on my Blackberry Curve 8900?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-14, 07:14 PM
  5. Blackberry Assistant + Convenience Key = Win??
    By yohannrjm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-14, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD