02-07-15 11:50 AM
849 ... 31323334
tools
  1. gambit09's Avatar
    STL100-1 oobe:// in web browser, works for notifications and calls sound, just complete initial setup
    it will but you won't be able to connect to your pc
    11-08-14 11:34 AM
  2. danp2000's Avatar
    Sentt frrom myy BlaackBerrryy Q10 | 10.3.1.1016 | Globe-Telecom
    Funnnnyy Signatturre!

    T-Mobile STL100-3 running autoloaded 10.3.1.1016 setup from scratch.
    11-08-14 12:11 PM
  3. tfitzpat03's Avatar
    Mine didn't work for my z10 stl100-3. It said security error. How do i get it to work?
    11-08-14 03:03 PM
  4. tfitzpat03's Avatar
    The link for the stl100-2/3 isnt working for my z10 stl100-3. It says security error. Any idea on how to bypass this?
    11-08-14 03:36 PM
  5. ppeters914's Avatar
    The link for the stl100-2/3 isnt working for my z10 stl100-3. It says security error. Any idea on how to bypass this?
    Every time you double post, a kitten dies.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    HotFix likes this.
    11-08-14 03:43 PM
  6. tfitzpat03's Avatar
    Every time you double post, a kitten dies.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    Gee that was helpful. Thanks a lot.
    11-08-14 03:51 PM
  7. tfitzpat03's Avatar
    Im having trouble installing the os. Could you share the link that you used to download the os?
    11-08-14 03:56 PM
  8. ppeters914's Avatar
    The link for the stl100-2/3 isnt working for my z10 stl100-3. It says security error. Any idea on how to bypass this?
    Did you try both links; Mega and bitcasa?

    What browser? IIRC, you can get that error with Firefox.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    11-08-14 04:20 PM
  9. HotFix's Avatar
    Every time you double post, a kitten dies.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    How many dead kittens are we up to now?

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-08-14 04:51 PM
  10. James Blight's Avatar
    Downloaded 10.3.1.1016 via auto loader to my Z10 - not good enough to be every day OS - after 2+ days battery performance was very poor - main issue for me was no GPS signal - Maps did not work properly, could not give me accurate location or directions - also I did not like that something was constantly running in the background, the location icon appeared next to the battery image. I went back to 10.2.1.3014 - all is well again! 10.3.1 will be a great OS and I enjoyed all the new upgrades but I will wait for the official release.
    Interesting, perhaps a model related issue, but my gps and maps were flawless in northern BC earlier this week. Quick results, quick route calculations, and quick on the go re-routing.

    Posted via CB 10 on my Z30 (STA100-5) w 10.3.1.1016
    11-08-14 04:56 PM
  11. scribl3's Avatar
    Has anyone installed this on a passport yet?

    Posted via CrackBerry App
    Michal Be likes this.
    11-08-14 05:33 PM
  12. Pdinos3's Avatar
    Has anyone installed this on a passport yet?

    Posted via CrackBerry App
    No one. Nobody. Never. Ever

    VIA CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.1.1016 and Official Member of the Peevishlicious Crew
    daizymom and Michal Be like this.
    11-08-14 06:07 PM
  13. scribl3's Avatar
    No one. Nobody. Never. Ever

    VIA CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.1.1016 and Official Member of the Peevishlicious Crew
    Feel better?

    Posted via CrackBerry App
    Michal Be likes this.
    11-08-14 06:22 PM
  14. Pdinos3's Avatar
    Feel better?

    Posted via CrackBerry App
    Great, thanks

    VIA CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.1.1016 and Official Member of the Peevishlicious Crew
    Michal Be likes this.
    11-08-14 06:28 PM
  15. tfitzpat03's Avatar
    Did you try both links; Mega and bitcasa?

    What browser? IIRC, you can get that error with Firefox.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    I used Google Chrome browser. I only saw one link. If you could post the other link that would be great.

    Posted via CB10
    11-08-14 08:25 PM
  16. tek09's Avatar
    auto loader z3 jakartha if u please
    existing links don't work
    11-08-14 11:58 PM
  17. Zorro4X4's Avatar
    Tried autoloaders from Thurask??? It has autoloaders for all devices. Always worked fine for me (Thanks Thurask). Link provided in the first post.

    By the way it still works (atleast for me)

    Posted via CB10 from my BlackBerry Passport
    11-09-14 01:47 AM
  18. mndendera's Avatar
    Sound issues go to settings
    Then notifications
    Click or touch normal profile below volume level,
    Then make sure sound is enabled there,
    Then touch customise notification above the volume level
    Then enable sounds in all apps
    Remember to save this profile b4 getting out
    If this fails reload the software, make sure setting auto start and complete this setup.

    After that try calling your number. The ringer should be heard. Then you can do all other settings shown in pictures below. Remember only activated apps will show up in setting

    Posted via CB10
    11-09-14 04:01 AM
  19. blackbird666's Avatar
    Has anyone installed this on a passport yet?

    Posted via CrackBerry App
    Hello scribl3,


    I've installed this leak on my passport?

    What would you like to know?




    Passport SQW100-1 / 10.3.1.1016 ?
    11-09-14 06:15 AM
  20. Chris Degroote's Avatar
    How many dead kittens are we up to now?

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    they are in danger of extinction
    11-09-14 06:19 AM
  21. Kobe Barksdale's Avatar
    Need to find a reliable PC and load this, being a Mac user sometimes blows

    Posted via CB10
    11-09-14 07:32 AM
  22. Dante Mustdie's Avatar
    Need help. I messed up my q5 with 10.3.1.XXX using blitz. It doesn't let me install .bar files from blitz. The issue is about the radio file. Now I tried to fix it with this autoloader. Now the problem is when I try to open the autoloader (with admin and without) the autoloader closes instantly. I tried to open it using cmd and the error says "could not connect to blackberry device manager". I updated the usb driver (from bb site), restarted pc and tried it again but the same error. Can someone help me out with this? Thanks.
    11-09-14 08:59 AM
  23. ppeters914's Avatar
    Feel better?

    Posted via CrackBerry App
    I felt better reading the reply.

    Posted via CB10 with my Z10 STL 100-3 / 10.3.1.1016
    Pdinos3 likes this.
    11-09-14 03:59 PM
  24. dypkny's Avatar
    11-09-14 07:46 PM
  25. KenV54's Avatar
    I have a Z10 100-3 AT&T with 10.3.1.1016.

    Tomorrow I'm supposed to get a Passport from Amazon, which I assume will come with 10.3.0.xxxx. I've completely backed up my Z10 as of tonight.

    So--before I do anything else with the Passport out of the box, if I autoload 10.3.1.1016, should I do a security wipe first of the Passport, or a SIC wipe, or no wipe and just the autoloader?

    Some people have noted "flickering" of the screen on the Passport under some circumstances with 10.3.1.1016, the fix for which is said to be to non-destructively (Sachesi) load the 1010 Core OS over the 10.3.1.1016.

    The other question, if I restore from the Z10 Backup selectively, do I want to exclude the "BlackBerry Runtime" of 1.5 GB or so from the restore? The BB runtime has been problematic at times in the past, but maybe it contains important data from the Android apps that have been installed. It obvious has more than just the Android Runtime files from the Apps in the OS.
    Last edited by KenV54; 11-09-14 at 10:03 PM. Reason: New info
    11-09-14 09:04 PM
849 ... 31323334

Similar Threads

  1. 2000 % perfect solution for stl 1 10.3.1.1016/10.3.1.938 issue
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 38
    Last Post: 11-10-14, 05:03 AM
  2. 10.3.1.1016 screen shots thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 11-02-14, 06:15 AM
  3. AT&T official 10.3.0.908 update
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-14, 09:42 PM
  4. BlackBerry OS 10.3.1.1016 autoloaders now available for all BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-14, 01:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD