02-07-15 11:50 AM
849 ... 2627282930 ...
tools
  1. superdiesel's Avatar
    I know this has nothing to do with this topic. But i got a New Z30 factory unlocked it's sta100-2. Will it work on a Verizon network?

    Posted via CB10
    11-03-14 11:42 AM
  2. Saucy10's Avatar
    Z30 Autoloader Mega link not working
    11-03-14 01:32 PM
  3. ali2k4's Avatar
    so I am going to install Z30: Autoloader 10.3.1.1016 Mega on my Z30 sta100-5
    radios necessary? although links are down.
    11-03-14 01:49 PM
  4. The Big Picture's Avatar
    I may have installed the verizon os on my non verizon phone.

    10.3.1.1016 autoloaders for all devices-img_20141104_035248.png

    First time it happened to me.

    All seems to be working though, so should I reflash it again to a non verizon os?

    Besides the verizon app, Bing and Slacker radio preloaded apps what's the difference?

    Z30STA100-2/10.3.1.1016

    Posted via CB10
    11-03-14 01:56 PM
  5. ali2k4's Avatar
    Z30 Autoloader Mega link not working
    It is I just used it
    11-03-14 01:57 PM
  6. The Big Picture's Avatar
    Z30 Autoloader Mega link not working
    Was working for me. Although as I said it was a verizon version

    Posted via CB10
    11-03-14 01:59 PM
  7. tryfe's Avatar
    I know this has nothing to do with this topic. But i got a New Z30 factory unlocked it's sta100-2. Will it work on a Verizon network?

    Posted via CB10
    No. Verizon will only use STA100-3 variant.

    Posted via CB10
    11-03-14 02:13 PM
  8. ali2k4's Avatar
    Was working for me. Although as I said it was a verizon version

    Posted via CB10
    does this mean Icant install on my z30 sta100-5
    11-03-14 02:27 PM
  9. Pdinos3's Avatar
    All sta OSes are identical! Just load any of them.

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.1.1016 and Official Member of The Peevishlicious Crew
    11-03-14 02:56 PM
  10. Hedi Regaya's Avatar
    The Hub doesn't work as usual with regard to Android side loaded apps notifications

    Posted via CB10
    11-03-14 03:09 PM
  11. texn884's Avatar
    How stable is this one as a Daily Driver?
    11-03-14 03:53 PM
  12. HotFix's Avatar
    How stable is this one as a Daily Driver?
    If you are asking this, then you clearly haven't taking the time to read through this or the 1016 findings and fixes thread. You really need to invest the time and read both and then make up your own mind.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Pdinos3, PJD642 and ppeters914 like this.
    11-03-14 04:16 PM
  13. texn884's Avatar
    Just a simple question and a reply like that wow!!!
    11-03-14 04:21 PM
  14. HotFix's Avatar
    Just a simple question and a reply like that wow!!!
    Yes... a reply like this. It is a simple question, one that has been asked and answered several times. Even then we can't say what is a daily driver for you as we don't know what bugs you may or may not find acceptable.

    Do us and primarily yourself favor and do a little bit of research before asking.

    And for the record I was nicer than others have been when people have asked similar duplicative questions. :-)

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Pdinos3, blackbird666 and PJD642 like this.
    11-03-14 04:58 PM
  15. Renita Crawford's Avatar
    I know but isn't it hard to find

    Posted via CB10
    11-03-14 05:31 PM
  16. Renita Crawford's Avatar
    Hi there I'm trying to get the link to the 10.3.1 software!!! Does anyone know where to look for it if so where

    Posted via CB10
    11-03-14 05:33 PM
  17. ahmad habib's Avatar
    any working autoloader z10 stl001 other than Mega?

    Posted via CB10
    11-03-14 05:34 PM
  18. Pdinos3's Avatar
    Hi there I'm trying to get the link to the 10.3.1 software!!! Does anyone know where to look for it if so where

    Posted via CB10
    First of all for which device. Second of all, have you even tried the original post on the first page?


    VIA CB10 Rockin PassportSQW100-1/10.3.1.1016 and Official Member of the Peevishlicious Crew
    11-03-14 06:00 PM
  19. ahmad habib's Avatar
    answer any one!

    Posted via CB10
    11-03-14 06:02 PM
  20. djankrik86's Avatar
    If you had the welcome wizard it means it's not corrupted,if you don't know how to fix the link error wait for the message that say you need to complete the setup, finish that and you will be able to connect with the BlackBerry Link


    Posted via CB10
    I've got that message. But how?
    I open the setup menu. It show nothing.

    Thanks before


    Posted via CB10
    11-03-14 06:03 PM
  21. HotFix's Avatar
    answer any one!

    Posted via CB10
    Question everyone?

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-03-14 06:23 PM
  22. Ameodeh's Avatar
    It is not working.

    Posted via CB10
    11-03-14 08:08 PM
  23. wu-wei's Avatar
    Let's fax each other some apple juice.
    HotFix likes this.
    11-03-14 08:13 PM
  24. HotFix's Avatar
    Let's fax each other some apple juice.
    To you sir I say... purple monkey dishwasher!

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-03-14 08:17 PM
  25. wu-wei's Avatar
    To you sir I say... purple monkey dishwasher!

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    LOL. I just wanted to join in the string of gibberish posts that contribute nothing to the thread overall. Seems to be more prevalent lately.
    HotFix, LP_Rigg and PJD642 like this.
    11-03-14 09:31 PM
849 ... 2627282930 ...

Similar Threads

  1. 2000 % perfect solution for stl 1 10.3.1.1016/10.3.1.938 issue
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 38
    Last Post: 11-10-14, 05:03 AM
  2. 10.3.1.1016 screen shots thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 11-02-14, 06:15 AM
  3. AT&T official 10.3.0.908 update
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-14, 09:42 PM
  4. BlackBerry OS 10.3.1.1016 autoloaders now available for all BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-14, 01:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD