02-07-15 12:50 PM
849 ... 2122232425 ...
tools
  1. gangstaeckz's Avatar
    Thanks,
    non destructive update via Sachesi

    All looks good so far,
    11-01-14 04:52 AM
  2. sparkybb's Avatar
    Anyone know if Verizon VVM working on Z30

    Posted via CB10
    11-01-14 05:14 AM
  3. sefreak's Avatar
    Its been 1 hour since I have started the blitz method via sachesi and its only installed 6 of 180, I will post my findings in 2015!!
    Did it take this long for anyone else?
    11-01-14 05:32 AM
  4. Jamal Abuhijleh's Avatar
    guys am getting no signal from my Q10 ,, and there is a massive lags and delay , like when i open the settings there is a 10 seconds delay !!!

    if i upload blits would that solve the issue ?
    11-01-14 05:46 AM
  5. bdt417's Avatar
    For those of you who like to do a non-destructive update the Sachesi old school non-Blitz way, I have created two ZIP files based off the AT&T 10.3.1.1016 "release" with the core OS and Radio files swapped out accordingly. I would have posted them sooner but I wanted to load the Z30 version on my Z30 to make sure it works and it looks like it is good to go.

    FYI they are both links off my OneDrive account and should not require you to logon, but I have heard OneDrive tries to make you anyway so my apologies if that is the case.
    Z30: http://1drv.ms/1tnCg7j
    Z10: http://1drv.ms/1tnCc7A

    I hope this helps someone.
    Thanks for uploading these files. Any chance you can upload one of these files for the Passport.
    11-01-14 06:33 AM
  6. A_ElSaman's Avatar
    Awesome Update. Thank You
    11-01-14 07:49 AM
  7. adnan.jsr's Avatar
    Updated from 10.2.1 (another leak) and having problems restoring from my backup. Link says:
    "Unable to save name: An error occurred while saving device name. If error persists reconnect your device and try again."

    And

    "Restore did not complete: Verify your device is turned on and connected to BlackBerry Link and try again."

    I have tried doing custom restore but all combinations fail. Uninstalled reinstalled Link from both the device and the online page and did not help. Did a security wipe after the autoloader and did not help.

    Any input/advice is appreciated.
    Are you running the latest version of Link? Download it from BlackBerry which includes Blend.

    Posted via CB10
    11-01-14 07:54 AM
  8. HotFix's Avatar
    Thanks for uploading these files. Any chance you can upload one of these files for the Passport.
    Ask and thou shalt receive:
    Passport: http://1drv.ms/1wRJAti
    This is the original download via Sachesi using the AT&T codes. I read some people having issues with the Passport radio not being signed but hopefully this one is signed properly since it came from BlackBerry's own servers through the AT&T accidental OTA upgrade.
    blackbird666, Pdinos3 and bdt417 like this.
    11-01-14 08:00 AM
  9. KemKev's Avatar
    guys am getting no signal from my Q10 ,, and there is a massive lags and delay , like when i open the settings there is a 10 seconds delay !!!

    if i upload blits would that solve the issue ?
    You'll just have to try it and find out. At this point, you have nothing to lose.
    11-01-14 08:06 AM
  10. KemKev's Avatar
    Its been 1 hour since I have started the blitz method via sachesi and its only installed 6 of 180, I will post my findings in 2015!!
    Did it take this long for anyone else?
    Sounds like yours hung up. I tend to have that if I do not disable my antivirus software. Hopefully, things got sorted out and your are good now.
    11-01-14 08:08 AM
  11. Jamal Abuhijleh's Avatar
    You'll just have to try it and find out. At this point, you have nothing to lose.
    i did ,, its less laggy now ,, but still not getting any signal !! i tried to load different radio file , but it failed !! what to do ?
    11-01-14 08:09 AM
  12. Rami Bachar's Avatar
    I have problems with the maps and waze not showing progress on map and getting updates from the route, also not seeing comments from Facebook (I comment and don't see others people comments after getting an hub message)

    Posted via CB10
    11-01-14 08:40 AM
  13. Muhammed Haziq Chamediya's Avatar
    How u can do 10.3 I have still Z10STL100-3/10.2.1.3247


    Posted via CB10
    11-01-14 09:05 AM
  14. HotFix's Avatar
    How u can do 10.3 I have still Z10STL100-3/10.2.1.3247


    Posted via CB10
    You can either do a non-destructive update using Sachesi or use an Autoloader which will wipe your phone.

    And before you ask how to do either, search the forums and also look at the forum Stickies as they have tutorials on how to do both.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    11-01-14 09:27 AM
  15. willowbeast's Avatar
    Running fine on my passport. About to install this on my wife's q5


    Posted via CB10
    11-01-14 09:29 AM
  16. Dhepaa's Avatar
    Can someone upload core and radio for stl 1? The link is no longer working and I already downloaded all apps

    Posted via CB10
    11-01-14 09:30 AM
  17. EjjeliOrjarat's Avatar
    Can somebody, please, help me? I am really going nuts...
    I have a white Q10 beauty. Every version after 10.3.1.634 forget the settings after I restart the device. As I want to make a system restore, this is crazy. It seems like it makes a wipe during every restart: the language is reset to english, background image is the system default, and so on.
    It tried the following steps:
    1. Install 634, then make a non-destructive upgrade to 1016 with sachesi from the files I found here. The system version remained 634.
    2. Install 1016 with autoloader. Version is 1016, works like a charm, but forget the settings
    3. Install 634, make a wipe, the install 1016 with autoloader. Result is the same: settings gone after restart.

    Any idea?
    11-01-14 09:38 AM
  18. Rami Bachar's Avatar
    I have problems with the maps and waze not showing progress on map and getting updates from the route, also not seeing comments from Facebook (I comment and don't see others people comments after getting an hub message)

    Posted via CB10
    To be more precise, I commented on a picture I unloaded, I can see my comment on my profile but the same picture on the news feed the comment is missing, is it normal? I don't think it is. I never tried it in 10.2 so don't know exactly

    Posted via CB10
    11-01-14 09:48 AM
  19. taluur's Avatar
    How can I get the lock screen background wallpaper to change along with the wallpaper on the normal, active screen? It used to be when I used Wallpaper Changer HD the lock screen would be the same as whatever the active was. Now with 10.3.1.1016 it no longer does this.
    11-01-14 09:57 AM
  20. McHendry's Avatar
    Can someone update stl-001 autoloader? Plis

    Posted via CB10
    11-01-14 10:10 AM
  21. culithuonghang's Avatar
    Sound of ringtone notification is very low in 10.3, even 10.3.1.1016.

    Don't like.

    Posted via CB10
    11-01-14 10:13 AM
  22. theboyyousaw's Avatar
    You say this is a Q mirror... Does that mean ALL Q devices? I'm new to this scene and want to update my AT&T Q10 using an autoloader.

    which is the correct mirror for me?
    11-01-14 10:27 AM
  23. rav813's Avatar
    Blend worked on my Z30!! Finally! It's so glorious
    11-01-14 10:36 AM
  24. Chris Degroote's Avatar
    Anybody else received a OTA update. I get one of 33 kb? I'm on the Base network ( belgian carrier) . I install it but i don't now what the changes are. normally i lost my porche clock but she still exists.

    Posted via CB10
    11-01-14 10:38 AM
  25. rav813's Avatar
    11-01-14 10:38 AM
849 ... 2122232425 ...

Similar Threads

  1. 2000 % perfect solution for stl 1 10.3.1.1016/10.3.1.938 issue
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 38
    Last Post: 11-10-14, 06:03 AM
  2. 10.3.1.1016 screen shots thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 11-02-14, 07:15 AM
  3. AT&T official 10.3.0.908 update
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-14, 10:42 PM
  4. BlackBerry OS 10.3.1.1016 autoloaders now available for all BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-14, 02:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD