02-07-15 11:50 AM
849 ... 2021222324 ...
tools
  1. RoseBud68's Avatar
    Dam guess i'm late to the game as all the links on Ops page are down.
    10-31-14 06:00 PM
  2. HotFix's Avatar
    Dam guess i'm late to the game as all the links on Ops page are down.
    Scroll up on this page and you can use the ZIP files I threw together.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    RoseBud68 likes this.
    10-31-14 06:04 PM
  3. mmcclure0453's Avatar
    In there. Open it with BlackBerry Browser and not in CB10 (add another bug to the pile).


    Attachment 310974

    Posted via CB10
    That explains why I couldn't see the 100-4 autoloader. Been waiting for it and it's been there all along. Thanks Thurask. The autoloaders you provide are the only ones I use. Never had a problem. Thanks again.

    Z10 STL100-4 /10.3.1.938
    10-31-14 06:20 PM
  4. tinioesjunior's Avatar
    Thanks guys for this leak - finally moved from 10.2. This looks awesome, and despite a destructive load it does feel a lot quicker.


    Posted via CB10
    Your right, I moved from 10.2.1 since 10.3.0.1052 and the difference is quite noticeable. Welcome on board,

    This leaks are working great.!!!!

    STL1 10.3.1.821
    10-31-14 06:23 PM
  5. RoseBud68's Avatar
    Scroll up on this page and you can use the ZIP files I threw together.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1016
    Thanks, did just that.
    10-31-14 06:44 PM
  6. huungryshark's Avatar
    Um guys, there is still no Flash in this OS. This is starting to become very worrisome. Seriously, what the hell is BlackBerry doing?
    Not understand that also. Getting rid of flash, getting rid of fulltouch devices = one more reason to look at the competition.

    And soon the low spec classic to arrive. I understand it's a 199$ phone but seriously : blackberry get it done

    Z10 (red) OS 10.2.2.1531 Q5 (red) OS 10.3.0.1418
    10-31-14 07:02 PM
  7. IGeeve's Avatar
    is there suppose to be 201 files in total? or 204? I missed out in downloading the links from the op. Doing it the non destructive way.
    10-31-14 07:11 PM
  8. Mangelhaft's Avatar
    I have 201 files, extracted from the autoloader.
    10-31-14 07:27 PM
  9. samvel2001's Avatar
    Crackberry team Please get our voice to Blackberry we need flash badly, if that's the case I am moving to Android
    theonecid likes this.
    10-31-14 07:37 PM
  10. anon721037's Avatar
    Crackberry team Please get our voice to Blackberry we need flash badly, if that's the case I am moving to Android
    Well android is losing it also everything is going to HTML

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-31-14 07:44 PM
  11. ViperBlood's Avatar
    The Z10 file you've uploaded is it STL 100-1 OMAP ?
    10-31-14 08:25 PM
  12. yhamaie's Avatar
    . . . may I ask if you have downloaded the core OS for Passport ( qc8960.factory_sfi_hybrid_qc8974-10.3.1.1016-nto+armle-v7+signed.bar ) before it was taken off from the production server?
    I have learned that the core OS .bar file for Passport is included in the extended Blitz file which is posted at https://mega.co.nz/#!X1UXmSAS!Astnxl...AcfI7YFjl4IFSw . ( via http://forums.crackberry.com/bb10-le...update-972575/ )
    10-31-14 08:34 PM
  13. yhamaie's Avatar
    Well android is losing it also everything is going to HTML
    Adobe decided to retreat in 2012 . . .

    ----------

    An Update on Flash Player and Android

    June 28, 2012

    Adobe AIR and Adobe Flash Player Team Blog

    An Update on Flash Player and Android

    We announced last November that we are focusing our work with Flash on PC browsing and mobile apps packaged with Adobe AIR, and will be discontinuing our development of the Flash Player for mobile browsers.
    10-31-14 09:26 PM
  14. Perry08's Avatar
    Link not working for stl100-1. Please can someone repost link
    Thanks

    Posted via CB10
    10-31-14 10:36 PM
  15. bmtaylor9's Avatar
    Not able to download the autoloader for Z30 by Maga. Any ideas?
    10-31-14 10:38 PM
  16. rahulquest's Avatar
    When i split the STL 003 autoloader with Sachesi - and extract the apps - there are only 201 files which get extracted. Plus there is a radio - so 202 files. The other os (available from https://onedrive.live.com/?cid=4D94D...BAD39C24F!1214) shows a count of 203 files. Which file is missing?

    Is the radio in the autoloader qc8960-10.3.1.1017-nto+armle-v7+signed.bar?

    Also the file names in the bitcasa autoloader are funny - start with names like alice, angelica, anna - instead of com.xxxxxx - are these the same files? The ones in the onedrive are named normally - like com.rim.bb.app whatever... Shall I load the bitcasa autoloader?
    10-31-14 10:54 PM
  17. thurask's Avatar
    When i split the STL 003 autoloader with Sachesi - and extract the apps - there are only 201 files which get extracted. Plus there is a radio - so 202 files. The other os (available from https://onedrive.live.com/?cid=4D94D...BAD39C24F!1214) shows a count of 203 files. Which file is missing?

    Is the radio in the autoloader qc8960-10.3.1.1017-nto+armle-v7+signed.bar?

    Also the file names in the bitcasa autoloader are funny - start with names like alice, angelica, anna - instead of com.xxxxxx - are these the same files? The ones in the onedrive are named normally - like com.rim.bb.app whatever... Shall I load the bitcasa autoloader?
    The two "missing" apps are core OS and radio, which can't be extracted from an autoloader. As for the name, extracting with different apps gives different output names.

    Posted via CB10
    10-31-14 10:58 PM
  18. jayuser's Avatar
    hello. i am new to this. i have a verizon Q10, i would like to do this update, what should i do?

    sorry for my noobness, i great apprieciate the help!
    10-31-14 11:15 PM
  19. forthperson4's Avatar
    So, i have this incomplete setup issue. it started after loading the OS with no setup screen. I proceeded to the browser and typed oobe://, ad there it went the setup screen, I followed just every step as usual and then connected my phone thru usb, but it still says not complete. it's really annoying. idk what to do anymore. reverting back to 10.3 is another option though, i wanna try a nondestructive way of updating, but the link to debrick OS is down so, maybe anyone has any solution at all on this? or maybe mirror the debrick OS file for this build for STL100-1?
    10-31-14 11:20 PM
  20. ridrez's Avatar
    So far 10.3.1.1016 autoloader working fine on my Z10 stl100-1 except whatsapp notification not working and cannot play Total Conquest..huhuhu
    10-31-14 11:27 PM
  21. anon721037's Avatar
    hello. i am new to this. i have a verizon Q10, i would like to do this update, what should i do?

    sorry for my noobness, i great apprieciate the help!
    Start here and read to see if your comfy with it.


    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=927076

    Official pain in the **** of the peevishlicious crew.
    10-31-14 11:28 PM
  22. Prince Onos's Avatar
    The battery has stepped up, my battery use to run down even when im sleeping, I woke up afte 5 hours of sleeping and just 1% was use.
    10.3.1.1016 autoloaders for all devices-img_20141101_060417.png

    Posted via CB10
    11-01-14 01:04 AM
  23. Karabo26's Avatar
    Yes, I ran the Passport autoloaders on 2 Passports using Windows 10 Technical Preview, and I did not run into any hassles. Why, are you having issues running the autoloaders on a Win10 TP machine?
    No, I feared that I might. I took the plunge last night though and everything ran smooth. Thanks.

    Posted via CB10
    11-01-14 01:27 AM
  24. R_GilGo's Avatar
    I installed this version in my Z10 Stl100-1 with problems with all notifications, Whatsapp, ring tons, etc

    If I receive calls, the phone are in silence, but configuration are in normal conditions.

    Posted via CB10
    11-01-14 02:07 AM
  25. xv2's Avatar
    Updated from 10.2.1 (another leak) and having problems restoring from my backup. Link says:
    "Unable to save name: An error occurred while saving device name. If error persists reconnect your device and try again."

    And

    "Restore did not complete: Verify your device is turned on and connected to BlackBerry Link and try again."

    I have tried doing custom restore but all combinations fail. Uninstalled reinstalled Link from both the device and the online page and did not help. Did a security wipe after the autoloader and did not help.

    Any input/advice is appreciated.
    11-01-14 02:29 AM
849 ... 2021222324 ...

Similar Threads

  1. 2000 % perfect solution for stl 1 10.3.1.1016/10.3.1.938 issue
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 38
    Last Post: 11-10-14, 05:03 AM
  2. 10.3.1.1016 screen shots thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 11-02-14, 06:15 AM
  3. AT&T official 10.3.0.908 update
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-14, 09:42 PM
  4. BlackBerry OS 10.3.1.1016 autoloaders now available for all BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-14, 01:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD